Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
[quote="Ali Erdem Güntepe":3d54515g]Tırsak İtalyanlar korkularından orta sahayı geçmiyorlar ama kurtuluşunuz yok !

Buna İtalyanların tırsaklığı denemez, tamamen İtalyan savunması. Ayrıca bir Real'li olarak söylemeliyimki Barca karşısında Camp Nou'da her takım böyle oynuyor. Bence önemli olan kimin gülerek ayrılacağı. Umarım İtalyanlar olur.[/quote:3d54515g]

Barca'nın çoğu maçını izledim bu kadarını görmedim valla.

Daha 35.dakikada zaman geçiriliyorsa o takım tırsıyordur !!!

Defans tabirini kaldıralım o zaman Erdem. Defans yok tırsak var.

O kadar mücadele var defansta ve söylediğiniz söze bakın.

İnter ilk maçta oynadı, kazandı. Niye açılsın ki Erdem?

Ayrıca Barcelona'nın şutları hep uzaktan, kaç tane net pozisyonu var ki? 3-0 nasıl olacak maç? :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
İnter ilk maçta oynadı, kazandı. Niye açılsın ki Erdem?

Ayrıca Barcelona'nın şutları hep uzaktan, kaç tane net pozisyonu var ki? 3-0 nasıl olacak maç? :)

Açılsın da demiyorum ki abi ne bileyim 2,3 pas yapsın yahu,uyuz ettiler ya. :)

60'a kadar gol atamazsa Barca elenir...

İlk yarıda golü bulmalıydı Barça. Zaman daraldıkça ev sahibinin stresi, Inter´in ise kendisine olan güveni artacak.

İlk maçtaki hakeme söyleniyordum, buna da söyleniyorum. Kırmızı karta neden olan iki sarı kartı toplasan ancak bir sarı kart eder ama Cesar´a gösterdiği sarı kart bana göre sonuna kadar doğru. Evet, alışkın değiliz ama doğru karardı.

İkinci yarının başında golü bulmalı Barcelona, yoksa Barnebau´da final hayal olur.

İlk yarı pas oranları. Barcelona'nın 334'ü isabetli 371 pası var. İnter'in ise 44'ü isabetli 86 pası. Sadece Xavi'nin pas isabeti 61.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...