Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şamil Abi ne yalan söyleyim hiç görmedim bizim Baba Hakkı'ya vs. küfür ettiğimizi. :)

Umarım bundan sonra bu tip saçma tavırları olmaz da benim gibi garipler arada kalmaz. :)

Emin Doğanca' Alıntı:
''O bunu yaptı , şu şunu yaptı . Beter olsunlar'' zihniyetiyle Türk futbolu 10 senedir Avrupa kupası göremiyordu . Ondan sonrada hepimiz ağlayıp sızlamasını biliyorduk .

Bu sayıların 20-25'e çıkmasını istemiyorsanız artık birbirimize destek olmanın vakti geldi .

Aksine ezeli rakibini tutma yada gösterişte tutma olayı gelişmemiş ülkelerin bir geleneği. Hiçbir gelişmiş futbol ülkesinde Avrupa mücadelesinde ezeli rakip tutulmaz.

Kerem SEÇER' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":3le4lqxg]''O bunu yaptı , şu şunu yaptı . Beter olsunlar'' zihniyetiyle Türk futbolu 10 senedir Avrupa kupası göremiyordu . Ondan sonrada hepimiz ağlayıp sızlamasını biliyorduk .

Bu sayıların 20-25'e çıkmasını istemiyorsanız artık birbirimize destek olmanın vakti geldi .

Aksine ezeli rakibini tutma yada gösterişte tutma olayı gelişmemiş ülkelerin bir geleneği. Hiçbir gelişmiş futbol ülkesinde Avrupa mücadelesinde ezeli rakip tutulmaz.[/quote:3le4lqxg]

Peki abi öyle olsun.

Niye alınıyorsun anlamadım Alperen. :)

Ben TV önündeki romantik mesajlardan, demeçlerden bahsettim. ;)

Ne ağladım ne de sızlandım benim Metinime, kurucuma küfür eden bi topluluğun hiç bi şekilde mutlu olmasını istemiyorum kardeşim, adamların forumunda 200 sayfa maç topiği var sadece bir kişi bakın iki değil sadece bir kişi edilen küfürün yanlış olduğunu söylemiş oda söylediğine söyleyeceğine pişman edildi yani bu sadece tribüne geleniyle alakalı değil taraftar profili buymuş beter olsunlar istemiyorum kardeşim daha ötesi yok.

not: Bugüne kadar bjk nin hiç bi avrupa kupası maçında yenilmesini istemedim onuda ayrıca belirteyim hiç birşey sebepsiz değil.

Peki o zaman onlar nasıl başarılı oluyorlarda biz başarılı olamıyoruz ?

Kerem abi Hamburg maçı sonrası Arda'nın görüşlerini hatırla .

Nilay abla herhalde 1 oynadın .

:) Alınasım gelmiş Kerem Abi, ne bileyim benimle tartışırken deyince üzerime alındım yani.

Nilay Abla 0-5 gibi bir şeyler var da onlardan mı oynadın?

birinde 4-6 birinde 7+ oynadım neyse.

bende Kerem ile aynı fikirdeyim. avrupa da ezeli rakiplerden birini asla tutmam.
sacmalık zaten. italya da juve taraftarları milan'ı tutuyor mu.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
bende Kerem ile aynı fikirdeyim. avrupa da ezeli rakiplerden birini asla tutmam. sacmalık zaten. italya da juve taraftarları milan'ı tutuyor mu.
Bunu sen bilemessin ki abla .

Emin Doğanca' Alıntı:
Peki o zaman onlar nasıl başarılı oluyorlarda biz başarılı olamıyoruz ?

Kerem abi Hamburg maçı sonrası Arda'nın görüşlerini hatırla .

Nilay abla herhalde 1 oynadın .

Sizin yaptığınız şekilde başarılı olmadıkları, bunu yapmadıkları kesin. Arda'nın açıklamalarını hatırlamıyorum.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Niye bilemem milan'lı arkadaslarımla konustum.???????????
Senin konuştuğun Milan'lı arkadaşların koskoca Milan taraftarını mı kapsıyor :) .

Yıllardır Avrupa'da oynuyoruz, tribünde ve sokaklar ezeli rakiplerin (karşılaştığımız rakibin ezeli rakipleri) formasını ve bayraklarını o kadar çok gördüm ki.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
.

bende Kerem ile aynı fikirdeyim. avrupa da ezeli rakiplerden birini asla tutmam.
sacmalık zaten. italya da juve taraftarları milan'ı tutuyor mu.

Ablacım İtalyan'ın ne yaptığı beni ilgilendirmiyor, bilirsin seni severim ama yani insanların fikirleri ile ilgili yorumlar yaparken en azından kelimeleri seçmenin gerekli olduğuna inanıyorum.

Antipatiklik üst sınırını geçmek üzere olduğumun farkındayım ama, yani 'saçmalık' da çok hoş durmuyor.

Nasıl bilemezsin Emin anlamıyorumki o zaman sana daha kesin bi örnek vereyim 2 sene önce ispanya 1 haftalık bi geziye gittik daha çok Barcelonadaydık ama 1 günlüğüne Madride gittik Barnebeuyu gezerken oranın Barmeni Alex fotolar yanımda değil sonra koyarım onlarıda burayı neyse, Alex ile biraz Barça hakkında konuştukda pek iç açıcı konuşmuyordu Avrupa ya da İspanya onun için pek farketmiyodu emin olabilirsin. Ben bizzat yaşadım bunu.

Valla milan forumunun cogunun da tepkisi r u kidding oldu.

Ben anlamam avrupa da feneri destekliyorsanız size hayatta basarılar.

@Alperen bu benim fikrim sadece ayrıca sacmalık'ın bir kufur olmadıgını
bilmen lazım. Ben Gs'ye laf sokmuyorum sonucta. Bu benim fikrim herkesin
ayrı fikri olabilir.

Valla Nilay abla ligde onlara nefretim aynen devam eder ama Avrupa'da destekliyorum .

Avrupa çok farklı

Bu arada başımdan geçen bi olayı anlatayım size 4 sene beşiktaşda yaşadım ben çarşıda benim her zaman gittiğim bi turşucum vardır kendisi zamanda çarşının hızlı elemalarında deplasman deplasman kovalıyan neyse geçenlerde oradaydım gene muhabbet ediyoduk birisi yüksek sesle milli maç ne oldu ya diyo sordu gene esnaflardan birisi dediki sanane olum milli takımdan biz beşiktaşlıyız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...