Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence transferi acele etmeyeceğiz şuan top16 en azından 4cülük garanti gibi bu yüzden Top 16dan elenen takımlardan oyuncu almakta payda var.Hangi oyuncular derseniz.
Zalgiris-Javtokas,Prokom-Motejunas,Nancy-Akingbala,Bilbao-Dor Fischer,KK Zagreb-Mario Kasun ve tabiklide Benjamin Eze biliyorum bu yazdıklarım oyuncuların takımlarının hala top16 yapma şansları var ama ben bu takımların top16 yapamayacaklarını düşünüyorum...
Arkadaşım bencede çok iyi isimler önermişin ama nancy nin akingbala dan vazgeçmesi zor çünki ligde şampiyonluk için ve seneyede el için bu çok önemli bir hedef yami zor , dor fischer de zor gibi zalgiris oyuncu vermez kimseye kolay kolay geriye 3 oyuncu kalıyor ki son tercih eze olmalı oynamayan oyuncu konumunda olduğu için gelir gelmez katkı verme olasılığı çok düşüktür mario kasun 2. tercih olabilir pota altı sertliğimizi artırır ama kesinlikle ilk tercih Motejunas olmalıdırki prokom polonya liginde oynamıyor sadece vtb liginde mücadele ediyor ki orda cska khimki unics zalgiris gibi takımlar varken çok zor işleri hem son maçta Motejunas bizim seyirciyide gördü bence etkilenmiştir böyle bir seyirciyle oynamayı neden istemesin armamızın büyüklüğünüde gördü eğer ağır abilerden birisi (madrid - pana - yada cska) el atmazlarsa kesinlikle tam bizlik yarım sezonda olsa (nba ye gidecek sanırım seneye) bize müthiş katkı sağlayacak nokta transfer olur.
6. yabanc konusundada önerim lig maçlarnda songaila nın tribüne çıkması luksa ve Motejunas ın 5 te furkanın 4 te oynaması (şampi reyiz ve cevherlede yedeklenerek) oynması bence çok güzel bir senaryo olur ne dersiniz?

kasunun savunma evlere şenlik ama.

javtokas alınabilir. ayakları hızlı sayılır ikili oyunlarda ve orta mesafe şut konusunda da fena değil. ben tbl için sertaç avrupa için javtokas diyorum. hele kisertaçın bizim maçta kendini göstercek diye saçma sapan eline gelen her şutu atmaya kalkması. açıkçası sertaça olan güvenimi zedeledi.

Kasun bize olmaz bencede...
birde bu Hırvatlarda ne boy var arkadaş 2.10 un altında adam yok...:)
öneri içinde en son Sinanovic diyorum ve artıran yoksa ihaleyi alıyorum...:)

zaza bize pota altında gerçekten de kalıplı bir uzun ihtiyacımızın olduğunu gösterdi
bence kesinlikle yerine bir transfer yapılmalı
sertaç ın o boşluğu dolduramayacağı aşikar
furkan ve andric hem ligi ve avrupayı taşıyamaz
mutlaka 3. bir uzun gerek

javtokas iyi bir aday bencede...

Hemen aklıma gelen bu takımın f16 oynayacağı gerçeği.Sonraki turda oynayacağımız tüm takımlar güçlü ekiplerden oluşacak.Uzun rotasyonumuzu Sertaç ile doldurmaya çalışırsak; üzülerek söyleyeyim ki Oktay Hoca kariyerinin en büyük hatalarından birini yapmış olur.Bu gerçek aşikar.Kalıplı bir 5 numaranın (örneğin Eze yada Krassimir Loncar...) alınması zorunlu.Bunu yapmazsak ayağımıza gelen fırsatı teperiz.Buna ilaveten bu takıma skorer, şutu olan bir 3 numaranın gelmesi de ciddi bir mevzu.Şu anki kısır hücum yapımız(maalesef 2 tecrübeli yabancımızın çok düşük randıman vermesi temel etkendir) bizi hiçbir el takımını rahat yenemeyecek sıkıntılı bir pozisyona sokuyor.Bu takımın biraz rütuş istediği birçok basketbolseverin malumu.Eğer sözkonusu hamleler yapılırsa f8 adayı oluruz,ligin de 2 şampiyonluk adayından biri olarak sivriliriz.Aksini söylemeye dilim varmıyor.

