Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prokom'lu Motiejunas iyi bir tercih olabilir.Tabi Zaza yerli statüsünde olduğu için gelecek olan -tahmini- yabancı lig maçlarında ne kadar süre alabilir o da önemli.

Motiejunas 2011 draftında 20. sıradan Minnesota tarafından seçildi, lokavtın bitmesiyle o da NBA'e gidiyor yani. Akingbala Batum'un gitmesiyle güçsüzlesecek ve iddiası kalmayacak Nancy'den koparılabilir sanıyorum, iyi transfer olur.

Şimdi aklıma geldi 1-5 ile son sırada olan Zalgris'ten Javtokas da koparılabilir gibi geliyor. Sertlik açısından Furkan-Andric ikilisinden kalan sürelerde gerekeni yapabilir.

Motiejunas draftta seçildi ancak sanırım 1 sene daha avrupada oynayabilir diye biliyorumBöyle bir durumda bu oyuncuyu muhakkak denemeliyiz.Oldum olası litvanyalı oyuncuları sevmişimdir.

Lig açısından bakarsak;

Beşiktaş d.will ve semihi kaybedicek ,bu durumda beşiktaşı tamamen zirveden silebilir sadece günlük performanslarla ayakta olan bir takım konumuna getirebiliriz.

Efes ersanı kaybedicek ama vujaciç kalıcak diye biliyorum.Ersanı kaybetmeleri ligde onları zor duruma düşürecektir.Savanoviç 4 numarada daha fazla süre alıcağını düşünürsek ,ermali 5 numarada daha fazla izleyebiliriz.

Fenerbakçe ise beşiktaşı saymazsak bence en çok etkilencek takım. zaza ve ersana fazla umut bağlanmadı ve çok istikrarlı oynamıyorlardı ancak sefolosha ciddi süre ve katkı sağlıyor son dönemde.Eğer emiri bu sezon etkili kullanamazlarsa çok sıkıntıya düşüceklerdir.Tabi tomasın nasıl dönüceğini bilmiyoruz.

Avrupaya gelince cska sıkıntıya düşücektir.Barca navarronun gidişinden bence etkilenmez ,siena ve pana kadrolarını koruyacak,maccabi farmarın gidişini bir şekil halledicektir.Alttaki takımlarda ise nancy-z.kaunas ve bir çok takım düşücektir. Grubumuzda olimpia maçı green'in gidişiyle biraz daha klay olucak.Bence lokavtın bitmesi bizim için hayırlı oldu..

Fenerbahçe Thabo'yu sadece Avrupa'da kullanıyordu. Ligde etkilenmez. Şimdi gruplarda durumlar iyice karıştı. Ligde ise Beşiktaş artık sıradan bir takım haline geldi. Şimdi rahatladım biraz.

Bir uzuna acil ihtiyac var.Furkan ve Andric ile TBL neyse de Euroleague yürümez.Songalia'yı hiç saymıyorum bile.Hücumda birazcık, savunmada hiçbir sertliği yok.Şu ana kadar ki en büyük artısı sorumluluk alma bilinciydi(olumlu-olumsuz).Onun için mutlaka bir uzun lazım.

Bence hemen bir transfere gerek yok.Sonuçta Zaza olmadan bu kadro Euroleague ön elemesini geçti.Ki Zaza takıma daha yeni ısınmıştı,Prokom maçı öncesi çok etkin bir maçı yoktu.Furkan-Andriç bence idare edecektir pota altını ayrıca Sertaç da gelecek.Belki ilerde teknik heyet uygun görürse Top 16 için alınabilir.Ancak şu da unutulmamalı Zaza yerli oyuncuydu,eğer transfer olursa bu illa ki yabancı olacak.Bu da yabancı sınırlaması açısından sorun olabilir

Bence Sertaç geri döner; 5 numaraya transfer yapılmaz. 6. yabancı alınmaz, eldekilerden biri gönderilir. Bu oyuncu Songalia olur. Nowitzki olmadı, Motiejunas zor (hem draft, hem genç, piyasası var). Şutör 4 numara lazım... Darius Lavrinoviç???

Bundan sonra transfer pek gerekli değil. Zira Top 8 e kalabilmek için tek transferden çok daha fazlasına ihtiyacımız var. Onu da yapamayacağımıza göre boşa masraf yapmaya gerek yok. Ancak lig için bir hamle yapılabilir.

Motiejunas draftta seçildi ancak sanırım 1 sene daha avrupada oynayabilir diye biliyorumBöyle bir durumda bu oyuncuyu muhakkak denemeliyiz.Oldum olası litvanyalı oyuncuları sevmişimdir.

