Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bi center kesin alınacak zaten. 6. yabancı olarak nbade lokavt döneminde kontratı devam eden bir oyuncu alınabilir sonuç olarak 6. yabancı olacak ve eurolig'e girme sürecinde katkıda bulunsa yeter bence... Tabi takımdaki dengeleri de bozmamalı....

Pops Mensah-Bonsu ile Milano ilgileniyormuş .Eze seneye büyük ihtimal kadrolarında olmayacakmış .Daha iyisini alamayacaksak savunma yönü güçlü.takım oyununa uygun .

esteban batista ve lampe aynı takımda uzun rotasyonunda..laboral'i kıskanmadım dersem yalan olur...mirza begic,milovan rakovic ikilisi kaldı geriye favorilerimden...bakalım nolacak...ama artık şu uzun transferi de yapılsa iyi olacak...

NBA'den Avrupa basketboluna ve bizim ihtiyaçlarımıza ve bütçemize uygun serbest durumda hangi oyuncular olabilir ?Öneride bulunacak arkadaşlar oyuncular hakkında da biraz bilgi verebilirse bilmeyenlerde öğrenmiş olur :)

Ben birkaç sayfa önce yazmıştım abi, bakabilirsin.

Baktım ama göremedim :) gece gece gözümdne kaçmışda olabilir ?

Bu arada KAsun@Siena deniyordu ama o iş ya yattı yada en azından resmileşen birşey yok sanırım.

Ayrıca anlaşılan Pops Mensah-Bonsu'da serbest şu an Milano ile adı anıldığına göre ...

Troy Murphy artık yaşı da belli bir seviyeye geldigi için kariyerinin devamını küçük bir ihtimal de olsa avrupa da sürdürmek isteyebilir..
Josh mcRoberts, enerjisiyle avrupa basketboluna çok kolay uyum saglayacaktır ama çok genç gelme ihtimali çok düşük
leon powe,sertlik var orta mesafe şutu var rebound yetenegi var ve şu saydıgım isimlerin arasından avrupaya dönse en başarılı olacak isimdir bence kendisi
Alexis Ajinca, fransız pivotun nba'de istedigi süreleri bulması zor görünüyor...hazır lokavt olmuşken dönsün avrupaya yaşı da genç kariyerine avrupada devam etsin..

Teşekkürler@Doğuş-Melik

Carl Landry-Josh mcRoberts

Bu iki elemanda FA ise şansımızı denesek sonuçta sezonun ne zaman başlıyacağı belli değil boş oturmaktan iyi olabilir 1 yıllık kontrat.

Teşekkürler@Doğuş-Melik

Carl Landry-Josh mcRoberts

Bu iki elemanda FA ise şansımızı denesek sonuçta sezonun ne zaman başlıyacağı belli değil boş oturmaktan iyi olabilir 1 yıllık kontrat.

bütün free agent'lar degil de direkt bizim aradıgımız pozisyon olan 4 yada 5 oynayabilecek oyuncular içerisinden eleme yapmıştım...bana kalsa yi jianlian'a ne kadar para istiyorsa versinler elinden tutup getirsinler ama öyle olmuyor tabi o işler :D

Grubumuzu görünce eurolegue nin nasıl zorlu bir ortam olduğunu görebiliyoruz. Bence 2 yabancı almalıyız eğer guruba çıkıp sonuncu olmak istemiyorsak

Bence kaliteli bi pivot alınmalı,sırtı dönük skor üretebilen. Ama Furkan 5 olarak düşünülüyorsa Erceg'i isterim. Aslında Lampe tam aradığımız isimdi ama Laboral'e gitti geçen seneki harika performansından sonra.

Madem Deron Williams kalitesinde oyuncular yılda 2 milyonu kabul ediyor bizde Dwight Howardı alalım.Lokavtın sezon sonuna kadar biteceği falan yok zaten

Mavro Spartak ile 2 yıllık anlaştı deniyor yıllık 1.2 milyon Avro Oly Morris ile ilgileniyormuş

Khimki'de D'or Fischer'le ilgileniyormuş.

Biz ne yapacağız cidden merak ediyorum.

Öte yandan dolaşan rakamlara bakınca bütçe olsa bile MAhmut'i sportif başarı uğruna bir oyuncuya değerinden fazla ödenmesini de istemiyor sanıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...