Oyuncu Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle Onur kardeşim ilk önce köyden geldin heralde hoşgeldin :D.Sonra ise burası bizim oyuncu önerilerimiz ya da bizim takımımızın alanı beşiktaşın,efesin,ülkerin değil.İsterlerse dünya yıldızı alsınlar.Benim malum takım ile ilgili bir atasözüm vardır :D beşiktaş isterse full kadrosu dünya yıldızları dolu olsun beşiktaş adını değiştirmediği sürece bi beşiktaş olamaz derim :D her neyse biz kendi oyuncu önerilerimizi yapalım.:D
Benim oyuncu önerim yok ama 5 numaraya çok iyi güçlü fiziksel üstünlüğü mükemmel olan bir uzun almalıyız.

Madem Deron Williams kalitesinde oyuncular yılda 2 milyonu kabul ediyor bizde Dwight Howardı alalım.Lokavtın sezon sonuna kadar biteceği falan yok zaten

Nerden biliyosun Onur sezon sonuna kadar devam edeceğini. Lokavt ay ay ilerler sezonluk lokavt olsa bile en geç Ocak-Şubat gibi ilan edilir. Bizim gibi hedefi ve belirli bir sistemi olan takımlar bu riski alamazlar. Beşiktaş gibi ne hedefi ne de sistemi olan kendi yerli oyuncularına tatilde antreman yaptırıp paralarını vermeyen ve tek derdi gösteriş olan bir takım yapar böyle transferler. Ha adam gelsin dünya gözüyle gider izleriz.

Nerden biliyosun Onur sezon sonuna kadar devam edeceğini. Lokavt ay ay ilerler sezonluk lokavt olsa bile en geç Ocak-Şubat gibi ilan edilir. Bizim gibi hedefi ve belirli bir sistemi olan takımlar bu riski alamazlar. Beşiktaş gibi ne hedefi ne de sistemi olan kendi yerli oyuncularına tatilde antreman yaptırıp paralarını vermeyen ve tek derdi gösteriş olan bir takım yapar böyle transferler. Ha adam gelsin dünya gözüyle gider izleriz.

Ya lokavt bitmezse? O zaman şu an için rakip olarak görmediğimiz bir takım önümüze geçecek kağıt üstünde.

Bizim ya lokavt bitmezse diye bi şansımız yok işte.Biz bu sene yine şampiyonluğa oynayacağız o riski alamayız, ya Beşiktaş? Lokavt kalkarsa sene ortasında play-off'a giremezler net.

Ben zaten Beşiktaşın yaptığı gibi takımı lokavt için gelen oyuncular üstüne kuralım demiyorum.Kadroyu kurup üstüne sos olarak 1 tane büyük yıldız alalım.Euroleague elemesini geçmemize yardımcı olsa yeter.

kambala'yı telekom almış...songaila hamlesine sözüm yok fakat madem tecrübeli ve 30 yaş üstü bir oyuncu alınacaktı bu kambala olsa fena mı olurdu?adam hala katır gibi ve çok daha az maliyeti olurdu...

Eğer 3 numara transferi yapılacaksa -bence yapılmalı- benim önerilerim geçen yıl Barcelonada oynayan Alan Anderson ve Miami Heat'te oynayan James Jones.İkiside free agent durumunda şu an

Onur James Jones zor olur fiyat yönünden.Ama çok iyi bir 3 numara olur gerçekten.Güzel tercih yapmışsın tebrik ediyorum seni.Darius Songail'a hakkında bilgisi olan var mı? Lokavt bittikten sonra gidicek mi?

Eğer 3 numara transferi yapılacaksa -bence yapılmalı- benim önerilerim geçen yıl Barcelonada oynayan Alan Anderson ve Miami Heat'te oynayan James Jones.İkiside free agent durumunda şu an

Bak bu olur..Alan Anderson'u zaten istiyodum ben ama James Jones'da olur..Nba için fazla yumuşak kalıyo ama Avrupa'da iş yapar savunması..Ayrıca onun gibi bi 3 lükçü büyük tehdit yaratır..

Onur James Jones zor olur fiyat yönünden.Ama çok iyi bir 3 numara olur gerçekten.Güzel tercih yapmışsın tebrik ediyorum seni.Darius Songail'a hakkında bilgisi olan var mı? Lokavt bittikten sonra gidicek mi?

Songaila lokavta bağlı bir transfer değil.Lokavt bitsede gitmeyecek.James Jones'un yıllık ücreti 1.15 milyon dolardı geçen yıl.800-900 bin euroya çok rahat getirebiliriz bence

Songaila lokavta bağlı bir transfer değil.Lokavt bitsede gitmeyecek.James Jones'un yıllık ücreti 1.15 milyon dolardı geçen yıl.800-900 bin euroya çok rahat getirebiliriz bence
Aa o kadar düşük olduğunu bilmiyordum Songaila'ya 1.5 milyon verdiysek bence Jones'a verilebilir 1 milyon rahatlıkla.Bu arada teşekkürler o zaman Songaila iyi bir transfer oldu :)

3 numara için tüm önerilerimi geri çekiyorum. Şu an David Hawkins boştaymış.Başka oyuncuyla ilgilenmeye gerek yok tüm şartlar zorlanmalı.Bunu yapabilecek bütçemiz var

3 numara alacaksak eğer, ki transferi kapattığımızı düşünüyorum aslında, Songaila'ya arkadaş, tam ihtiyacımız olan oyuncu Jonas Maciulis.

Unics Kazan ilgileniyormuş kendisiyle. Elemeleri geçersek rakibimiz olacaklar, Songaila gibi Maciulis'i de rakibimizin elinden kapalım :)

3 numara için tüm önerilerimi geri çekiyorum. Şu an David Hawkins boştaymış.Başka oyuncuyla ilgilenmeye gerek yok tüm şartlar zorlanmalı.Bunu yapabilecek bütçemiz var

Aslında bugun Songalia'yı alacağımıza Zaza ve Cemal'i alsak 1 yabancı hakkımız kalırdı. Onlada sartları zorlayıp Hawkins'i alsak bu takım cok farklı boyutlara gelirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...