Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter- Chelsea maçını izlemek gerçekten çok keyifliydi. İlk maça baktığımızda üstün olan taraf Chelsea'ydi. Buna rağmen Inter, galibiyete ulaşan taraf olmuştu. Bu sefer Inter iyi oynadı, Chelsea'ye de top oynatmadı. İki üç farklı da kazanabilirlerdi. Böylece Inter, Chelsea'yi eleyerek, otoriteleri yanılttı ve son senelerdeki Avrupa başarısızlığına bir dur dedi.

Mourinho'nun maç sonundaki sözleri çok ilginç ve hoşuma gitti. ''Stamford Bridge benim evim ve ben evimde hep kazanırım.'' :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
[quote="Okan Alaşalvaroğlu":pkisphrk]Çok ballı bu Barça gitti gide gide Stutgartı çekti

Okan Tavşan Madrid'te leş Lyon'u çekti ama elendi.Bahane bulmamak lazım :p

Dünya'nın en iyi takımıyız ![/quote:pkisphrk]
Lyon madridin belalısı.Üstelik çok kaçırdı real :)
Barca bu sene kupa alamaz .

geçen sene barcelona beniim hatırladığım 6-1 yenmişti o.lyonu.yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar beni düzeltin.

Tugay EREN' Alıntı:
geçen sene barcelona beniim hatırladığım 6-1 yenmişti o.lyonu.yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar beni düzeltin.

Evet geçen sene eşleşmişti Barca ve Lyon.Fransa'da 1-1,İspanya'da 5-2 bitmişti.
Yalnız Madridliler'in bahane de süper.Lyon bizim belalımız :).Tamam haklısınız o zaman elenme konusunda.

Arkadaşlar malum yarın Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları çekiliyor.Herkesin aklından ister istemez şu şunla bu bunla eşleşir şeklinde düşünceler geçiyordur.Buraya hepimiz tahminlerimizi yapalım kim kiminle eşleşir diye.Hadi bakalım siftah benden olsun.Benim tahminlerim şu şekilde:

Manchester United-Bayern München

Arsenal-Barcelona

İnter-Bordeaux

O.Lyon-CSKA Moscow

...

Çeyrek final eşleşmeleri

Lyon - Bordeaux
Bayern Münih - Manchester United
Arsenal - Barcelona
İnter - Cska Moskova

Yarı final eşleşmeleri

Bayern Münih - Manchester United / Lyon - Bordeaux
Arsenal - Barcelona / İnter - Cska Moskova

Selim Aktepe' Alıntı:
Arkadaşlar malum yarın Şampiyonlar Ligi çeyrek final kuraları çekiliyor.Herkesin aklından ister istemez şu şunla bu bunla eşleşir şeklinde düşünceler geçiyordur.Buraya hepimiz tahminlerimizi yapalım kim kiminle eşleşir diye.Hadi bakalım siftah benden olsun.Benim tahminlerim şu şekilde:

Manchester United-Bayern München

Arsenal-Barcelona

İnter-Bordeaux

O.Lyon-CSKA Moscow

...
:p

Selim 2 eşleşmeyi bilmiş ama iki Fransız takımının karşılacağını hesap edememiş sanırım :)

Arsenal'i çok tutmam ama rakip Barça olunca ölümüne destekleriz artık :) Bakalım Man. Utd.'ın finaldeki rakibi kim olacak? Gönül İnter'den yana ama.

Bayern'in Manu'yu eleyeceğini düşünüyorum. Karın ağrıları da fazla zaten.
Eğer düşündüğüm gibi olursa barca- bayern final oynar. belki Mourinho sürpriz yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...