Eger Top-16 klup icin asil maksimum hedef noktasi ise transfere hic gerek yok..Sertac,Ilkan vs.. bu seviyelerde denenebilir..1-2 galibiyet alir 3. veya 4. oluruz kimsede ne uzulur ne sıkılır.. Ama klupten takimin TOP-16'da ki hedefleri dogrultusunda aciklama yapmasi lazim..En azindan bizlerinde konu ile ilgili bilgisi olmasi gerekiyor..Top-16'da iddiali konusupta sonra Sertaclarla vs.. hayal kirikligina ugrama potansiyeline sahip bir ulkenin taraftarlariyiz..Transfer olacakmi olmayacakmi..Bu sorunun cevabi zaten Avrupadaki maksimum hedefimizi bu sezonki ortaya cikarir..

Krilenko'nun Moskova ile 3 yıllık bir anlaşması var. Ancak anlaşmada Krilenko'nun istediği zaman ( lokavt bittiğinde ) Nba çıkışı var isterse ayrılacak. Ayrılma olasılığı da oldukça yüksek gözüküyor. Zaten Nba'de bir takım ile anlaşırsa yıllık en az 8-9 milyon dolarlık bir kontrat kapacaktır. Bu parayı ona Avrupa'da zaten kimse veremez bu yüzden Krilenko Nba ya dönecektir.
Kristiç ise Moskova'da kalacak.
Diğer takımlar ise şu şekilde :
Real Madrid, Rudy Fernandez ve Sergei İbaka'yı kaybederek büyük bir güç kaybetmiş oldu.
Maccabi Electra ise Jordan Farmar gibi büyük bir silahını kaybetti
Partizan, Pekovic
Emperio Armani, Danilo Gallinari ( takımın yarısı gibiydi )
Caja Laboral, Kevin Seraphine, Reggie Williams ve yeni transfer ettikleri Dragiç
Nancy, Nicola Batum gibi takımın süper bir gücünü kaybetti.
Union Olimpja ise Danny Green gibi bir skoreri kaybetti bizim maçta yararlanamayacaklar.
Fbü ise Thabo Shafolasha gibi çok etkili bir oyuncusunu kaybetti bence Euroligte çok zayıflatacak bu durum kendilerini.

Gecen sene top 16 ya gıremıyınce Rytas ta kı bır cok oyuncu Turkıye ye gelmıstı. Bızde oradan nasıplenmıstık. Bu senede Oktay Hoca dan boyle bır hamle beklıyorum. Su an tum oyuncuların form durumunu rahatca ızlıyorlardır. Ve top 16 ya kalamayacak takımlardan bır transfer hamlesı gelecektır.

Zaza nın bızım ıcın ne kadar onemlı oldugunu gorduk son Prokom macında. Aslında Zazanın degıl Zaza kalıbında Pota altında savasan oyuncunun ne kadar onemlı oldugunu gorduk. Furkan ve Andrıc te cok fazla savasıyor fakat bır macta Faul problemı oldugunda veya bır sakatlık oldugunda yerlerını dolduracak kısı Sertac degıl. En azından Eurolıgte. O yuzden mutlaka ve mutlaka eğer Top 16 da bır hedef koyacak isek kalıplı bır 5 numaraya ıhtıyacımız var. Eğer top 16 dan otesını dusunmuyorsak veya orada rekabetcı olmayı planlamıyorsak Turkıye Lıgı ıcın bu kadro yeterlı en azından Playoff lara kadar.

