Resmî Sitemize Eleştiri, Beğeni, Öneriler (galatasaray.org)

Re: Resmi Sitemiz; Eleştiri, Beğeni, Öneriler (galatasaray.org)

oncelikle art niyetli degilim :p
giris ekrani guncellenecek ise uefa splashi yarım saat duracagına galatasaray logosu olması bence daha mantıklı. (mesela bunu buyuk hali veya daha degisigi; http://img389.imageshack.us/img389/2489 ... 442uu2.jpg)
editorlerin robot olmadıgını biliyorum da koskoca galatasaray'ın resmi sitesi mac bittikten sonra bence alakasız resim koyuyorsa insan uzuluyor.
-hata yakalamak icin ustun bir cabam yok, asırı dikkatliyimdir hata gorunce yazarım ki duzeltisin diye.
-kadro guncellemelerine atıfta bulunuyordum cunku, butun brasların resmi macları baslamıs hala kadrolar gecen seneki olunca... 8)
-foto cekimi randevusunu bilemem de bayan basketbol takımımızın resimleri cekilmeden kadroları guncellendi cokta iyi oldu benim anlatmak istedigim resim olmasa dahi butun subelerin kadrolarının guncellenmesiydi.

konuyla alakası yok ama taraftar olarak cok mu sey istiyorum(z) dun bayan basket takımım mac oynamıs ustelik kendi salonumda macla ilgili resmi sitemde bir tane bile resim yok mondeville takımının sitesinde bile maca hazırlanıslarının resimleri var.

editorlerin robot olmadıgını biliyorum da koskoca galatasaray'ın resmi sitesi mac bittikten sonra bence alakasız resim koyuyorsa insan uzuluyor.
Koskoca GS'in resmi sitesinde Uefa Cup'a katildigi icin Uefa Cup Grup B anons splashi 20 dakika durdugu icin problem cikaran taraftari var. Olur boyle. Hata aramak bazilarinin takintisidir.
Seni de boyle kabul etmek lazim.

Modeville macinda neden foto muhabiri olmadigi konusunda bilgim yok.
Arastirip bilgi vermeye calisirim.

Zoban Raftik' Alıntı:
Mondeville macinda neden foto muhabiri olmadigi konusunda bilgim yok.
Arastirip bilgi vermeye calisirim.
GS Dergisinden basketbol muhabbiri ve amator subeler foto muhabbiri erkek takimla Bandirma'da oldugu icin dun Mondeville macina gidilememis.

Eskiden birçok eleştirim olurdu ama bu konuda daha ılımlıyım. Herkes site için onlarca kişinin çalıştığını düşünüyor sanırım ama öyle değilmiş malesef.

eskisine göre iyi ama Galatasaray media bölümündeki videolar download olsa daha iyi olur

hergün giriyorum bütün büyük takımların resmi sitesine..yurt içi ve yurt dışı dahil tabi fener ve bjk ye o kadar sıklıkla değil ama takip etmeye çalışıyorum vakit buldukça..özellikle yurt içinde bizim resmi sitemiz bu 2 takımın sitelerine açık fark atmış durumda bence..günde ortalama tıklanma adetlerini bilmiyorum ama eminimki bizim ki Bjk'nin 2-3 katı üstündedir,fenerin de üstündedir 2 katı civarında..gerçekten ikisine göre inanılmaz kaliteli..çok çok çok daha iyi..

yurt dışına bakılınca oralarla da o kadar büyük farklar yok..bi Real Madrid sitesi kadrosunu daha 1.5 ay önce güncelledi..oyuncuları Garay hakkında bilgi bulamadım sitelerinde anca FM 2009 ' da öğrenebildim kiraladıklarını(gerçi bizim de kiralık oyuncularımız hakkında çok bilgi yok ama sanırım transfer oldukları gün yazılmıştı sitede)..onun dışında hiçbi farkı yok , hiç bi eksiği yok dünyadaki Major takım sitelerinden , hatta çoğundan fazlası var..

emeği geçenlerin eline sağlık teker teker..

