Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alacağımız uzunun savunma ve ribaund gibi özelliklerinin yanı sıra hücumda sayı potansiyeli mutlaka olmalı. Ermal gibi sayı tehdidi olan, orta mesafe şutu sağlam olan oyunculara yönelmeliyiz. Başımızın ağrımaması için ince eleyip sık dokuyalım..
Ne bileyim gerekirse Lamar Odom'a teklif gönderip bekleyelim,belki olur.. :D

Vidaları sıkalım Keselj ile Erceg'i alalım işte.

İkiside müthiş katkı verir.

Cevher neysede bu hiç olmasın.O zaman hedefimizin o kadar büyük olmadığını gösteririz...

Ender bu takımda fark yaratır. Tutku ile iyi ikili olurlar. Bu adamı niye küçümsüyorsunuz anlamıyorum. Son 7-8 senesinde Türk Basketbolunun olmazsa olmazlarındandır. Dünya 2. si olan takımın ikinci guardıdır bu adam.

maç sırasında yanımda oturan galatasaray lı gibi davranıp fb li olan baba ve oğula söylediğim tam da buydu. kadro kalitesi diyip duruyorlar sürekli kadro kaliesi farkı yok sadece preldjic farkı var, al preldjic'i koy Galatasaray'a seri bambaşka bir hal alır. Hatta Gs seriyi alırdı muhtemelen 5. maçtan sonraki atmosferle.

Ben de aynısını Ukiç için düşünüyorum. Ukiç biz de olsaydı 4-0 la biz şampiyonduk.
Bu arada Ukiç için FB Ülker'in akıl hocalarından Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural, Ukiç ile yolların ayrılmadan FB Ülker'in F4 yapamayacağını söylüyorlardı.
Gerçekten Ukiç yeterli değilse kim yeterli o zaman ?

Ben de aynısını Ukiç için düşünüyorum. Ukiç biz de olsaydı 4-0 la biz şampiyonduk.
Bu arada Ukiç için FB Ülker'in akıl hocalarından Murat Murathanoğlu ve Kaan Kural, Ukiç ile yolların ayrılmadan FB Ülker'in F4 yapamayacağını söylüyorlardı.
Gerçekten Ukiç yeterli değilse kim yeterli o zaman ?

Abi daha önce de söyledim,Ukic çok yetenekli,çok iyi özellikleri var ama takımı yöneten ya da asist yapan bi oyun kurucu değil..Evet her sene son 8 e sokar ama Final Four'a sokamaz..Daha iyisinden kasıt,ondan daha delici,daha hızlı olacak anlamında değil,oyunu daha iyi okuyabilen,potaya doğru dalıp asist yapan değil,ikili oynarak asist yapan,boştaki oyuncuyu görerek asist yapan ve skor özelliği de kalburüstü olan bi oyuncu..Bence de başarılı olmak istiyorlarsa,yani F4 yapmak istiyorlarsa ben de aynı şekilde düşünüyorum en başından beri..

Ha ama yanına dedikodulardaki gibi Bo McCalebb alınır o zaman iş değişir..Farklı 2 tarzda oyun kurucularla Fb o bölgeden çok can yakar..

Sevgili Sarper, umarım FB Ülker yönetimi de böyle düşünüyordur ve Ukiç'i bırakırlar.
O zaman Mahmuti'nin Can İşbakan'a "Taurasi ayarında gelişme olabilir" söylemindeki "gelişme" benim için Ukiç olur.
Abdi İpekçide final serisinde kaybettiğimiz ilk maçta -serinin 4. maçında- adam sıfır top kaybı ile oynadı O atmosferde hemde.
Üstelik her istatistikte de vardı. -Tam sayıları bilmiyorum ama oldukça yüksekti anımsadığım kadarıyla- ya da ben de büyük etki bıraktı diyelim-
Ben izlemediğim için bilmiyorumdur daha iyilerini mutlaka ama ben Ukiç'e dünden razıyım.

Sevgili Sarper, umarım FB Ülker yönetimi de böyle düşünüyordur ve Ukiç'i bırakırlar.
O zaman Mahmuti'nin Can İşbakan'a "Taurasi ayarında gelişme olabilir" söylemindeki "gelişme" benim için Ukiç olur.
Abdi İpekçide final serisinde kaybettiğimiz ilk maçta -serinin 4. maçında- adam sıfır top kaybı ile oynadı O atmosferde hemde.
Üstelik her istatistikte de vardı. -Tam sayıları bilmiyorum ama oldukça yüksekti anımsadığım kadarıyla- ya da ben de büyük etki bıraktı diyelim-
Ben izlemediğim için bilmiyorumdur daha iyilerini mutlaka ama ben Ukiç'e dünden razıyım.

Yine de Oktay hoca Fener bırakır diye düşünerek bunu söyleyeceğine inanmıyorum..Bugün yarın netleşir diye düşünüyorum..

Yine de Oktay hoca Fener bırakır diye düşünerek bunu söyleyeceğine inanmıyorum..Bugün yarın netleşir diye düşünüyorum..

Ben de sanmıyorum FB Ülker'den bir transfer olacağını, hocanın kastının Taurasi kadın basketbolu için ne ise bizim alacağımız adamda Avrupa basketbolu için a kalibrededir olduğunu sanıyorum.
Ukiç benim için hoş bir hayal sadece.

Yahu ne kadar ilginç yorumlar var, Ukiç'i Fener bıraksa biz alabilecekmiyiz?

2.5 milyon dolar bonservisi var Ukiç'in, 2.5 ona verip 2.5 ta Ukiç'e mi vereceğiz! Ukiç 5 milyon etmez, kulübünde bir oyuncuya 5 milyon dolar verecek bütçesi yok!

Biraz mantıklı olmak çok mu zor?

2.5 milyon dolar bonservisi var Ukiç'in, 2.5 ona verip 2.5 ta Ukiç'e mi vereceğiz! Ukiç 5 milyon etmez, kulübünde bir oyuncuya 5 milyon dolar verecek bütçesi yok!

2,5 bonservis ve 2,5 yıllık ücreti olan basketbolcu yok Avrupada.Futbol mantığıyla yorum yapmışsın galiba Selim abi

Ukiç konusu, esasında Ukiç'e yetersiz denmesiyle başladı. Yeterliydi yetersizdi derken iş buralara kadar geldi.
Ayrıca FB Ülker sözleşmesini fesih ederse -tıpkı Taurasi de olduğu gibi-ya da yurt dışında bir takımla anlaşıp sonra bizimle anlaşırsa bonservis diye bişey söz konusu olmaz.
Görüldüğü mantıklı olmak hiç te zor değilmiş. Değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...