kasunun savunma evlere şenlik ama.Zaza giderse 5 numaraya alabileceğimiz en uygun oyuncu Mario Kasun (Zagrep Top 16'ya giremezse).Euroligde Zagrep'in sırtlayan kişi.
kasunun savunma evlere şenlik ama.Zaza giderse 5 numaraya alabileceğimiz en uygun oyuncu Mario Kasun (Zagrep Top 16'ya giremezse).Euroligde Zagrep'in sırtlayan kişi.
kasunun savunma evlere şenlik ama.
Bilgi sahibi olmadıgım için soruyorum eurolaguede oynayan bir takım top 16 kalamazsa oyuncuyu pat diye veriyor mu ?
konuyla alakasi yok gibi fakat konu otarafa gidiyor. Bizim basketbol şubesi olarak bütçemiz nedir_? tabiki bence futbol gelirlerinden alıyordur heralde çünkü sponsor kombine bilet yeterli değildir böyle bir kadro için!!! ayrıca bu eurolig statüsü nasıldır bilen varmı kazanılan maçta para kazanıyormuyuz ilk 8 e kalınca hatırı sayılır bir para gelirmi euro lige ayakbastı parası varmı? bileniniz varmı?eğer bilen aydınlatırsa bütçeyi bilirsek daha gerçekçi konuşabiliriz çünkü cepte para yoksa boşuna konuşmayalım burda :=) başkan ara dönemde futbol şubesinede basketbol şubesinede ses getirecek iki transfer yapabiliriz dedi fakat bu lokavttan sonra durum değişirmi bilemem.. hayırlısı
,konuyla alakasi yok gibi fakat konu otarafa gidiyor. Bizim basketbol şubesi olarak bütçemiz nedir_? tabiki bence futbol gelirlerinden alıyordur heralde çünkü sponsor kombine bilet yeterli değildir böyle bir kadro için!!! ayrıca bu eurolig statüsü nasıldır bilen varmı kazanılan maçta para kazanıyormuyuz ilk 8 e kalınca hatırı sayılır bir para gelirmi euro lige ayakbastı parası varmı? bileniniz varmı?eğer bilen aydınlatırsa bütçeyi bilirsek daha gerçekçi konuşabiliriz çünkü cepte para yoksa boşuna konuşmayalım burda :=) başkan ara dönemde futbol şubesinede basketbol şubesinede ses getirecek iki transfer yapabiliriz dedi fakat bu lokavttan sonra durum değişirmi bilemem.. hayırlısı
Mozgov zaten CSKA'da değil ki Khimki Moskova'da. Kristic de kalıyor Kirilenko da 1 ay içinde nbaden teklif gelirse kabul edebilir yoksa kalma ihtimali de var. En zayıflayacak takım Real Madird ve artık sadece 2 favori kaldı diyebiliriz Barça ve CSKA
Gözünüzden birşey kaçmıyor,Maşallah. Mozgov Khimkide olduğunu farkettim bende.Cska dan Kaun du galiba NBA dönecek olan.
Bende sana hak veriyorum ve eklemek istiyorum eğer lig için düşünüyorsak bu kesinlikle yerli bir uzun olmalı tamam belki bizi tatmin edecek yerli bir uzun yok ama en azından Sertaçtan daha sert bir uzun alınabilir.Mesela bugün Mutlu Demir hiçte fena değildiBence Top 8 veya daha ilerisini hedeflemiyorsak transfere gerek yok. Çünkü alacağımız tek bir oyuncu bizi Top 8 e taşıyamaz. Ancak lig için sert bir uzun alınabilir. Gerçi kim var onu da bilmiyorum.
Yok hocam, kaun da olmadi