Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beş numara umarım kalıplı olur.pekovic ,dor fischer tarzı bir uzuna ihtiyacımız var.ante tomic,ndong tarzı zaten elimizde luksa var.pota altı oyunlarını iyi bilen birisi olmalı. ermal'ın bir üst kalitesi.

Sofoklis Schortsanitis ismi iyi olmaz mı? Euroleague ve büyük maç tecrübesi'de var. İnanılmaz bir cüsseye ve tecrübeye'de sahip bir isim. Sizin görüşleriniz neler?

fishceri zalgiris alabiliyorsa biz de ikna edebiliriz inanılmaz bir savunmacı içeri drive eden adam onu görünce geri kaçar. alınırsa tam ihtiyacımız olan bir isim

Benim gibi Nachbar'ı isteyenler için Eyüp abi twitterda şunları söyledi,isteyenler şimdiden unutsun :)

gsbasket.org da Nachbar hayalleri var! Yüzlerine su çırpsınlar ve bu hayalden uzaklaşsınlar ne istek var nede bonservis vermeye niyet var:)

@ksecer @Kaanhoruzoglu Kerem 1.4 milyon dolar almış EP den nasıl gelecek alla sen :)

Emrah Abi'nin diğer başlıkta söylediği Ionnis Bourousis. Yunanistan dışında bir ligde oynayacak muhtemelen ve ceza almayabilir.

Şuan için Khimki istiyor kendisini, Spanoulis Efes'e gelirse Bourousis'i getirmek de kolaylaşır. İlk tercih Pekovic olsun ama o olmazsa da Bourousis aradığımız tarzda bir oyuncu.

3 numara için Keselj şuan çok cazip gibi görünüyor. Lakovic'in gelmesiyle topu elinde fazla tutmayacak bir 3 numaraya ihtiyacımız var. Gelecek oyuncu savunma yapsın, ribaund alsın, boş şutları soksun yeterli. Keselj'i Efes'in elinden kapması daha da zevkli olur, gelecek için de inanılmaz bir yatırım olur.

İşleri bu noktaya kadar getirmişken hedef küçültmek olmaz, bu dediğimize yakın isimler alınırsa Euroleague'de F4'ü zorlarız, en kötü ihtimalle Top 8 yaparız.

Aha şuraya yazıyorum..Bourousis bize gelsin,Aziz Yıldırım bizim maçlardan önce satın almazsa neyim..Bizden çok Aziz Yıldırım sevinir valla :)

Gazanferin dediği gibi Keselj bizim takıma cuk oturur.Tam istedigimiz ozellikte ama keselj unicaja malaga ile adı geçiyor.Bourosis ise agresif oyunuyla benim cok begendigim oyuncular arasında.Nesterovic veya Bourosisden birini gormek isterim bu arada Olympiakosta kim varsa batan geminin mallları gibi dağılıyorlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...