Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BJK ilk iki torbadan çekebileceği şanslı kuralardan birini çekti. Ancak 4. torbadan gelebilecek en zor rakip geldi. BJK'nin işi zor. Her ne kadar CSKA eskisi gib değil desek de Avrupa'da tecrübeli bir ekip. Zhirkov'u kaybettiler. Ama Betis'ten Gonzales'i aldılar. Love, Carvalho,Krasic gibi iyi oyuncuları var. BJK'nin deplasmanda birşey yapacağını düşünmüyorum. Ancak kendi evinde şansları olabilir.

ManU ile kendi evlerinde oynayacakları maçtan puan çıkartabilirler. Ancak bu ManU'nun grupta favori olduğunu değiştirmez. Wolfsburg ise her ne kadar Avrupa'da tecrübeli bir ekip olmasa da oturmuş bir kadroları var. Ve bu kadronun üstüne Ziani(son antrenmanda Dzeko ile kavga etmiş) ve Martins gibi oyuncuları kadrolarına kattılar. Hücum anlamında çok kuvvetli bir ekip. BJK'nin işi zor.

Şahsi fikrim en iyi ihtimal 3. lük...

Inter-Barcelona maçı 16 Eylül Çarşamba günü saat 21:45'te STAR TV'de.Güzel maç olacak.Şifresiz yayınlanması çok iyi. ;)

Ufak bir grubun yaptıklarını bütün bir zümreye mal edecek olsaydım bu güne kadar elli kez Galatasaraylılıktan çıkardım.

Meseleye böyle bakmak gerekiyor kanımca.

Öyle üç beş kendini bilmezin ettiği bir küfür de değil Alisamiyene bjk taraftarını temsilen gelen o güruhun tamamı koro halinde 58 yıl önce hakkın rahmetine kavuşmuş bir insana, kurucumuza küfür ettiler beter olsunlar inşallah.

Tamam itiraf ediyorum fener için böyle dileklerde bulunduğum olmuştu ama bjk nin Avrupada hep kazanmasını isteyen biriydim cumartesiden önce tabii.

Ankara'daki maçta bizimkiler de Beşiktaş şöyle onlar böyle ...... diye küfürler ediyorlardı; o insanların açısından olaya bakarsak da aynı şey geçerli değil mi?

Kimsenin düşüncesine karışmak haddime değil, sadece fikrimi ortaya koymak açısından söyledim bunları; kusuruma bakmayın.

Şimdi Galatasaray düşmanına çıkacak adımız ama hayırlısı...

Ufak bi grup değil Alperen deplasmanlara kim gider abicim helede böyle derbi deplasmanlarına taraftar arasında abiler diyebileceğimiz daha seçkin seni kulübünü herşeyiyle temsil edebilecek olanlar gider oraya gelenlerin bi kısmı küfür etmiş olsa tamam derdik 3 5 kendini bilmez ama oraya bjk camiasını taraftarını temsilen gelen 1200 kişi hep bir ağızdan küfür ederse Ali Sami Yen'e o zaman işin rengi değişir abicim.

Ölmüş bir insana koro halinde küfür edildiğini duymadım bizim tribünümüzde. He varsa bilemiyorum ama duymadım. Küfür herkesin ağzında olabilir ama bu kadarı da acizliktir. Savunmaları da garip. Dalga geçerken sinirlendik diyorlar. Sanki maçın duymadık o küfürleri. İçlerinde var işte sinir falan hikaye.

Abiler siz daha iyi bilirsiniz, ben bu konularda pek tecrübeli değilim malumunuz.

Yani ettikleri küfürleri kabullenmek değil benimki ama onların küfürleri de elin İngilizi'ni tutturmaz bana. Ben böyle düşünüyorum siz öyle, saygı ile...

Yanlış düşünüyosun Alperen karşılıklı küfürleşmeler hep olmuşdur tribünlerde bunda sonrada olacaktır bunu kimse değiştiremez ( doğru demiyorum ama durum bu ) gelgelelim bazı değerler vardır ki onlara asla dil uzatmazsın sen hiç gördünmü bizim Şükrü Saracoğluna küfür ettiğimizi, Hakkı Yeten'e biz onlardan önce BABA HAKKI derken onların bu yaptığının hiç bi şekilde ne açıklaması nede mazur göörülebilecek tarafı var. Bu arada Metinimize de küfür ettiler bi anlık bi sinir kızgınlık değil bilinçli bi şekilde bütün değerlerimizie dil uzattılar.

''O bunu yaptı , şu şunu yaptı . Beter olsunlar'' zihniyetiyle Türk futbolu 10 senedir Avrupa kupası göremiyordu . Ondan sonrada hepimiz ağlayıp sızlamasını biliyorduk .

Bu sayıların 20-25'e çıkmasını istemiyorsanız artık birbirimize destek olmanın vakti geldi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...