Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence Sayın Ünal Aysal istifa etsin,nedir bir oyuncunun transferini haftalarca bitirememek,karşıyaka gelip 2 günde işi bitiriyor,yeter artık yeter…

Çağlar Torun'un bu tip durumlarda yanıldığı olmuşmudur acaba ? Daha önce takip edenler biraz bilgi verebilir mi ?

Hatasız kul olmaz diyecem de neyse.. Bu arkadaşı bu kadar mühim kılan ne bilmiyorum. Bir Çağlar Torun'dur gidiyor arkadaş. Daha kimse söylemeden bir transfer haberi verdiğini duymadım. İsimler çıktıktan sonra ben de görüştüler anlaştılar yemek yediler v.s şeyler söylerim yani...

Anlatmak istediğim bu değildi.Yani bütün kaynaklar ( İsmail Şenol dahil ) Hawkins Fener'de derken Çağlar birden gelip Hawkins Galatasaray'da diyebildiğine göre kaynağı çok sağlam.Yoksa neden böyle bir risk alsın ki ?

Anlatmak istediğim bu değildi.Yani bütün kaynaklar ( İsmail Şenol dahil ) Hawkins Fener'de derken Çağlar birden gelip Hawkins Galatasaray'da diyebildiğine göre kaynağı çok sağlam.Yoksa neden böyle bir risk alsın ki ?

Tutarsa kahraman olursun tutmazsa sorun yok ben öyle duydum dersin. Bu kadar basit son anda her şey değişti falan filan ... Ama basketbol bilgisi iyidir kendisinin ona sözümüz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...