Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Re: Şampiyonlar Ligi 2008

FB kek bir kura çekmedi ama zor da sayılmaz. Geçen seneki FB olsaydı çıkardı diyebilirdim. Bu sene işleri zor. Kiev deplasmanı zor olacaktır. Kiev iki maçta da S.Moskova'yı 4-1 yendi. Arsenal zaten malum. Porto deplasmanı zor geçecektir. FB en iyi ihtimal 8 puan toplar. Gruptan çıkmaları zor ama imkansız değil...

Porto toplamda iyi bir takım ama sert bir takım degil. F.Bahçe deplasmandan puan cıkartabilir. Arsenal zaten diger birinci torba takımları kadar dominant bir takım degil, Avrupa Kupaları'nda, Saraçoglu'nda Arsenal'in galip gelme sansı yok gibi bir sey. Asıl gorece en kotu seçim 4.torbadan geldi, D.Kiev. D.Kiev hem Porto'nun hem de F:bahçe'nin basına bela acabilir. Ama kendinin duzenli puanlar alıp gruptan cıkabilecegini sanmıyorum. F.Bahçe gruptan cıkar, en kotu 3. olup UEFA'da devam eder.

CL hızlı başladı. Özetleri izleyeceğim gece. Eminim ki çok zevklidir, skorlar onu gösteriyor.

Şu anda dk 67;

Roma-Cluj 1-2
PSV-A.Madrid 0-3

Cluj sürprize gidiyor. Madrid'in de bu kadar rahat olması şaşırtıcı.

Gerçekten Gerard'a hayran olmamak elde değil. Attığı ilk gol çok klastı. Marsilya iyi oyununun karşılığını alamadı.
A.Madrid, PSV'yi 3-0 yenerken golleri Aguero(2) ve Maniche attı. Ayrıca Shaktar'ın ilk golü de güzeldi. Sanırım golü atanın adı da Fernandinho idi. Shaktar yanılmıyorsam Basel'i deplasman 2-1 yendi..

Cluj'un Roma'yı yenmesinden sonra inşallah hala Steaua'ya mahalle takımı diyenler bu görüşlerinden azıcık vazgeçmişlerdir.

Bunlardan bir cacık olmayacağı belliydi ve sadece 13 dakika dayanabildiler. Toparlayacaklarını zannetmiyorum. Fark geliyor gibi.

Bir sessiz kal kardeşim, açtın ağzını gene... : )

Karşı karşıya olan pozisyonda Portolu oyuncu akıllıca hareket edip 3. golü atsaydı maçın bitmesi bir yana puan eşitliğinde avantaj Porto´ya geçerdi. Şu andaki duruma göre ikinci yarı her şey olabilir.

Bu arada sunucuya bir şey sormak istiyorum; "eyç di" ne demek? Maçı katlediyorsun bari Türkçeyi katletme!

Kerem SEÇER' Alıntı:
De Boer'lu defans hattımız geldi gözümün önüne :)

Edu bu kadar önemli bir futbolcu muydu yahu ? :) Cidden aranıyor.

Ayrıca Fenerbahçe'de 4 sene boyunca gerek Servet gerekse Luciano ile birlikte stoper oynayan Önder'i neden kimse oynatmayı düşünmez hayret verici.

Gerçi bizim açımızdan sorun yok da Yasin Çakmak göz zevkimi bozuyor ya. :ehue

Burak Barut' Alıntı:
Manşet hazır Tugaycım...

Hepiniz CANsınız =)

Bugün gazeteler,internet sitelerinin başlıkları şöyleydi :

'' Avrupa'nın prensinden bir zafer daha bekliyoruz ''

Yarın için başlıkları benden olsun:

'' Bizi çokoprens gibi yediler ! ''

Muahahahahahahahahah... :ehue

Şu Lucho Gonzales'i biz alsak nasıl olur? :)
Geçen senden beri takip ettiğim bir oyuncu. Çok beğeniyorum. Keşke bizde olsa dediğim adamlardan biri. Gerçek bir lider...

Maçı uydudan izleyemeyenler ANS kanalından takip edebilirler. İlker Yasin'den daha iyi valla spikerler :)