Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CSKA çok Kuvvetli bir takım.Yani Orantsız güç .

Ordan birlerinin eksilmesini çok istiyorum.Maçların biraz daha ortada olması için;

Bence bu kadrolarla Barcelona bile rakip olamaz.Zaten başka bir takım da yok.

Bu arada CSKA dan biri gidicek diye biyerde okumuştum ama ,bidaha bulamadım bu sayfayı.

Krilenkonun gitme ihtimali yuksek, dun rusyada bir site teklif aldi gidecek diye yazmis, hatta los angeles takimlarina gitmek istiyormus ancak teklif nets ve jazz dan gelmis. krilenko giderse barca ve pana nin altina inerler. insallah da gider.

Gecen sene top 16 ya gıremıyınce Rytas ta kı bır cok oyuncu Turkıye ye gelmıstı. Bızde oradan nasıplenmıstık. Bu senede Oktay Hoca dan boyle bır hamle beklıyorum. Su an tum oyuncuların form durumunu rahatca ızlıyorlardır. Ve top 16 ya kalamayacak takımlardan bır transfer hamlesı gelecektır.
QUOTE]

rytastan umudu keselim bence. Eurocupta oynuyorlar ve turnuvanin en buyuk favorisi. en kotu final 4 yaparlar ki adamlar neden elinden oyuncu cikarsin ki. eurocup tamam eurolig degil ama sonucta avrupa kupasinda oynuyorsun oyuncunu vermek istemezsin, kaldi ki 2 sezon oncesinin eurocup sampiyonu ve eurocup sampiyonlari EL'ye direk katiliyor, ornek: Kazan.

Rytas bi daha 'kaza:)' yasamak istemez bu sezonki gibi:)

Biz zaten Rytas tan oyuncu alalım demiyoruz bu sene el de top 16 ya kalamayacak takımlardan transfer yapalım diyoruz geçen sene Rytas takımında olduğu gibi...

Biz zaten Rytas tan oyuncu alalım demiyoruz bu sene el de top 16 ya kalamayacak takımlardan transfer yapalım diyoruz geçen sene Rytas takımında olduğu gibi...

Geçen sene Rytas top-16'ya kaldı Top-16'da elendi ,ayrıca takımın oyuncularının boşa çıkmasının nedeni temel olaral Euroleague'den elenme değil koç değişimi idi aslında,

nba rüyası bittiğine göre gözümüzü avrupaya çevirmekten başka çare yok.şu aşamada üst düzey bir pivot alma şansımız da pek yok.geçen sene bize olin edirnede en çok sorun yaşatan adam,şuan rytasta oynayan samardjiski geliyor aklıma.

Domercant tam bir winner...Keske bizde olsa diyorum... Domercant'i bugun Kazan'dan cikardigimiz zaman Kazan bu grupta bugune kadar 4 galibiyetin 3 unu zor gorurdu...

andre riddick geçici bir güç olamaz mı pota altı sertliğine.hem tecrübeli hem rotasyon sorunu yapmaz.ribaunt ve blok kabiliyeti çok yüksek.hiç kimseyi almamaktan çok daha iyi bir isim.takımın savunma akustiğine çok yakışır.

Şu yazılan oyuncuların hiçbiri takıma birşey kazandırmaz. Umuyorum ki transfer yapılacaksa bu tip oyuncular alınmaz. İlla alınacaksa NBA den kesilenlerden 3-4 iyi uzun çıkacaktır. Oradan bir oyuncu getirebiliriz.

Şu yazılan oyuncuların hiçbiri takıma birşey kazandırmaz. Umuyorum ki transfer yapılacaksa bu tip oyuncular alınmaz. İlla alınacaksa NBA den kesilenlerden 3-4 iyi uzun çıkacaktır. Oradan bir oyuncu getirebiliriz.
Bende tam tersini düşünüyorum. Oyuncu alınacaksa Eurolig pazarından bir oyuncu alınmalı veya Euroligi bilen bir oyuncu alınmalı.Ben daha lig ortasında gelipte başarılı olan Nba oyuncusu görmedim istisnalar dışında.

Free agent gözüken sakatlık durumları var mı bilmediğim:

Terence Morris
Pops Mensah Bonsu

Khimky'de çok süre alamadığını gördüğüm Matt Nielsen
Bu 3 oyuncuyu almak zor ama ilerisi için yazayım: Massey, Dasic ve Loncar
Karşıyaka'dayken yıldız olan Andre Smith, savunması hakkında kuşkularım var ama diğer 4 numaralarımız da iyi savunmacı değil Smith'ten.

İlerisi için çok beğendiğim bir 3 numara olan Yeni Zelanda'lı Thomas Abercrombie önereceğim isimlerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...