bu deron vakasında bir gariplik var ama neyse
Madem Deron Williams kalitesinde oyuncular yılda 2 milyonu kabul ediyor bizde Dwight Howardı alalım.Lokavtın sezon sonuna kadar biteceği falan yok zaten
Nerden biliyosun Onur sezon sonuna kadar devam edeceğini. Lokavt ay ay ilerler sezonluk lokavt olsa bile en geç Ocak-Şubat gibi ilan edilir. Bizim gibi hedefi ve belirli bir sistemi olan takımlar bu riski alamazlar. Beşiktaş gibi ne hedefi ne de sistemi olan kendi yerli oyuncularına tatilde antreman yaptırıp paralarını vermeyen ve tek derdi gösteriş olan bir takım yapar böyle transferler. Ha adam gelsin dünya gözüyle gider izleriz.
Eğer 3 numara transferi yapılacaksa -bence yapılmalı- benim önerilerim geçen yıl Barcelonada oynayan Alan Anderson ve Miami Heat'te oynayan James Jones.İkiside free agent durumunda şu an
Onur James Jones zor olur fiyat yönünden.Ama çok iyi bir 3 numara olur gerçekten.Güzel tercih yapmışsın tebrik ediyorum seni.Darius Songail'a hakkında bilgisi olan var mı? Lokavt bittikten sonra gidicek mi?
Aa o kadar düşük olduğunu bilmiyordum Songaila'ya 1.5 milyon verdiysek bence Jones'a verilebilir 1 milyon rahatlıkla.Bu arada teşekkürler o zaman Songaila iyi bir transfer olduSongaila lokavta bağlı bir transfer değil.Lokavt bitsede gitmeyecek.James Jones'un yıllık ücreti 1.15 milyon dolardı geçen yıl.800-900 bin euroya çok rahat getirebiliriz bence
Yaptımız Songaila hamlesinden sonra Cemali bu takıma istemeye başladım
3 numara için tüm önerilerimi geri çekiyorum. Şu an David Hawkins boştaymış.Başka oyuncuyla ilgilenmeye gerek yok tüm şartlar zorlanmalı.Bunu yapabilecek bütçemiz var
Aslında bugun Songalia'yı alacağımıza Zaza ve Cemal'i alsak 1 yabancı hakkımız kalırdı. Onlada sartları zorlayıp Hawkins'i alsak bu takım cok farklı boyutlara gelirdi.
simas gelsin bu iş bitsin bu arada rancik ne oldu ? askerdeyim bilgi verirseniz sevinirim