Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene elediğimiz bordeaux şu anda yarı final şansı çok yüksek.kabul etmek lazım çok şanslı kuralar çektiler.olympiakos ve lyon mücadele edebileceği tarzda takımlar.ben barcelonanın işinin zor olucağını düşünüyorum.arsenal elerse hiç şaşırmam.interin turu zorda olsa geçiceğini düşünüyorum.manunun işi zor bu turu geçen final oynar.manu münih eşleşmesini geçen büyük bir ihtimal final oynar.

Real Madrid'li abilerim ve kardeşlerimde bir F5 sendromu gördüm sanki.Kendin başaramayınca başkasına bel bağlama.Başka bir deyişle de başkasının şeyiyle gerdeğe girme meselesi.Allah sizi başımızdan eksik etmesin harbi çok gülüyorum sayenizde :p :p .

Real Madrid'li değil yukarıdakilerin çoğu onu parantez olarak belirteyim de. Yok yukarıda yapılanlar dalga geçilecek birşeyse vah FB maçlarını takip eden Galatasaray taraftarına o zaman. Tam dalga unsuru.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Real Madrid'li değil yukarıdakilerin çoğu onu parantez olarak belirteyim de. Yok yukarıda yapılanlar dalga geçilecek birşeyse vah FB maçlarını takip eden Galatasaray taraftarına o zaman. Tam dalga unsuru.

Bu yorumuna cevap vermek için Fener ile oynayacağımız maçı beklemiştim.Gönlüm elbetteki benim yanılmamdan yanaydı ama maalesef olmadı.Yine TAM DALGA UNSURU olduk.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçları da bu gece başlıyor.Gecenin merakla beklenen maçı muhtemelen Münih-United.Zor da olsa Manchester'in en azından gollü bir beraberlik alabileceğini düşünüyorum.Diğer müsabakada da Lyon,Bordeaux'u geçer.Ama Bordeaux gol atmayı başarır.2-1'lik bir skor olabilir.

Bayern Münih : 2 - 1 : Man.Utd.

Manu deplasmandan hiç de fena olmayan bir skorla dönüyor. Maçı izledim, Manu çok çok iyi futbol oynayan bir takım değil fakat tam bir sistem takımı. Hangi mevkiye kimi koysan oynayacak türde bir oluşumları var. Örnek vermek gerekirse Carrick yerine Maldonado oynasa sırıtmaz. Barcelona'dan daha iyi bir sistem takımı olduğunu düşünüyorum. Keza yeni oluşum içine giren Real Madrid'e göre de sistem olarak oldukça ilerideler. Bu yönüyle başta hocası olmak üzere asker gibi görevinden şaşmayan Manu takımını da tebrik etmek gerek. Zaten Premier Ligin bu kadar çekişmeye sahne olması Chelsea gibi oturmuş sistem takımın, Arsenal gibi genç oyunculardan kurulu bir takımın bu ligde bulunmasından kaynaklanan bir durum...

O.Lyon : 3 - 1 : Bordeaux

Acaba diyorum, Fener ile Avrupa'da karşılaşsak Lyon şekline bürünebilir miyiz...

Kerem SEÇER' Alıntı:
Dünyada yılın futbolcusu kesinlikle Rooney olmalı. Bu ne formdur be kardeşim.

Nazar değdi abi bu akşam bileğine aldığı darbe sonucu sakatlandı. Hafta sonu oynanacak Chelsea maçında görev yapması şüpheliymiş...

Lyon maçının üst oranı bazı şirketlerde 2.60 tı :shock:

inter rahat geçer bence cskayı.mourinho chelsea ile yapamadığını interle yapmak istiyodur hele ki chelseayi elemişken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...