Javtokas veya Akıngbala çok ıyı olut mumkum olursa tabi
CSKA çok Kuvvetli bir takım.Yani Orantsız güç .
Ordan birlerinin eksilmesini çok istiyorum.Maçların biraz daha ortada olması için;
Bence bu kadrolarla Barcelona bile rakip olamaz.Zaten başka bir takım da yok.
Bu arada CSKA dan biri gidicek diye biyerde okumuştum ama ,bidaha bulamadım bu sayfayı.
Gecen sene top 16 ya gıremıyınce Rytas ta kı bır cok oyuncu Turkıye ye gelmıstı. Bızde oradan nasıplenmıstık. Bu senede Oktay Hoca dan boyle bır hamle beklıyorum. Su an tum oyuncuların form durumunu rahatca ızlıyorlardır. Ve top 16 ya kalamayacak takımlardan bır transfer hamlesı gelecektır.
QUOTE]
rytastan umudu keselim bence. Eurocupta oynuyorlar ve turnuvanin en buyuk favorisi. en kotu final 4 yaparlar ki adamlar neden elinden oyuncu cikarsin ki. eurocup tamam eurolig degil ama sonucta avrupa kupasinda oynuyorsun oyuncunu vermek istemezsin, kaldi ki 2 sezon oncesinin eurocup sampiyonu ve eurocup sampiyonlari EL'ye direk katiliyor, ornek: Kazan.
Rytas bi daha 'kaza' yasamak istemez bu sezonki gibi
Biz zaten Rytas tan oyuncu alalım demiyoruz bu sene el de top 16 ya kalamayacak takımlardan transfer yapalım diyoruz geçen sene Rytas takımında olduğu gibi...
Yaşı belli ama basketbolda yaş pekde önemli değil ama bana sorarsanız daha genç bir oyuncu almayı tercih ederimBirtek yaşı beni düşündürüyor ama çok önemli bir skor opsiyonu olduğu gerçek.
Arkadaşlar aklıma geldi acaba İlkan Karaman'ın dönme ihtimali yokmu?
Bende tam tersini düşünüyorum. Oyuncu alınacaksa Eurolig pazarından bir oyuncu alınmalı veya Euroligi bilen bir oyuncu alınmalı.Ben daha lig ortasında gelipte başarılı olan Nba oyuncusu görmedim istisnalar dışında.Şu yazılan oyuncuların hiçbiri takıma birşey kazandırmaz. Umuyorum ki transfer yapılacaksa bu tip oyuncular alınmaz. İlla alınacaksa NBA den kesilenlerden 3-4 iyi uzun çıkacaktır. Oradan bir oyuncu getirebiliriz.
Zor. Bildiğim kadarı ile Furkan'ın bonservisinin bir kısmı da İlkan'ın bir yıllık kirasına sayıldı.