Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutkun, Ender, Shumpert, Cevher, Caner, Furkan, İlkan yerli rotasyonu bence bize yeterli olacaktır. Ayrıca Göksenin ile Haluk da kadroda olursa, iyi olur.

Yabancılarda Andric kaldı, yüksek ihtimal Shipp de kalacak. Açık konuşayım bu saatten sonra yapılacak yabancı oyuncu transferlerinden 2'sinin hatta 3'ünün de bu takıma level atlattıracak oyuncular olması lazım. Sistem, savunma, takım güzel işler ama zirveye oynamak, şampiyonluk ve Euroleague için daha fazlası gerekli oluyor. Bir combo guard, bir 3 numara ve bir de pivot transferi ile kadromuz tamamlanır. Ama dediğim gibi bu saatten sonra yabancı oyuncuların takıma level atlattıracak oyunculardan seçilmesi, hücumda takım düzenini bozdan tek başına bir tehdit olabilecek oyunculardan seçilmesi gerekir.

tutku,ender,shipp,shumpert,caner,cevher,ilkan,andric gibi görünen kadroya skorer guard ki lakovic olsa pek ala olur bu,furkan ve gelecek bir amerikalı 5numara ile rotasyon tamamlanacaktır...kerem gönlüm hamlesi de olursa 12kişi böylelikle tamamlanmış olur ki o zaman kadroda mutlaka olacagını düşündügüm göksenin açıkta kalır..kerem gönlüm 4 furkan 5 numara olmasına pozisyonları farklı olmasına ragmen ikisinin birden transferinin gerçekleşecegini sanmıyorum...

Final serisinin gözümde MVP'si Emir Preldzic'i durdurmak için fizikli bir 3 numaraya ihtiyacımız var. Tercihim hazır biraz gözden uzakken Nemanja Bjelica'yı kapatmak. Preldzic'in kopyası gibi oyun stili genel olarak. Point forvet olarak kullanabiliriz onu. Çok izledim onu, potansiyeli çok üst düzeyde.

2.tercihim de yine gözden çıkarılmış ama herkesin aşina olduğu Marko Keselj. Seri katil tipi var adamda. İnanılmaz bir soğukkanlılık. Onu da almakta sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Kendisi Sırbistan Ligi'ne dönmek için fazla ama üst düzey Euroleague takımları için de hafif bir isim.

Keselj gel bitsin bu aşk. İlk Sırp aşkımız olumsuz sonuçlanmıştı ama inanıyorum sana. Gel be çocuk gel.

İnterbasket'de Türkiyeden bir kullanıcı Pekovic'e 2 yıl için 4 milyon Euro önerdiğimizi yazmış .

Deniz senle bir Sırp pazarına dalsak, almadığımız oyuncu kalmaz :)

Aman hacı Hemofarm'dan girer , Cibona aktarmalı Partizan'dan çıkarız. Ama kızgınım sana aşkımı depreştirdiniz geçen Mula'yı yazdım sınav öncesi kafamdaki kadroya.
Not : İçkiyi bıraktım Uğur :)

Aman hacı Hemofarm'dan girer , Cibona aktarmalı Partizan'dan çıkarız. Ama kızgınım sana aşkımı depreştirdiniz geçen Mula'yı yazdım sınav öncesi kafamdaki kadroya.
Not : İçkiyi bıraktım Uğur :)

:)

Şu an o Yugoslavya piyasası bana da çok cazip geliyor. Hem takım içi uyumu bozmayacak hem de yetenekli adamlar. Pekovic falan diyorlar, yakasım geliyor ortalığı =) Keselj 3 numaraya iyi olur ama benim gönlüm bir kere kaymış, Tepic'e. Alalım 1-2-3 oh, mis gibi.

Ender ve Tutku artık kesinse ve 1-2 arıyorsak Jaric'i alalım. Bütçeyi kasmaz hem . Acaip de tecrübesi var. Eski kurtlardan. Koy 1e koy 2ye koy 3e kapatsın terübe açığını. 1 oynarken de tam bir miss match up olur.

Ender ve Tutku artık kesinse ve 1-2 arıyorsak Jaric'i alalım. Bütçeyi kasmaz hem . Acaip de tecrübesi var. Eski kurtlardan. Koy 1e koy 2ye koy 3e kapatsın terübe açığını. 1 oynarken de tam bir miss match up olur.

Adriana Lima'dan sonra Jaric'in tüm dengesi kaydı, be Deniz :) Ona da suç bulmayayım, benim de dengem kayardı :) Bu saatten sonra bence soru işareti olur. Oyunculuğuna lafım yok ama google'a Jaric yazınca, ilk Lima'nın resmi çıkıyor :) O derece...

Uzun olarak Lavrinovic gibi isimler yerine çok önemli bir oyuncu alacağız gibime geliyor. Lavrinoviclerin devri geçti artık, en azından Darjus olanının :)

Ender-Cevher transferleri ile bütçemizden ne kadar harcamış olduk onu merak ediyorum. Furkan'ı da aldık desek yerli transferini kapatırız. Geriye 3 tane nokta yabancı transferi yapmak lazım ki yanılmıyorsam bunun için elimizde çok iyi bir bütçe kalacak.

Çok uçuk isimleri de istemeyelim, vasat diyebileceğimiz isimleri de istemeyelim, en iyi seviyenin bir altındaki oyuncular bizim için idealdir şuan :)

Final serisinin gözümde MVP'si Emir Preldzic'i durdurmak için fizikli bir 3 numaraya ihtiyacımız var. Tercihim hazır biraz gözden uzakken Nemanja Bjelica'yı kapatmak. Preldzic'in kopyası gibi oyun stili genel olarak. Point forvet olarak kullanabiliriz onu. Çok izledim onu, potansiyeli çok üst düzeyde.

2.tercihim de yine gözden çıkarılmış ama herkesin aşina olduğu Marko Keselj. Seri katil tipi var adamda. İnanılmaz bir soğukkanlılık. Onu da almakta sıkıntı çekeceğimizi düşünmüyorum. Kendisi Sırbistan Ligi'ne dönmek için fazla ama üst düzey Euroleague takımları için de hafif bir isim.

Yanlış okumadıysam 23 yaşında. Hem tipi hem de oyunu iyiye benziyor. Sırp kültürünü de almış. Taraftarın önünde final serisinde Fener'le karşılaşırsak katil olur bu adam :) Umarım Keselj olmasa bile ona yakın i isim alırız.

Deniz ve Uğur pazara dalmışken,Oktay Hoca'nın istediği tarzda içeriden oyunu kurabilecek yeni bir Prkacin adayınız var mı?(Alabileceğimiz)

Benim bildiğim yok şu an . Zaten Sırpların da bu yönü eksik. Onun için Krstic'e muhtaç oynuyorlar . Bi düşünün 10 sene önceki Sırp takımında kadroya giremezdi Krstic. Ama şimdi çok değerli onlar için. Krstic'i itin bi tarafına soktum farkındayım ama orası Sırp Milli takımı abi o takım her seviyede , her jenerasyonda efsanedir bana göre. Bir de Furkan'ın dediği tarzda uzunlar niyeyse yetişmez oldu artık. Pamuk elli kalın adam ekolü. Aslında Furkan tam o tip basketbol oynuyor. Kalın da ama 30 cm boyu eksik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...