yazık oldu.ilk yarı 3 5olucaktı.Ah hıguaın ah
Onur Yavuz' Alıntı:Barça´nın kupayı alamayacağını iddia ederek kendinizi teselli etmeyin arkadaşlar. : )
Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Onur Yavuz":2pkvg77b]Barça´nın kupayı alamayacağını iddia ederek kendinizi teselli etmeyin arkadaşlar. : )
Onur Yavuz ile iddaaya girilmezOnur Yavuz' Alıntı:Şamil, Barça Şampiyonlar Ligi´ni kazanırsa sen bana yemek ısmarla, kazanamazsa ben sana ısmarlayım yemeği. Böylece her iki koşulda da kazanan ben olurum. : )
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Barselona formasımı anaaaamm hayatta giymem .
Ama Onur abi ile Şampiyonluk için girdik iddaya. sezon sonunda kraliyet armasını öptüreceğim Onur Yavuz'a.
Onur Yavuz' Alıntı:Şamil, Barça Şampiyonlar Ligi´ni kazanırsa sen bana yemek ısmarla, kazanamazsa ben sana ısmarlayım yemeği. Böylece her iki koşulda da kazanan ben olurum. : )
Evet , Barça'yı zorlayacak takım kalmadı.Manu var ama Ronaldolu kadrosuyla bile ezilmişlerdi geçen sene finalde.Hüseyin Karaçil' Alıntı:Chelsea Barcelona nın Şampiyonlar liginde önündeki en büyük engeldi.Bu engel ortadan kalktı.Barcelona geçen sezonki gibi alır artık kupayı.
Evet , Barça'yı zorlayacak takım kalmadı.Manu var ama Ronaldolu kadrosuyla bile ezilmişlerdi geçen sene finalde.[/quote:34gbmm97]Sercan Özbek' Alıntı:[quote="Hüseyin Karaçil":34gbmm97]Chelsea Barcelona nın Şampiyonlar liginde önündeki en büyük engeldi.Bu engel ortadan kalktı.Barcelona geçen sezonki gibi alır artık kupayı.
Barış Yavruoğlu' Alıntı:[quote="Hüseyin Karaçil":228iowsf]ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE EŞLEŞMELER
AC Milan (İtalya) M.United (İngiltere)
Stuttgart (Almanya) Barcelona (İspanya)
Olympiakos (Yunanistan) Bordeaux (Fransa)
Inter (İtalya) Chelsea (İngiltere)
B.Münih (Almanya) Fiorentina (İtalya)
CSKA Moskova (Rusya) Sevilla (İspanya)
Lyon (Fransa) Real Madrid (İspanya)
Porto (Portekiz) Arsenal (İngiltere)