Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Re: Şampiyonlar Ligi 2008

Arsenal istese 10 olurdu...

Ayrıca bu gece Kadıköye gidipte komediyi yerinde izlemediğim içinde yuh olsun bana... :)

Arsenal maçı kazanmayı garantiledikten sonra zorlanmadan galibiyete ulaştı.Fener zaten kötü oynuyordu bu maçla beraber herkeste görmüş oldu.Şimdi bu sefer Aziz'e ben bişey söylemek istiyorum "Demek ki tesadüfmüş :) "...

fener kadıköyde 5 yediğine göre ingilterede 10 tane yer bence beşiktaş - liverpool macına döner ( 0- 8 ) gibi

Valla çok eğlenceli bir maçtı ama Arsenal oyunu rölantiye alınca biraz sıkıldım.
Arsenal fbyle resmen dalga geçti. :)
ben Arsenali zaten seviyordum şimdi daha çok girdi gözüme Aslanım Arsenal. :atki :atki

Semih Ural' Alıntı:
Ya şu Ertem Şener naparsak maç anlatmaz acaba?

"Ataklar fokurdamaya başladı" sözüyle tarihe gecen yüce insan Ertem Şener.

Fener en son ne zaman 5 yemişti var mı hatırlayan :)
İçerde en son Cannes'dan 5 gol yemişler.Aziz Yıldırım döneminde içerideki ilk 5 gollü mağlubiyetleri oldu.Umarım devamı çok kısa zamanda gelir. :)

Bugun Fanatik Gazatesi'nin manşeti çok komikti gerçekten çok komikti =)
Ayrıca Fb'^ye müstahaktır o kadar ukala başkana az bile bu ah Arsene Wenger ah biraz daha hucum desen 10'a kadar yolu vardı.

Ayrıca Ertem Şener izlemek bu tür maçlarda çok güzel çok gülüyorum :D

' evet guizaaa, hayırrrr guizaaa, evet demek istiyorum guiza ama hayır dedirttin guizaa '

' Çolukla çoçukla 5 gol attılar ' :D:D:D:D:D:D:D

dün akşamki Atletico Liverpool maçı beklentilerimi karşılamadı doğrusu ben daha güzel bir maç bekliyordum ama nerde. boşuna yaprak dökümünü izlemedim. :)

Saadet Unal' Alıntı:
dün akşamki Atletico Liverpool maçı beklentilerimi karşılamadı doğrusu ben daha güzel bir maç bekliyordum ama nerde.
+1

Sıkıntıdan devamlı zap yaptım bir ara Yaprak Dökümünü izledim o bitincede Çok Güzel Hareketler Bunlar'a baktım..

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":eek:gx3ibd2]dün akşamki Atletico Liverpool maçı beklentilerimi karşılamadı doğrusu ben daha güzel bir maç bekliyordum ama nerde.
+1

Sıkıntıdan devamlı zap yaptım bir ara Yaprak Dökümünü izledim o bitincede Çok Güzel Hareketler Bunlar'a baktım..[/quote:eek:gx3ibd2]

keşke bende öyle yapsaydım en sevdiğim diziyi bu sıkıcı maç için kaçırdım.

Bende FB_Arsenal maçı ile ilgili birşeyler söylemek istiyorum. Arsenal gerçekten 4'ten sonra yavaşladı, devam etseydi sanırım bir Liverpool faciası daha gelirdi. Avrupa'nın Prensini(!) bu hallerde görmek herkesi üzüyor!

Eskişehirspor maçında sakatlanan Fenerbahçe futbol takımı kaptanı Alex de Souza'nın, sarı-lacivertlilerin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde 5 Kasım Çarşamba günü İngiltere'nin Arsenal takımıyla deplasmanda yapacağı karşılaşmada forma giyemeyeceği açıklandı.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Eskişehirspor ile dün yapılan maçtan sonra rahatsızlığı nedeniyle MR'ı çekilen Alex'in, sağ arka uyluk bölgesinde yoğun ödem tespit edildiği bildirildi.

Kulüp doktoru Piyer Arzuman, Brezilyalı futbolcunun tedavisine başlandığını, ancak 5 Kasım Çarşamba günü yapılacak Arsenal maçında oynamasının mümkün olmadığını söyledi.

Aman ne çok üzüldüm anlatamam Acaba diyorum bunlar şampiyonlar liginden ümidi kestide Bizim maç için mi riske etmiyorlar Alex'i?

arsenal yine hayatında ilk defa şampiyonlar ligi maçlarını oynayan oyuncularıyla oynar yine fark atar. :p işin kötü yanı fener bu maçta fark yiyince yorulmayacak ve bizim maça yorgun olmayarak çıkacak.o yüzden hiç değilse biraz başa baş geçsin maç.

Bu akşam Liverpool - Atletico maçını izlemek var madridteki maç beklentilerimi karşılamamıştı ama bugün çok daha güzel bir maç bekliyorum.

Maçı 70'ten sonra izleyebildim. Ve maçın 90+'larında Liverpool penaltı kazandı. Penlatıyı gole çeviren Gerard ile eşitlik sağlandı. Bu iki takım yine yenişemediler...

Fenerbahçe : 1 - 2 : Porto

Şampiyonlar Ligi macerasının sürmesi için Porto karşısında mutlak galibiyete ihtiyacı olan temsilcimiz Fenerbahçe, son şansını da kötü kullandı ve kendi sahasında rakibine 2-1 mağlup oldu. Porto'ya galibiyeti getiren goller, 17. ve 28. dakikada Lisandro Lopez'den geldi. Temsilcimizin tek golünü 63. dakikada Kazım kaydetti.

Arsenal'in Dinamo Kiev'i 1-0 mağlup etmesinin ardından UEFA Kupası'na katılma umutlarını ayakta tutan Fenerbahçe, 10 Aralık Çarşamba günü Ukrayna'da Dinamo Kiev ile final maçına çıkacak. Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i mağlup etmesi durumunda UEFA Kupası'na katılacak.

maç 2-0 iken Hulk'un karşı karşıya kalıp kaçırdığı gol sonrası hayıflandığımı gören annem ile babam beni resmen vatan haini ilan ettiler tabi yenilen kendi takımları olunca acısını benden çıkardılar ama umrumda değil. Saolsun benimde acımı Porto çıkardı :) :) :)