Lig açısından bakarsak;

Beşiktaş d.will ve semihi kaybedicek ,bu durumda beşiktaşı tamamen zirveden silebilir sadece günlük performanslarla ayakta olan bir takım konumuna getirebiliriz.

Efes ersanı kaybedicek ama vujaciç kalıcak diye biliyorum.Ersanı kaybetmeleri ligde onları zor duruma düşürecektir.Savanoviç 4 numarada daha fazla süre alıcağını düşünürsek ,ermali 5 numarada daha fazla izleyebiliriz.

Fenerbakçe ise beşiktaşı saymazsak bence en çok etkilencek takım. zaza ve ersana fazla umut bağlanmadı ve çok istikrarlı oynamıyorlardı ancak sefolosha ciddi süre ve katkı sağlıyor son dönemde.Eğer emiri bu sezon etkili kullanamazlarsa çok sıkıntıya düşüceklerdir.Tabi tomasın nasıl dönüceğini bilmiyoruz.

Avrupaya gelince cska sıkıntıya düşücektir.Barca navarronun gidişinden bence etkilenmez ,siena ve pana kadrolarını koruyacak,maccabi farmarın gidişini bir şekil halledicektir.Alttaki takımlarda ise nancy-z.kaunas ve bir çok takım düşücektir. Grubumuzda olimpia maçı green'in gidişiyle biraz daha klay olucak.Bence lokavtın bitmesi bizim için hayırlı oldu..

Arkadaşım CSKA da Krilonko ve kristiç ayrılmıyor.(Tek Mozgov gidecek )
Barca da Navaronun gitmesi gibi bir durum yok daha yeni 4 yllık anlaşma imzaladı.

Atlamışsın ama;
Bence en etlilenecek takım Real Madrid Rudi ve İbaka gidecek.

Arkadaşım CSKA da Krilonko ve kristiç ayrılmıyor.(Tek Mozgov gidecek )
Barca da Navaronun gitmesi gibi bir durum yok daha yeni 4 yllık anlaşma imzaladı.

Atlamışsın ama;
Bence en etlilenecek takım Real Madrid Rudi ve İbaka gidecek.

kristiçi,navarroyu bilmiyordum ama kirilenko eğer isterse avrupada kalabilir. Ben kirilenkonun hem avrupa şampiyonası hem eurolegue performansından sonra nba 'den iyi bir kontrat teklifi alıcağını düşünüyorum. Kendisi kalmak istediğini rusyada söylemişti ama 3-4 senelik sağlam bir kontrata hayır diyemez.

real madrid'i yazmadım rudy-,ibaka olsada olmasa bence iyi bir takım değiller.Şimdi dediğin gibi top 16da elenebilirler.

Bence Lokavt sona ermesi iyi oldu.Hormonlu takımlar vardı(Nancy,beşiktaş gibi,gerçi FB galibiyetide güzel oldu ama)

Bu iş takım oyunu oynayanlara yarayacak.

Bizde bunlardan biriyiz.Bence transfer yapmayıp seneye nasıl daha üstüne koyabiliriz,bunun çalışmalarını şimdiden yapmalıyız.

İlk yazım forumda,Bende bu sene için yeterli tecrübe kazanarak top 16 kalmanın ,önemli bir başarı olduğunu ve şu an olan iyi yapılanma ile şimdiden ilerki yıllar için transferlerin yapılması gerektiğini düşünenlerdenim.Lig için takviye olarak mutlak uzun oyuncuya ihtiyacımız olacak ,bence çok atlet ve ortalama 10*12 sayı katkı verecek bir 5 numara bizim sorunumuzu çözecektir.

Mozgov zaten CSKA'da değil ki Khimki Moskova'da. Kristic de kalıyor Kirilenko da 1 ay içinde nbaden teklif gelirse kabul edebilir yoksa kalma ihtimali de var. En zayıflayacak takım Real Madird ve artık sadece 2 favori kaldı diyebiliriz Barça ve CSKA

Zaza giderse 5 numaraya alabileceğimiz en uygun oyuncu Mario Kasun (Zagrep Top 16'ya giremezse).Euroligde Zagrep'in sırtlayan kişi.

Zagreb'in Euroleague'den elenirse Kasun'u serbest bırakacağını nereden biliyoruz..Adriyatik ligide o coğrafyanın takımları için önemli bir hedef ayrıca adamların kendi ligleride var seneye Euroleague'de yer almak açısından önemli onlar açısından...

Bence transfere gerek yok şu koşullarda 6. yabancıda lüks zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...