Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu seferlik uyarı veriyorum Emin, sildim mesajını. Kullandığın sözcüklerin anlamları hakkında bilgin yoksa kullanma.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Ne ağladım ne de sızlandım benim Metinime, kurucuma küfür eden bi topluluğun hiç bi şekilde mutlu olmasını istemiyorum kardeşim, adamların forumunda 200 sayfa maç topiği var sadece bir kişi bakın iki değil sadece bir kişi edilen küfürün yanlış olduğunu söylemiş oda söylediğine söyleyeceğine pişman edildi yani bu sadece tribüne geleniyle alakalı değil taraftar profili buymuş beter olsunlar istemiyorum kardeşim daha ötesi yok.
Bende o küfür olayından sonra forumlarına bakayım dedim,küfür edenlere ne tepki verecekler diye."Alisamiyen'e Küfür" diye başlık açmışlar sonra başlığı kaldırmışlar sanırım,orada yorum yapanların yüzde doksanı hatta yüzde yüze yakını tepki koymak bir yana küfürü haklı bulmuş.Bütün Galatasaray camiası,taraftarı şeref yoksunuymuş o yüzden kurucusuda aynıymış,küfürü hak ediyormuş vs.Bunları okuyunca dehşete düştüm,taraftarlık bu kadar mı insanın gözünü kör eder?Birde birkaç kişide değil,hepsi aynı düşüncede.Kişi zalim bir insan bile olsa öldükten sonra küfür etmeyi geçtim arkasından fazla konuşulmaz.
Forumlarına şöyle biz göz attım,Galatasarayla ilgili yorumların yüzde doksandokuzunda bize küfür,beddua edilmiş,resmen kin kusmuşlar.Fener'e bile daha ılımlılar.Bizde Beşiktaş'a hep pozitif yaklaşırız ama hiç hak etmediklerini söyleyebilirim.

Evet Emel bende okudum oralarda yazanları diyorumya Çarşıya karşı hep bi sempati beslemiştim içimde ama bunun tribüne geliniyle falan alakası yokmuş adamların karakteri bu sempatim nefrete dönüştü inan.

Beşiktaş'ın bu maçla beraber çıkışa geçeceğini düşünüyorum. Seyircisinin desteği ile birlikte bu maçtan puan alacaklarını kanaatindeyim. Orta sahada iyi pas yapıp rakibi oyundan düşürmeleri lazım. İyi hücum organizasyonları gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bunun için Tello' nun oynaması gerek. Ernst- Fink, önlerinde Tello, Tabata, Holosko olmalı. Holosko' nun kesinlikle oynaması gerekiyor. Serdar Özkan' ı denemesin, Denizli. İleride Nihat ile başlamalı, gidişata göre Nobre oyuna girebilir.

M.United' ın kalitesi tartışılmaz. Bu maçta Beşiktaş puan alacaksa bu seyircisinin büyük desteği ile olacaktır.

Ne bu Beşiktaş aşkı yahu ?

Adamlar Cumartesi günü Taçsız Kral'a, Metin Oktay'a küfürleri sıralarken neredeydi bu Beşiktaş aşkı ile yanıp tutuşan arkadaşlarımız...

Tugay Aktepe' Alıntı:
Ne bu Beşiktaş aşkı yahu ?

Adamlar Cumartesi günü Taçsız Kral'a, Metin Oktay'a küfürleri sıralarken neredeydi bu Beşiktaş aşkı ile yanıp tutuşan arkadaşlarımız...
Ağır konuşmussun Tugay ki buna hiç gerek yok hepimiz Galatasaray'lıyız . Sadece Türk futbolunu düşündüğümüz için rakiplerimizin Avrupa'da ki sınavlarında destek oluyoruz . Yoksa suçmu destek olmak .

Bjk'yi eskiden severdim ancak Ali Sami Yen'e ve Metin Oktay'a yapılan küfürlerden sonra Fb ve Sivasspor'un olduğu gruba girdi benim gözümde.Bugün inşallah 5,6,7,8... Allah ne verdiyse yerler İnönü'de.

Emin Doğanca' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":3mm0psgr]Ne bu Beşiktaş aşkı yahu ?