Koçumuza bir çok yönden güveniyor ve aldığı kararları destekliyorum ama Zaza'nın boşluğu Sertaç'la falan dolmaz. Sertaç orada biraz daha pişsin, ama bize iyi bir 5 numara lazım. Lütfen kendimizi Sertaç'la avutmaya çalışmayalım. İyi bir 5 numara ile hem ligde hem de Euroleage'de daha da iddialı hale geliriz.

konuyla alakasi yok gibi fakat konu otarafa gidiyor. Bizim basketbol şubesi olarak bütçemiz nedir_? tabiki bence futbol gelirlerinden alıyordur heralde çünkü sponsor kombine bilet yeterli değildir böyle bir kadro için!!! ayrıca bu eurolig statüsü nasıldır bilen varmı kazanılan maçta para kazanıyormuyuz ilk 8 e kalınca hatırı sayılır bir para gelirmi euro lige ayakbastı parası varmı? bileniniz varmı?eğer bilen aydınlatırsa bütçeyi bilirsek daha gerçekçi konuşabiliriz çünkü cepte para yoksa boşuna konuşmayalım burda :=) başkan ara dönemde futbol şubesinede basketbol şubesinede ses getirecek iki transfer yapabiliriz dedi fakat bu lokavttan sonra durum değişirmi bilemem.. hayırlısı

konuyla alakasi yok gibi fakat konu otarafa gidiyor. Bizim basketbol şubesi olarak bütçemiz nedir_? tabiki bence futbol gelirlerinden alıyordur heralde çünkü sponsor kombine bilet yeterli değildir böyle bir kadro için!!! ayrıca bu eurolig statüsü nasıldır bilen varmı kazanılan maçta para kazanıyormuyuz ilk 8 e kalınca hatırı sayılır bir para gelirmi euro lige ayakbastı parası varmı? bileniniz varmı?eğer bilen aydınlatırsa bütçeyi bilirsek daha gerçekçi konuşabiliriz çünkü cepte para yoksa boşuna konuşmayalım burda :=) başkan ara dönemde futbol şubesinede basketbol şubesinede ses getirecek iki transfer yapabiliriz dedi fakat bu lokavttan sonra durum değişirmi bilemem.. hayırlısı

Bana Top16'ya kaldığımızda elenen takımlardan 1 pivot kapacağız gibi geliyor. Zaza'nın getiriliş amacı zaten oydu bence. Herkez biliyordu Devre arasında gideceğini. Zaten bize gerek olan da Top16'ya kadar idare etsin. Sonrasına elenen takımlardan bakarız mantığıydı. Top16'yı neredeyse garantiledik.

Aslında benim önerim Valancunas.Alınabiliyorsa alınsın. Eurobaskette Saras ile coşuyordu biz de de Tutku ile coşabilir. Tabii genç oyuncu olduğundan zor olacaktır ama alınabiliyorsa alınmalı.

,
valla kardeşim bu sezonki kadromuz 8 milyon dolar değerinde sanırım. zaza da dahildi buna herhalde. zaten 5.7 milyon dolar zaten medical parktan alıyoru. kombine gelirleri oldu saha gelirleri oluyor. lig geliri türkiye kupası geliri. yayın geliri iddaa geliri ve belkide bilmediğim başka gelirler felan zaten klübün kasasından para çıkmıyordur diye tahmin ediyorum. tabi bu benim tahminim. gerçek nedir bilemicem

Mozgov zaten CSKA'da değil ki Khimki Moskova'da. Kristic de kalıyor Kirilenko da 1 ay içinde nbaden teklif gelirse kabul edebilir yoksa kalma ihtimali de var. En zayıflayacak takım Real Madird ve artık sadece 2 favori kaldı diyebiliriz Barça ve CSKA

Gözünüzden birşey kaçmıyor,Maşallah. Mozgov Khimkide olduğunu farkettim bende.Cska dan Kaun du galiba NBA dönecek olan.

Bence Top 8 veya daha ilerisini hedeflemiyorsak transfere gerek yok. Çünkü alacağımız tek bir oyuncu bizi Top 8 e taşıyamaz. Ancak lig için sert bir uzun alınabilir. Gerçi kim var onu da bilmiyorum.

Bence Top 8 veya daha ilerisini hedeflemiyorsak transfere gerek yok. Çünkü alacağımız tek bir oyuncu bizi Top 8 e taşıyamaz. Ancak lig için sert bir uzun alınabilir. Gerçi kim var onu da bilmiyorum.
Bende sana hak veriyorum ve eklemek istiyorum eğer lig için düşünüyorsak bu kesinlikle yerli bir uzun olmalı tamam belki bizi tatmin edecek yerli bir uzun yok ama en azından Sertaçtan daha sert bir uzun alınabilir.Mesela bugün Mutlu Demir hiçte fena değildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...