Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem SEÇER' Alıntı:
Bayern kadro olarak Bundesliga'yı süpürecek, Avrupa'yı da zorlayacak bir yapıya sahip zaten yıllardır. Sorunları kadrolarının hakkını verememeleriydi ama bunu kıran Van Gaal oldu. Asıl başarı onun bence.

Abi maçın ilk 10 dakikasıydı sanırım, Müller'in kaçırdığı golü gördün mü ? :)

Seni Müllersiz seviyorum Münih, aslında Robbenli daha çok seviyorum...

Diğer rakip kim olursa olsun finalde destekleyeceğim taraf Panzerlerdir.

Büyük gün bence yılın maçı..

Barça inanılmaz konsantre olmuş durumda her yerde barcelonada sadece maçın konuşuldupu yazıyor.. Oyuncular falan reklamlara çıkmış maça gelin falan demişler..

Barça inanılmaz bir baskı kuracak İnterin tek şansı kontra ataklar gibi duruyor..Bu maçtada gol çıkmazsa artık yuh kesin üst :)

Maçta Messi Xavi ve İbo şov bekliyorum bir de Milito.. Etoo bir şey yapamıyacak gibi çok iyi tanıyorlar onu..

BARCELONA

Valdes
Alves
Pique
Milito
Keita
Toure
Xavi
Bosquets
Pedro
Messi
Ibrahimovic

INTERNAİZONALE

Cesar
Maicon
Lucio
Samuel
Zanetti
Cambiasso
Motta
Sneijder
Pandev
Eto'o
Milito

Yedekler

Pinto,Marquez,Maxwell,Thiago,Jeffren,Bojan,Henry

Toldo,Cordoba,Materazzi,Chivu,Muntari,Mariga,Balotelli

Sercan Özbek' Alıntı:
İnter rövanşta bu maçın son 20 dakikasında oynadığı gibi oynamazsa finale çok yakın.İnter gruplarda Nou Camp'taki maça aşırı savunmacı bir 11le çıkıp 2-0 mağlup ayrılmıştı.
Mourinho bu maça çıktığı gibi bir 11le ve bu maça başladığı anlayışta olursa rövanşta şanslı olan taraf İnter'dir.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sandığımdan ofansif bir kadroyla çıkıyor İnter.
Bence çıkması gereken bir kadro ile çıktı.
İlk maçın ardından böyle bir 11 ile finale çok yakınlar demiştim.

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Tırsak İtalyanlar korkularından orta sahayı geçmiyorlar ama kurtuluşunuz yok !

Buna İtalyanların tırsaklığı denemez, tamamen İtalyan savunması. Ayrıca bir Real'li olarak söylemeliyimki Barca karşısında Camp Nou'da her takım böyle oynuyor. Bence önemli olan kimin gülerek ayrılacağı. Umarım İtalyanlar olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...