Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
euroleauge'de 19,5 sayı 7 rebound
eurocup'ta 15,6 sayı 8 rebound
rus liginde 14,6 sayı 8,5 rebound ortalamaları yakalamış bir oyuncu bahsettigimiz...bu kadar reboundçu birinin savunma yapmayan sertlikten kaçan çıtkırıldım olacagını sanmıyorum...

sözleşmeleri sona eren sasha kaun,lampe,mirza begic var...içimden bir ses bu üçünden biri arasından tercih yapılacak diyor.rakovic ve esteban batista da tercihlerim arasındaydı ama onları devam eden kontratları transferi neredeyse imkansız hale getiriyor...

Lampe'yi alalım işte. Lampe, Eurocup'ı kazandırdı Kazan'a. Şampiyonluğa giden yolda son 4 maçta (Final Four + Çeyrek Final) 20,5 sayı / 11 rebound ortalamalarıyla oynamış bir adam.

Ben de forumun aksine Lampe gibi düzeni hücuma dayalı takımlarda oynamıs bir oyuncunun Oktay hocanın elinde katkı vereceğini sanmıyorum. Koçumuz Cem Akdağ olsa gelir ve kral olurdu burda ama Oktay hoca cok baska bir basketbol oynatıyor. Ben Lampe'in oyunun iki tarafınıda aynı düzeyde oynayabileceğini düşünmüyorum.

Bize aslında Vidmar tarzı bir oyuncu lazım hücum yönü kuvvetli oyuncular değil. Çünkü senin guardın Lakovic,Tutku,Gordon ise o adamın sayı bulamaması mucize olur herhalde :D

Ben de forumun aksine Lampe gibi düzeni hücuma dayalı takımlarda oynamıs bir oyuncunun Oktay hocanın elinde katkı vereceğini sanmıyorum. Koçumuz Cem Akdağ olsa gelir ve kral olurdu burda ama Oktay hoca cok baska bir basketbol oynatıyor. Ben Lampe'in oyunun iki tarafınıda aynı düzeyde oynayabileceğini düşünmüyorum.

Bize aslında Vidmar tarzı bir oyuncu lazım hücum yönü kuvvetli oyuncular değil. Çünkü senin guardın Lakovic,Tutku,Gordon ise o adamın sayı bulamaması mucize olur herhalde :D

Valla yalan söylemim ben Lampe'yi sadece Polonya'daki şampiyonada izlemiştim..Ondan önce de tanımıyodum,orda dikkatimi çekti,bence süper oynuyodu..

Saf bi konuda değil ama genel olarak dominant bi oyun yapısı var..Gerçi o kadrodan dolayı da olabilir,Lampe ve Gortat dışında adamları yok sayılacak gibiydi..Ama yine de takımının en iyisiydi bence,keşke alınsa demiştim o zaman..

Düşünülür ve alınırsa üzülmem,mutlu olurum..Benim tek üzüntüm bu sene alınabilecek o kadar iyi uzunlar var ki,hangisi seçilse,diğer alınamayanlar için saçma sapan bi üzüntü duyucam :)

Shipp 3 numara olmaz diyip Sato'yu almak olmaz.

Kasun Siena'yla imzaladı.

Önerim yine yeniden Jonas Maciulis. Serbest oyuncu şuan, alın ne olur şu adamı :)

Shipp ne kadar 3 oynarsa Sato da o kadar oynar , fazlası değil. Bizim meselemiz gerçek 3 numaralar olmalı bence.
Kasun'u istemezdim ben. Oyununa eyvallah ama adamın oynama isteği yok içinde.

İnterbasket'de "Laboral zaten Batista'nın gitmesine iizn vermişti şimdi Barac'da gitti " gibi bir ifade gördüm Batista başka bir takımla mı anlaştı yada serbest mı bıraktılar ki pek mantıklı gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...