Şampiyonlar Ligi 2008 / 2009

Re: Şampiyonlar Ligi 2008

Okları kaybetti. Bulana 25 milyon euro.

Ertem Şener de bugün İlker Yasin'i hiç aratmadı valla. Saçmalayıp durdu. Kendisinin bir de geçen seneki Fenerbahçe-İnter maçını hatırlıyorum. İkinci bir İlker Yasin olma yolunda hızla ilerliyor.

Geçen seneki FB ile uzaktan yakından alakası yok. Daha doğrusu mucize yaratacak adamları yok. Deivid yok ki 30 mt. den atsın. Semih yok ki olmadık golü atsın. Böylece foyaları ortaya çıktı.
Acaba nerde Avrupa'nın Prensi...

fb kiev maçının ilk yarısı çok sıkıcıydı bende çok yorgun olduğum için erkenden uyudum Yani ikinci yarısını izleyemedim. Ama sonuç fena değil fbnin bu gruptan çıkması biraz sıkar :) :)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Mustafa Marangoz":93p8k70r]Avrupanın çokoprensi yahu.

Mustafa Avrupanın çokoprensi lafı bile bunlara iltifat olur:)))[/quote:93p8k70r]

maçı anlatan Ertem şenere çok sinir oldum adam nasıl abartıyor uyduruk fbyi zannedersin Manchester united. yalaka ne olacak.

Rayting yalakası gelecek yıl bizde ş.l.'ne katılalım.bizede aynı yalakalığı yapar.

Ertem Şener Selçuk için bravo çok iyi işler yaptı şimdiye kadar dediğinde ben koptum zaten.

İlk hafta Roma'yı deplasmanda yenen Cluj, bu hafta evinde Chelsea ile 0-0 berabere kaldı. Sağlam bir takımlar.
Ayrıca ilk hafta Bremen deplasmanından puan çıkaran Anorthosis de bu hafta evinde Pana'yı 3-1 yendi. İnter ise 1-0 öne geçtiği maçta Bremen ile 1-1 berabere kaldı.
Barca 1-0 yenik götürdüğü maçta Messi'nin 87 ve 90+'da attığı goller ile kazandı. Lizbon ise Basel'i yendi...

cluj ne takımmış yaa.gruptan çıkarlarsa kimse şaşırmasın. 90 dakika izlemek istediğim, merak ettiğim bir takım.

Barcelona ha ? Fair Play ha :?

Yazık...

Messi'nin bu ikinci aşağılık davranışı.Oyuncular ne kadar büyük olursa olsun önce adam olmaları gerekir.

Fenerbahçe - Arsenal maçında, Arsenal 1,5 dakikada aynı golden iki tane attı. İlginç bir maç oluyor. İki takımında felaket otesi savunma yaptıgı bir karsılasma. Arsenal savunmasında eksik çok ama F.Bahçe biraz formda olsa ya da F.bahçe yerine başka bir takım olsa bir araba gol atardı Arsenal'e. Maçın kalitesini begenmedim, Şampiyonlar Ligi maçı havası zerre kadar yok.

1-3 mac tarihi skora gidiyor 8)

Sahada Arsenal, mikrofon başında Ertem Şener döktürdü...

Evet sayın izleyiciler şut istatistikleri ekrana geliyor, onda öndeyiz : )

Arsenal´in yaş ortalaması 21, çoluk çocukla Avrupa´ya (Fener´e demeye dili varmadı!) meydan okuyorlar : )

Dinamo Kiev´in deplasmanda Porto´yu yenmesinin ardından Fener´in üçüncülük bile zora girdi. Kiev biraz istese İstanbul´da da kazanırdı ya neyse...

fenerbahçe'nin maçtan önce yedek kulübesine bir bakın zaten maçın özeti ortaya çıkıyor...
''aysenal bizi yey''

Colin Richards kadroya alınmayınca Samandıra'yı terk etmiş.

İlk onbirde ismini görmeyince Aragones'e dönüp sitemde bulunmuş.Aragones'in cevabı ise belli; Kadrodanda çıkartıldın.

Muhtemelen Colin'i yollayacaklar.Hem rostasyonu genişletmek hem de yaşı daha genç olduğu için alınmasını isterim.Ama :? çokta problemli çocuk...

Ya şu Ertem Şener naparsak maç anlatmaz acaba?

"Ataklar fokurdamaya başladı" sözüyle tarihe gecen yüce insan Ertem Şener.

Fener en son ne zaman 5 yemişti var mı hatırlayan :)