Ender Aslan'la çok sıcak ilişkiler içindeyiz.. Her an bitebilecek bir transferdir..
İlgililere ilanen duyurulur.
Ender Aslan'la çok sıcak ilişkiler içindeyiz.. Her an bitebilecek bir transferdir..
Keselj, Nielsen ve Erceg Oly'den ayrılıyor kesin olarak.
Cevher neysede bu hiç olmasın.O zaman hedefimizin o kadar büyük olmadığını gösteririz...
Keselj, Nielsen ve Erceg Oly'den ayrılıyor kesin olarak.
maç sırasında yanımda oturan galatasaray lı gibi davranıp fb li olan baba ve oğula söylediğim tam da buydu. kadro kalitesi diyip duruyorlar sürekli kadro kaliesi farkı yok sadece preldjic farkı var, al preldjic'i koy Galatasaray'a seri bambaşka bir hal alır. Hatta Gs seriyi alırdı muhtemelen 5. maçtan sonraki atmosferle.
Ben de aynısını Ukiç için düşünüyorum. Ukiç biz de olsaydı 4-0 la biz şampiyonduk.
Bu arada Ukiç için FB Ülker'in akıl hocalarından Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural, Ukiç ile yolların ayrılmadan FB Ülker'in F4 yapamayacağını söylüyorlardı.
Gerçekten Ukiç yeterli değilse kim yeterli o zaman ?
Sevgili Sarper, umarım FB Ülker yönetimi de böyle düşünüyordur ve Ukiç'i bırakırlar.
O zaman Mahmuti'nin Can İşbakan'a "Taurasi ayarında gelişme olabilir" söylemindeki "gelişme" benim için Ukiç olur.
Abdi İpekçide final serisinde kaybettiğimiz ilk maçta -serinin 4. maçında- adam sıfır top kaybı ile oynadı O atmosferde hemde.
Üstelik her istatistikte de vardı. -Tam sayıları bilmiyorum ama oldukça yüksekti anımsadığım kadarıyla- ya da ben de büyük etki bıraktı diyelim-
Ben izlemediğim için bilmiyorumdur daha iyilerini mutlaka ama ben Ukiç'e dünden razıyım.
Yine de Oktay hoca Fener bırakır diye düşünerek bunu söyleyeceğine inanmıyorum..Bugün yarın netleşir diye düşünüyorum..
Yahu ne kadar ilginç yorumlar var, Ukiç'i Fener bıraksa biz alabilecekmiyiz?
2.5 milyon dolar bonservisi var Ukiç'in, 2.5 ona verip 2.5 ta Ukiç'e mi vereceğiz! Ukiç 5 milyon etmez, kulübünde bir oyuncuya 5 milyon dolar verecek bütçesi yok!
Biraz mantıklı olmak çok mu zor?
Yahu ne kadar ilginç yorumlar var, Ukiç'i Fener bıraksa biz alabilecekmiyiz?
2.5 milyon dolar bonservisi var Ukiç'in, 2.5 ona verip 2.5 ta Ukiç'e mi vereceğiz! Ukiç 5 milyon etmez, kulübünde bir oyuncuya 5 milyon dolar verecek bütçesi yok!
Biraz mantıklı olmak çok mu zor?