Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Eşleşmeler çok çekişmeli olucak anlaşılan.Barça diğerlerinden daha farklı bir noktada gözükebilir.Ama yarı final olduktan sonra ne olacağı hiç belli olmaz.

Bu arada yine 3 İngiliz takımı yarı finalde.

Ufukta Barca-ManU finali görünüyor...
Messi&Ronaldo finalde karşı karşıya gelmelerini görmek güzel olacak. Ancak Barca'nın hızının Liverpool elendikten sonra kesilebileceğini düşünmüyorum...

Manu bence hiç iyi oynayamıyor.Maçın bir kısmında geliyorlar diğer kısımlarında pek varlık gösteremiyorlar.Porto her iki maçdada daha iyi oynadı ama elendiler neticede gol atan takım kazanıyor.

Yarı finale gelecek isek bence Arsenal-Barcelona finali çok iyi gider.Ama Manu'nun sağı solu belli değil eleyebilirler.Ama çok güzel maçlar bizi bekliyor.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":25poyc8r]Bi Barcelona - Liverpool maçını izlemek çok güzel olurdu.Ama ne yapalım.

Ne var şu Liverpool'da yahu...[/quote:25poyc8r]

bir liverpool ve barca taraftarı olarak o finali bende isterdim ama olmadı

tugay abi liverpool da

gerrard
torres
kuyt
alonso
babel

en önemlisi taraftar var çok seviyorum liverpoolü

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":3ug3pw1c]Bi Barcelona - Liverpool maçını izlemek çok güzel olurdu.Ama ne yapalım.

Ne var şu Liverpool'da yahu...[/quote:3ug3pw1c]

Tugay abi yapma :)

Oynadığı futbol,taraftar,oyuncular herşeyiyle zevk veriyor.Bence Barcelona ile başa çıkabilecek tek takım.

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1fsz1735]
Ne var şu Liverpool'da yahu...

tugay abi liverpool da

gerrard
torres
kuyt
alonso
babel

en önemlisi taraftar var çok seviyorum liverpoolü[/quote:1fsz1735]
Bırak Allah aşkına Babel'i Kuyt'ı onlar öyle büyütülecek futbolcular değil asla..

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":2ea0vuj8]

tugay abi liverpool da

gerrard
torres
kuyt
alonso
babel

Bırak Allah aşkına Babel'i Kuyt'ı onlar öyle büyütülecek futbolcular değil asla..[/quote:2ea0vuj8]

kuyt da haklı olabilrsin ama babel bence büyük oyuncu bu arada benayoun da süper

Arsenal'im adım adım finale gidiyor.. Dün gece maçı izlerken içimdeki Van Persie sevgisi resmen depreşti çok seviyorum Persie'yi yaa..
Bekle bizi geliyoruz Manu... 8)
Benimde gönlümden geçen Arsenal - Barcelona finali... Tabii kupayı kazanmak şartıyla. :)

Veysel Kaya' Alıntı:

tugay abi liverpool da

gerrard
torres
kuyt
alonso
babel

Taraftar istersen Beşiktaş'ta da taraftar var ama önemli olan oynanan futbol ve geçilen turdur. Chelsea bunu bu senelik yapmadı. Geçen yıl da Liverpool'u eleyerek finale gitti. Chelsea'nin hakkını yememeli kimse. Burada konuşulması gereken asıl konu budur. Barca ile başedebilecek tek takım Liverpool değil. Hatta bana kalırsa Arsenal,Manu Liverpool'a oranla daha dirençli takımlar.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Tugay abi yapma :)

Oynadığı futbol,taraftar,oyuncular herşeyiyle zevk veriyor.Bence Barcelona ile başa çıkabilecek tek takım.

Ali Erdem; oynadığı futbolun zevkine birşey diyemem. Aksini de iddia edemem. Fakat futbol sadece oynamakla olmuyor. Futbol oynarken tur atlamak, galip gelmek en baş amaç değil midir ?

Hala aynı şeyi söylüyorum. Liverpool takımı İstanbul finali ile bu kadar büyütülüyorsa diğer takımlara haksızlık yapılıyor demektir.

Arsenal genç ve tecrübesiz bir kadro ile yoluna devam ederken kimseden ses-seda çıkmıyor.

Ezbere konuşmak anlamsız. Biraz objektif bakarak yorum yaparsak daha sağlıklı olur. =)

mustafa_güler' Alıntı:
Arsenal in bence hiç şansı yok :p

Siz Arsenal'i küçük görmeye devam edin.. Ummadık taş baş yarar misali o kupayı kazanacağız inşallah.. O zamanda sizin yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım.. Kazanmasada ben her zaman severim Arsenal'imi orası ayrı tabii.. ;)

Tugay abi ezbere konuşmuyorum ki.Arsenal'in de hakkını vermek lazım.Ona lafım yokta.

Bence Liverpool elenmeyi haketmedi.Her 2 maçta da.Chelsea karambole 2 gol attı ilk maçta öyle tur atladı.Stanford Brigde'de aynı şey.

Liverpool bence hem güzel oynuyor hemde skora gidebiliyor.Ama Chealsea maçların da şanssızdılar.

Saadet Unal' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":17hi4v8k]Arsenal in bence hiç şansı yok :p

Siz Arsenal'i küçük görmeye devam edin.. Ummadık taş baş yarar misali o kupayı kazanacağız inşallah.. O zamanda sizin yorumlarınızı merakla bekliyor olacağım.. Kazanmasada ben her zaman severim Arsenal'imi orası ayrı tabii.. ;)[/quote:17hi4v8k]

İnanıyoruz Arsenal'e tabi ki..

İnşallah defalarca söylediğim gibi Londra finali yapacağız.

Final 17 mayıs'da değilse Arsenal alır maçı. Adamlar tarihlerinde iki avrupa finali yaptılar ikisinde de 17 Mayıs'da yenildiler 8)

Eren Aydın' Alıntı:
Final 17 mayıs'da değilse Arsenal alır maçı. Adamlar tarihlerinde iki avrupa finali yaptılar ikisinde de 17 Mayıs'da yenildiler 8)

Valla Erencim ikisinde de ağladım diyebiliriz. Fakat nedenleri farklıydı.
Birisi sevinçten diğeri üzüntüden. :)

Büyüksün Galatasaray. Keşke 2009/2010 Şampiyonlar Ligi başlığında takımımızın ismini de görebilseydik...

Durup dururken Liverpool'a saldırıyorsunuz ama bu İngiltere'nin en büyük kulübü olmasından kaynaklanıyor ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Durup dururken Liverpool'a saldırıyorsunuz ama bu İngiltere'nin en büyük kulübü olmasından kaynaklanıyor ;)
Sadece İngiltere ile sınırlamak da doğru olmaz. Son senelerde Avrupa'nın da en barılı takımı belki de. Önemli olan sadece başarı da değil. Liverpool'un futbol kültürü...

. . ve yarı final

28 Nisan Salı : Barcelona - Chelsea

29 Nisan Çarşamba : M. United - Arsenal

Barcelona - Arsenal finali görünüyor ufukta..

K. Porazan