Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim taraftarı bu belirsizliğe ve bu tutumlara itenler hep haklı ama rakipleri tarafından Galatasaray'da transfer bitmez geyiklerine, başkanınız yalancı muhabbetlerine maruz bırakılanlar haksız öyle mi bir gidin ya... Bu ne yönetim sevgisiymiş geçen sene yarım puan farkla şampiyon olmak bu kadar prim vermemeli insanlara. Resmen dalga geçiyorlar bizi umursamıyorlar farkında değil misiniz? Bugün futbolla ilgili yapılan açıklama da cabası neymiş efendim şu şu oyuncularla ilgilenmiyormuşuz. Hadi bulun kimle ilgileniyoruz der gibi saçma bir düşünce. Basında çıkan kişilerle ilgilenmiyoruz de olsun bitsin insanları acaba şu mu bu mu diye paranoyak hale sokmanın ne anlamı var ayrıca. Ben de bu bulmacadan payıma düşeni söyleyeyim. Eğer Bendtner pastanın çileğiyse pastahaneyi bu sene kapatalım gitsin başkan. Futboldan anlamadığını söylemiştin ama Arsenal'de dalga konusu olan bir oyuncuyu buraya getirmen kombine alanlara yıldız getireceğiz diyerek en büyük hakareti yapmaktır. Biraz heyecanla ve sinirle yazdığım bu yazıda muhtemelen çok fazla mantıksal kurgu hatası vardır. Affola :DD

Not: Düşündüğüm gibi yazarım incelemem :)

Kaptırmamak lazım Hawkins'i ve Kaimakoglou'yu:)

Bu iki adamı alırsak ben gerçekten şampiyonluk için kendimizi bir adım öne koyarım.

Fakat Hawkins'i mümkünse hemen,Kaimakoglou'yu da en geç pazartesi bitirmek gerek.

AMK'de yazmış. Hawkins kaçtı galiba.

Sıra Bonsu'da. Bugün bu oyunculara burun bükenler yarın bu oyuncuları arayacaklar demedi demeyin vizyon bu. Ünal Aysal ve ekibinin şubeye Ergin Ataman'ı getirmesinin altında emin olun hadi Bjk'yi şampiyon yaptın burada da şapkadan tavşan çıkar. Yoksa al sana bütçe kur takımını ez şu rakiplerimizi düşüncesinde olmadığına yüzde 1 milyon eminim..

Yalnız yıllık 1,5m çok ciddi para. O paraya çok daha iyi isimler getirilebilir bence. 1m falan tamam da, 1,5m'e ben de soğuğum açıkçası.

Paraya şu aşamada çok takmamak gerekiyor bence.

Artık büyük liglerde kafaya oynamak isteyen her takım minimum 2 oyuncu için bu tarz ücretler ödemek zorunda.Bir hakkımızı Hawkins'ten kullanacağız,diğerini de görünüşe göre uzun için.

Artık basketbol piyasası gerçekten çok değişti,alışmamız gerek bu rakamlara:) Mesela Barca'da 2 yıldır adam gibi oynayamayan Vasquez,kendisine yapılan yıllık 1 milyon euroluk teklifi çok az diye reddetmiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...