Ağır konuşmussun Tugay ki buna hiç gerek yok hepimiz Galatasaray'lıyız . Sadece Türk futbolunu düşündüğümüz için rakiplerimizin Avrupa'da ki sınavlarında destek oluyoruz . Yoksa suçmu destek olmak .[/quote:3mm0psgr]

Cumartesi günü Beşiktaşlılar ağır konuşan taraftı yanılmıyorsam...

Metin Oktay'a edilen küfürler sizi rahatsız ettiyse bu maçta mantık olarak Beşiktaş'ı desteklememeniz gerekiyor.

Acaba Fener'i de mi destekliyorsunuz diye ciddi ciddi merak ettim açıkçası.

Tugay

Alperen'in de dediği gibi ufak bir grubun yaptığını bir zümreye yaymak doğru olmaz .Ayrıca biz destek olacaksak bile Beşiktaş'ın futbolcularına destek olacaz . Beşiktaş taraftarından banane kardeşim . Onlar ne halt yiyorlarsa yesinler .

Not : Ankaraspor Ligden düşürüldü

Emin Doğanca' Alıntı:
Tugay

Alperen'in de dediği gibi ufak bir grubun yaptığını bir zümreye yaymak doğru olmaz .Ayrıca biz destek olacaksak bile Beşiktaş'ın futbolcularına destek olacaz . Beşiktaş taraftarından banane kardeşim . Onlar ne halt yiyorlarsa yesinler .

Not : Ankaraspor Ligden düşürüldü

Grup,zümre gibi tanımlamaları kabul etmiyorum ben. Her kulüp taraftarı ile bir bütündür. Nasıl güzellikler, başarılar paylaşılıyorsa bu gibi olumsuz hadiseler de kulüp olarak paylaşılır.

Ayrıca Kerem Abi ve Şamil Abi de yazmış. Bizim deplasmana gelen grup sizin bildiğiniz sıradan gruplardan değil, bu maç da sokaktan geçen adamın bilet alıp geldiği bir maç değil...

Fenerbahçe'yi destekliyor musunuz Avrupa maçlarında ?

Türkiye'yi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inandığım için desteklerim .

Emin Doğanca' Alıntı:
Türkiye'yi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inandığım için desteklerim .

Peki, desteklerinin devamını dilerim Emin...

Republic of Turkey. ;)

Fenerbahçe Cumhuriyeti söylemini,T-shirtlerini,ürülerini de küçük gruplar yapıyor değil mi ? Zümrelerin bir suçu yok bunda...

Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne zaman beşiktaş fark yiyecek olsa Rüştü sakatlanıyor :)

Avrupada güclü rakipler karşısında hep Hakan oynadı Metalist 4 Liverpool 8 :)

Bugun 5 veya 6 olur diyorum acaba fark yediklerinde de Ali Sami Yen'e küfür edebilecekler mi?

Erdal Icelli' Alıntı:
Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne zaman beşiktaş fark yiyecek olsa Rüştü sakatlanıyor :)

Avrupada güclü rakipler karşısında hep Hakan oynadı Metalist 4 Liverpool 8 :)

Bugun 5 veya 6 olur diyorum acaba fark yediklerinde de Ali Sami Yen'e küfür edebilecekler mi?
Bence yine MORarırlar.

İddaa'da +7 gol oranı 1.05 :ehue :ehue

Tribünlerde şu sesi duyar gibiyim;

''Yıldırım Demirören Yeter''

İŞTE İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ
Hakan
İbrahim Kaş
Sivok
Ferrari
İbrahim Üzülmez
Ekrem
Ernst
Serdar Özkan
Holosko
Tabata
Nobre

M.UNİTED
Foster
Neville
Evra
Vidic
Carrick
Scholes (1 gol)
Evans
Valencia
Nani (1 gol)
Anderson
Rooney (3 gol atar)

Beşiktaş'ın iyi falan oynadığı yok Manchester bu tip maçlarda böyle oynuyor, doğal olarak fazla sıkıcı oluyor...

ManU'nun umutlandırmaması lazım şunları.

Grupta diğer maç;

Wolfsburg : 2 - 0 : CSKA Moskova

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...