Nedir bu 3lük sevdası ya Sinan Erdem'de 3lük atarak mı yendik 5.maçta dünya kadar ikili oyunu oynadık nerdeyse.Zaten 3 numara alınacaktır takıma.Tutku,Shumpert,Cevher yeri geldiğinde Caner ortalama üzeri 3lük atabiliyorlar.
duygularıma tercüman olmuşşunSize katılıyorum, ancak görev oyuncusundan öteye gitmeyecek bir oyuncudan bahsettiğimizi de belirtmek isterim. Ayrıca zaten bizim J.Shipp gibi ona benzer tarzda bir görev adamımız var.
Bu arada Jamon Gordon'u Salsabasket'te haber yapmış. Kendisi OLYP'ta oynamış Keselj o takımda yedek diyen arkadaşlarımız var. Keselj EuroBasket sonrası Sırp Coach'uyla arasında bir tartışma gibi bir durum olduğundan dolayı şans bulamadığını düşünüyorum, yoksa Ivkovic'in böyle bir cevheri değerlendirmemesi mümkün değil. Gordon, sezon geneli 20dk civarı oynamış HEBA liginde 5.8Sayı, 2.9Reb, 2.5Ass, EL'de 4.5Sayı,2.6 Rib,1.5Ass, EL PlayOff'ta 8.3S 3R 2,3Ass 2Tç, TOP16'da da 6S 3.2R 2.4Ass ortalaması tutturmuş. Tüm bunlar ışığında sizce başarılı bir sezon mu geçirmiş kendisi? Arz bumudur, Talep bumudur?
Bizim özellikle ön elemede kafa kafaya oynayacağımız takımlara karşı oyunun sıkıştığı ve hücumda sete set kaldığımızda eli titremeyen bir şutör'e kesinlikle ihtiyacımız var. Zaten Pick'n Rollleri iyi oynayan oyuncularımız var bir de hücuma Marko Keselj(ki bence özellikleri ve oyun tarzıyla M.Tomas'ın kopyasıdır kendisi) gibi cezalandırıcı ve M.Tepic,J.Lakovic gibi bu suların,havanın tadını almış enerjik,combo guardlara ihtiyacımız var. Uzun olarak Lock Out değerlendirerek ordan oyuncu aalmayı sakıncalı buluyorum çünkü elbet bu göstermelik, restleşme içeren grev bitecek ve en geç Ocakta geri dönmesi gerekecek. Çok fazla iddialı takım var ön elemede, gerçekten zor olacak ama oyuncu tercihlerini doğru yaparsak EL kesinlikle hayal değil.
robertos javtokas rytas a gitti.
Lakovic-Tutku-Ender
Gordon-Evren-Göksenin
Caner-Alan Anderson
Shumpert-Andric-Cevher
Furkan-Ndong
6.yabancı olarak da Shipp..
Çok mu fantezi oldu bu kadro
herkes isteklerini beyan ediyor,bende Panalı Batiste'ye hayranım,şu gözler onu sarı kırmızı altında izlese bizim 5 numara mevkiğine cüp diye oturur ama neyse....
bir de esteban batista var ki kendisinin nba tecrübesi de mevcut(şahsen oyunlarda kadroma mutlaka alırdım) sezonu laboral'de tamamlamış acaba kontratıyla ilgili bilgisi olan var mıdır?
bu forma altında insan kılıklı bi hayvan görmek istemem ben açıkçası.
Tabirim için kusura bakmayın ama hakediyor