Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carl 3'ü Shipp kadar oynar. Net 3 numara değil. Hoca Shipp'i seviyor bunu biliyoruz ve Shipp'i 6. olarak düşünecekse ya da kiralık gönderecekse , bunun nedeninin saf 3 almak olacağını düşünüyorum. Tamam English iyi şutör ama Shipp ile English değiştirildikten sonra ne anladım bu işten. Bİr de savunmada yürür , hücumda canı isterse maç alır. Tam üstüne set çizilcek oyuncudur. Ama rakipte tuttuğu oyuncu skorerse baya da zararı olur. Ama gelirse muazzam bi hücum gücümüz olur. Tabi gelecek 5 numaranın da sertliğinin önemi artar.

Malik Hairston Siena'dan ayrılmış. 3 numara için düşünülebilir mi?
Tam ayrılmamış ama yeni sözleşmeyi kabul etmemiş.
Gerçi çift guardlı sahada olduğumuzda biraz kısa kalabilir.

David Hawkins aradığımız adam aslında ama Milano bu sene çok yatırım yaptı.Onu bırakmaz.Nba free agentlarında kimler var 3 numara ihtiyacımızı giderebilecek?

Estudiantes ile hala anlaşmamışken Nik-Caner Medley ismini yine ortaya atayım. 3 ve 4 oynar. İçerden dışardan sayı üretir. Güçlüdür. Savunması iyidir. Kurduğumuz kadroyu ve hedefleri gördükten sonra koşa koşa gelir.

Bence Shumpert ve Cevher varken lüks olur. Bize harbi 3 lazım giibi bence. 3 buçuk diye adlandırılan oyuncu tipi Medley

Estudiantes ile hala anlaşmamışken Nik-Caner Medley ismini yine ortaya atayım. 3 ve 4 oynar. İçerden dışardan sayı üretir. Güçlüdür. Savunması iyidir. Kurduğumuz kadroyu ve hedefleri gördükten sonra koşa koşa gelir.

Katılıyorum.Benimde en beğendiğim oyunculardan birisi.Çok müthiş bir ribauntç ve şutu da oldukça iyi.3 numara oynayıp ribauntlarda ligin ilk 5ine girebilen bir oyuncu.Nokta atışı olur

Önceden pek sıcak bakmıyordum ama şu kadromuz düşünüldüğünde alınabilecek bir oyuncu gerçekten. Shumpert'la birlikte 3-4 olarak kullanabiliriz, savunmada Shumpert ve Medley'i arka kanatlara koyarak dengeli bir alan savunması yaparız misler gibi, hücumda zaten atan atana olur :)

Bu arada Rasho Nesterovic'i neden hiç konuşmuyoruz. Yaş 35 filan ama hala 12-13 dakikalık sürede maksimumunu verebilecek ve her uzuna üstünlük sağlayabilecek bir oyuncu. Uzun rotasyonunda Andric-Furkan-Cevher-Şampırt hatta Sertaç varken az süre alması da sorun olmaz, nispeten rotasyonu da rahatlatır böylece.

Pota altına topu indirirsek iş biter, asist yapar, sayı bulur, savunmada ortayı kapatır ki ellerini kaldırsa yeter zaten. Bir de Furkan ve Sertaç için inanılmaz iyi olur, bizim Prkacin'imiz olur :)

Nesterovic'in nereden aklıma geldiğine gelince o da Sloven, neden bilmiyorum ama Lakovic'i rahat ettirmek için bir Sloven daha alacağımızı düşünüyorum :)

Luis Scola ve Manu Ginobili için Baskonia denmiş.Başka bir yerde de Scola için Caja Laboral deniyor.Şaka mı? Bir bilgisi olan var mı? Şu takıma giderlerse oturup ağlarım.

Savunma yapabilen, her alana katkıda bulunabilecek saf bir 3 numara ile kalıplı, içerden skor yapabilecek bir 5 numara yeterlidir. Medley iyi bir oyuncudur ama şu aşamada net bir 3 numara lazım.

Medley'e Sevilla teklifte bulunmuş. Herhangi bir Eurolig takımından teklif bekliyormuş oyuncu. Caja Laboral'den çekiniyorum açıkçası,onlar alabilirler. Çok istiyorum gelmesini. Üstüne bir de taş gibi bir pivot ile tadından yenmez bir takım oluruz.

bazı yerlerde Carl English ismini gördüm şu anda bizim takıma tam olarak uyar ceza şutları çok iyi olan bir oyuncu son sezonda 3lük yüzdesi ise %48

Luis Scola ve Manu Ginobili için Baskonia denmiş.Başka bir yerde de Scola için Caja Laboral deniyor.Şaka mı? Bir bilgisi olan var mı? Şu takıma giderlerse oturup ağlarım.

caja laboral kötü bir takım değildir her sene euroleague'de oynayan ve top 8 gören bir takımdır. Baskonia içinse ginobili arjantinli olduğu için onlara yakın olan ispanya'da oynamak istiyo olabilir. Ha derseniz ki ispanya'da üst düzey 4-5 takım var neden oraya gidiyor onun için bir şey söyleyemem.

Sloven uzun seçenekleri içinde Brezec'de var geçen sezonu Samara'da geçirdi

Ayrıca Caja Laboral Baskonia tek bir takım değil mi :)

English süper bir şutördür ama şu var ki Lakovic'ten bir tane daha savunma yönü zayıf oyuncu almayız. English işin savunma tarafını pek sevmeyen, hücumda da şut ağırlıklı oynayıp, ısındığında müthiş performanslar çıkarabilecek bir adamdır. Ama dediğim gibi hem savunma konusunda zaafları var hem de net bir 3 numara değil.

caja laboral kötü bir takım değildir her sene euroleague'de oynayan ve top 8 gören bir takımdır. Baskonia içinse ginobili arjantinli olduğu için onlara yakın olan ispanya'da oynamak istiyo olabilir. Ha derseniz ki ispanya'da üst düzey 4-5 takım var neden oraya gidiyor onun için bir şey söyleyemem.

Scola-Caja anlarımda Ginobili için Bilbao'ya gelinceye kadar kaç takım var.Çok büyük iş Euroleague bileti ne işe yarıyor arkadaş. Hea bu arada nasıl o kadar para veriyorlar Scola'ya anlamak güç.Mantıklı bir miktarsa fazlası verilip alınsa diyorum çok mu uçtuk naptık :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...