Valla açık konuşayım feneri hiç bi zaman desteklemedim avrupda ama bundan sonra bjk ilede hiç mi hiç işim olmaz beter olsunlar.
Bende o küfür olayından sonra forumlarına bakayım dedim,küfür edenlere ne tepki verecekler diye."Alisamiyen'e Küfür" diye başlık açmışlar sonra başlığı kaldırmışlar sanırım,orada yorum yapanların yüzde doksanı hatta yüzde yüze yakını tepki koymak bir yana küfürü haklı bulmuş.Bütün Galatasaray camiası,taraftarı şeref yoksunuymuş o yüzden kurucusuda aynıymış,küfürü hak ediyormuş vs.Bunları okuyunca dehşete düştüm,taraftarlık bu kadar mı insanın gözünü kör eder?Birde birkaç kişide değil,hepsi aynı düşüncede.Kişi zalim bir insan bile olsa öldükten sonra küfür etmeyi geçtim arkasından fazla konuşulmaz.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Ne ağladım ne de sızlandım benim Metinime, kurucuma küfür eden bi topluluğun hiç bi şekilde mutlu olmasını istemiyorum kardeşim, adamların forumunda 200 sayfa maç topiği var sadece bir kişi bakın iki değil sadece bir kişi edilen küfürün yanlış olduğunu söylemiş oda söylediğine söyleyeceğine pişman edildi yani bu sadece tribüne geleniyle alakalı değil taraftar profili buymuş beter olsunlar istemiyorum kardeşim daha ötesi yok.
Ağır konuşmussun Tugay ki buna hiç gerek yok hepimiz Galatasaray'lıyız . Sadece Türk futbolunu düşündüğümüz için rakiplerimizin Avrupa'da ki sınavlarında destek oluyoruz . Yoksa suçmu destek olmak .Tugay Aktepe' Alıntı:Ne bu Beşiktaş aşkı yahu ?
Adamlar Cumartesi günü Taçsız Kral'a, Metin Oktay'a küfürleri sıralarken neredeydi bu Beşiktaş aşkı ile yanıp tutuşan arkadaşlarımız...
Ağır konuşmussun Tugay ki buna hiç gerek yok hepimiz Galatasaray'lıyız . Sadece Türk futbolunu düşündüğümüz için rakiplerimizin Avrupa'da ki sınavlarında destek oluyoruz . Yoksa suçmu destek olmak .[/quote:3mm0psgr]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3mm0psgr]Ne bu Beşiktaş aşkı yahu ?
Adamlar Cumartesi günü Taçsız Kral'a, Metin Oktay'a küfürleri sıralarken neredeydi bu Beşiktaş aşkı ile yanıp tutuşan arkadaşlarımız...
Emin Doğanca' Alıntı:Tugay
Alperen'in de dediği gibi ufak bir grubun yaptığını bir zümreye yaymak doğru olmaz .Ayrıca biz destek olacaksak bile Beşiktaş'ın futbolcularına destek olacaz . Beşiktaş taraftarından banane kardeşim . Onlar ne halt yiyorlarsa yesinler .
Not : Ankaraspor Ligden düşürüldü
Emin Doğanca' Alıntı:Türkiye'yi Avrupa'da başarılı bir şekilde temsil edeceklerine inandığım için desteklerim .
Bence yine MORarırlar.Erdal Icelli' Alıntı:Dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama ne zaman beşiktaş fark yiyecek olsa Rüştü sakatlanıyor
Avrupada güclü rakipler karşısında hep Hakan oynadı Metalist 4 Liverpool 8
Bugun 5 veya 6 olur diyorum acaba fark yediklerinde de Ali Sami Yen'e küfür edebilecekler mi?