Bende katılıyorum Galatasaray.org yeni düzene geçtikten sonra ve Media bölümü açıldıktan sonra çok geliştirildi ve siteye girildiğinde vakit harcanır hale geldi.
Levent Abi'ye katılıyorum emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Bazı kişiler gerçekten kusur aramak için arıyorlar ve birazcık da abartılıyor açıkcası.Adamların olumlu yönlerine hiç bakılmadan sürekli eleştirmek bu işi yapan insanları üzer, bence teşvik etmek ve tebrik etmek onları bu işe daha sıkı bağlar.

Zoban Abi siteye günlük giriş yapan kaç kişi var ortalama ?

çıkmadı benim bildiğim ama ruslar araklayıp erkenden piyasaya sürme işini iyi yapıyor:)) geçen sene fifa08 çıkmasından 2 hafta önce pcye indirmiştim:)

Burak Barut' Alıntı:
Zoban Abi siteye günlük giriş yapan kaç kişi var ortalama ?

Google Analytics verilerien gore son 30 gunluk rapordan veri sunayim:

4,972,434 Visits
1,739,197 Absolute Unique Visitors
21,912,049 Pageviews
4.41 Average Pageviews
00:04:44 Time on Site
20.01% Bounce Rate
27.66% New Visits

Bir baska veri de ekstrem olmasi ozelligi ile, Baros'un transfer gunu kirilan rekor:
http://www.galatasaray.org/kulup/haber/1785.php
Mesela dün 2 Kasim 2008'de 114.850 tekil ziyaretci girmisken,
Baros transferi günü siteye 397.000 kusur ziyaretci girmis.

1 ayda en yuksek miktarda sayfa gosterimleri 30-32.000.000 rakamlarina ulasti.

peki Zoban abi sanırım sitedeki reklamların hepsi sponsorlar olduğu için onlardan ayrıca tık başına alamıyor olabiliriz ama aldığımız var mıdır? mesela tık başına 0.0015 dolar gibi?

Eren Aydın' Alıntı:
peki Zoban abi sanırım sitedeki reklamların hepsi sponsorlar olduğu için onlardan ayrıca tık başına alamıyor olabiliriz ama aldığımız var mıdır? mesela tık başına 0.0015 dolar gibi?
Sponsorlar disindaki markalardan site (kulup) gelir elde ediyor evet. Boyna klikleyin :)
Bazi sponsor bannerlari da, genel sponsorluk anlasmasi icinde/disinda bir butceye/gelire sahip olabiliyor.

Ben her gün giriyorum ama başkalarınıda girmesi için uyaracağım o zaman:)

Galatasaray-Ceyhan Belediyesi macı evimizde olmasına ragmen niye hiç macla ilgili fotograf yok acaba ayrıca sarı-kırmızı ajanda bölümünde puan durumu nicin güncellenmiyor?

bayan altyapı bölümünde isim yanlış yazılmış yasemin saylar değil yasemen saylar.

Ayrıca madem oyuncuların altında foto galeri röp.gibi yazılar var e ozaman bilgi eklensin.

Bu arada bayan takımı için fotoğraf çekimi ne zaman.

sarı kırmızı ajandada diğer bölümünde hala 22.10.2008 gs-arkas maçı yazıyor.

Bayan basketbolda resimler eklenmiş ama bir karışıklık olmuş.
6 numara'ya konan Sevda Esenler resmi 8 Numara'da olmalı.
Aslında toptan silinmeli gönderdik çünkü o oyuncuyu. =)

Zoban Abi siteye Galatasaray.Tv'yi canlı buradan izleyebilirsiniz tarzında bir bölüm koyulamaz mı?

sarı-kırmızı ajanda bölümü çok canımı sıktı.Hala kaç ay önceki arkas maçı duruyor.