Resmî Sitemize Eleştiri, Beğeni, Öneriler (galatasaray.org)

Re: Resmi Sitemiz; Eleştiri, Beğeni, Öneriler (galatasaray.org)

Burak Barut' Alıntı:
Zoban Abi siteye Galatasaray.Tv'yi canlı buradan izleyebilirsiniz tarzında bir bölüm koyulamaz mı?

inanılmaz iiyi olur bencede. hatta gs tv nin sponsorlarıda buna göre sitede yer alırsa(sadece tv sponsorları olanlar)böyle bir şey olabilir .

Gs tv'nin yanında foruma radyo koyulmasını isterim.O zaman harika olur.Ama kolay olduğunu düşünmüyorum..

Resmi site ile ilgili söylenecek o kadar çok şey var ki...Hemen başlayalım:

1) GS TV' nin farklı domain' den host edilen bir sitesi olması gerekir. www.galatasaraytv.net, gstv.com vb gibi. Bu adreste GS TV programları detaylı olarak sunulur. Günün önemli haberleri, canlı yayınlar ilk olarak buradan ilan edilir. http://www.tnttv.com.tr/ benzeri gibi bir internet sitesi mesela GS TV için ideal olur. Ayrıca bu adresten GSTV ücret karşılığı online olarakta izletilebilinir.

2) GS Dergisi' nin de yine GSTV örneğinde olduğu gibi farklı bir domain' den host edilmesi gerektiğine inanıyorum. Örnek www.gsdergisi.org gibi.

Buradan da dergi ile ilgili son gelişmeler, özel haberler verilebilir. Online abonelik gibi işlemler gerçekleştirilebilir. Ayrıca eski sayılar scan edilerek pdf formatında siteden yine ücret karşılığı satılabilir.

3) Galatasaray Spor Okulları ile ilgili de benzer bir yapılanmaya gidilebilir. Madem Futbol Akademisi diyoruz o zaman bunun internet altyapısının da hazırlanması gerekir. Galatasaray Spor Okullarının(tüm Türkiye' deki) çalışma ortamlarının, sahalarının, hocaların toplu fotoğrafları alınır. Yine farklı bir domain altında bunlar sunulabilir. Okullar ile ilgili bilgiler buradan verilebilir. Hatta yarışmacı bir ortam yaratmak için bu okullarda yetişip A takıma yetişen oyuncular için "xxx bu okulda yetişmiştir" türü çekici sloganlar kullanılabilir. Her ilde veya ilçede açılan futbol okuluna web sayfası şartı getirilebilir ve bu standart olur. Bunlar GS Futbol Akademisi sayfasında portalvari bir şekilde birleştirilebilir.

4) Ayrıca Galatasaray isminin, Galatasaray Spor Kulübünü de kapsayıcı bir isim olduğunu biliyorum ve inanıyorum. Bu yüzden Galatasaray.org tüm Galatasaray Kurumlarının toplandığı birbirinden bağımsız birimlerin bir araya geldiği konfederal bir yapı da hizmet verse çok daha iyi olurdu. Örneklersek; www.galatasaray.org adresine girildiğinde Galatasaray Spor Kulübü, Galatasaray Üniversitesi, Galatasaray Lisesi, GSYİAD vb. gibi farklı birimler bu isim üzerinden erişilebilseydi, çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum. Galatasaray' la ilgili herşeyin buluştuğu bir portal olmak ama aynı zamanda bağlı sitelerin birbirinden bağımsız bir şekilde host edilmesini sağlamak, birbirleriyle işbirliği içinde ama aynı zamanda birbirlerinin işine karışmayan tek bir dizayn altında ortaya çıkmak, bence galatasaray.org' un işlevi olmalıdır.

Galatasaray, ligde altı hafta sonunda üç galibiyet - iki mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor. TBBL'ye bu sezon yükselen Bahçeşehir Burhaniye Belediye'nin henüz galibiyeti yok

Burada hata var. Bu sezon lige Tarsus Belediye ve Samsun Basketbol Kulübü yükseldi.

Briç tarihi linkine tıklayınca "web sayfası bulunamıyor" yazısı çıkıyor. Gerçi pek tıklayan olmuyordur; ama biraz briç bildiğim için bakmak istedim, açılmadı.

Ayrıca Atletizmde Başarılar sayfası için de aynı durum geçerli.

6897__073splash_tsbasket_japonyada_tarih_yaziyor.jpg

resim harika olmus da gecen sezonki kadro bu.
ozgur ve ali asker ayrıldı. resimde dahi olan matt scott alttaki kadroda yok :oops:

tam onu yazmak için bu topiğe girdim sen yazmışsın kardeş :)

sitemizde yavaş yavaş kanalımıza benzemeye başladı

Kıtalararası Şampiyonu takımımızı saat 18:00´de havaalanında karşılayacağımıza dair girişte bir bilgi yer alsa katılımı artıracağını düşünüyorum.

If the Portuguese team gains a win or pulls out a draw, Galatasaray will be the runner-up of Group B. In case Metalist Kharkiv wins, Galatasaray will be the trailing team.

Portekiz ekibinin yenmesi durumunda leader olmuyor muyuz, runner-up yazılmış.

mustafa_güler' Alıntı:
Fenerbahçe yi voleybolda yendik.Girişte Emre aşık var.

Bugun dogum günü diye cok normal böyle bi jest yapmaları saat 24:00 sonra macla ilgili resim konulacaktır yarınki bayanlar voleybol macına kadar ondan sonra onuda kazanacagımız icin ortak bi resim koyarlar eminim

Ya bizim sitemizde neden oyuncuların fotoğrafları,wallpaperler,takım resimleri falan yok.

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Bayram Kurtulmuş":39pznvi6]Ya bizim sitemizde neden oyuncuların fotoğrafları,wallpaperler,takım resimleri falan yok.
Bizim sitemiz olduğu için. :)[/quote:39pznvi6]
haha bu iyidi :D:D:D

Voleybolda Fener'i 2-0'dan 3-2 ile yeniyoruz.
Sitenin giriş sayfasında bununla ilgili birşey göremiyoruz.
Üzücü ve sinir bozucu bir olay bu...

sitemiz çok eksik.Sitede bayan basketbol bölümünde hala cumhurbaşkanlığı kupası başarısı girilmedi.