Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ne kadar beklediğim yarı finalden çok uzakta bir futbol izlememe neden olsa da istediğini aldığı için Inter´i tebrik etmek gerekir.

Golü atanın defans oyuncusu Pique olması, Guardiola´ya bir müsibet olabilir mi diyor insan...

Bu arada Inter´in defans oyununu bu kadar öven arkadaşlar,Anadolu takımlarına kızmıyorlar değil mi hiç?: )

Tugay Aktepe' Alıntı:
2008-2009 Şampiyonlar Ligi Yarı Final rövanş karşılaşması geldi aklıma...

Yer : Stamford Bridge

Anlatmama gerek yok sanırım bu turnuvayı iyi takip edenler hatırlar muhakkak...

Son olarak; Mourinho'nun saha şovuna diyecek laf yok. Helal olsun.. :)

Aklıma aynen bu geldi Tugay. Diyet ödendi. Hak yerini bu sene buldu. Eminim tüm Chelsea`liler kendilerini İnter elemesine rağmen İnter'i tutmuştur, Mourinho faktörünü göz ardına alsak dahi..

Kerem SEÇER' Alıntı:
Siz Souness'a da küfür edin o zaman ;)

Yani : )

Ne demek istiyorsun Hüseyin açar mısın?

Onur abi bu maç çift kademeli bir maç. Adamlar enayi mi açılsın? Açılsın diyenler neye göre diyorlar acaba?

Inter Anadolu takımı oldu demek ha, vay canına.. :)

Futbolda gerektiği gibi oynamak ne zaman suç olmuş acaba merak ediyorum.

Ha uzayda futbol anlayışı farklı ise bilemeyeceğim. ;) Çünkü burası Dünya !

Kerem, Anadolu takımları enayi mi ki açılsın o zaman rakibinde Baros, Arda, Kewell, Elano vs. gibi oyuncular varken?

Bu arada Pique´nin attığı golü Baros hariç bizim forvetler bile atamazdı sanırım.

Öf boş demogojilerden sıkılmadınız mı ya ? Yani birşeyler değil kalp kırmak da istemiyorum da yok dünyaymış yok souness miş yok bilmem neymiş...

Souness'i ortaya otan Kerem Abi, yaşın müsait çok iyi bilirsin ; o maçtan önce Ali Şen'in Souness le ilgili laflar attığı ve Souness'de bunu gazına gelerek hayatı boyunca ilk kez böyle birşey yaptığını söylemişti.

Mourinho bunu ilk kez mi yapıyor? Kına gönderdim Milano'ya tüm takım yakarlar bir yerlerine.

Forever Anadolu'nun katı savunması. . . Bu günler aklınıza gelir belki.

FOREVER ANTİ FUTBOL. . . .

Onur abi anlatamıyorum sanırım. Birinci kapanmakta haklılar bir kere. Arada dünya kadar bütçe farkı var. İkincisi ise bu bir lig maçı değil. İnter kazanmak zorunda değil? Niye açılsın ya anlamıyorum. Barcelona 3 tane atsın diye mi açılsın.

Aslında 2. golde el varmıydı tartışılabilir.Ama şuna buna bakmadan Eto'o >İbram.
Haa bugün Eto' o bugün çok mu iyiydi? Hayır, ancak mücadelesi hırsı yetiyor.Ondan sonra Barca'nın sistemine daha uygun Eto'o..

2. bir faktör ise Iniesta, onun yokluğunda yaratıcı pasların eksikliği ve xavi ile olan uyumu vs. oldukça arandı.

Mourinho'ya ise tek bir kelime hate you Mourinho.Bu akşam anti-futboldan başka bir anlayış bekleyemezdik zaten senden de..

Herşey bir yana Barcelona bu akşam messi'yi de kullanmadı,Messi topu almak için orta sahaya kadar geldi.Oysa Messi kanatlarda daha etkili olabilirdi .
Sonuç olarak elendik.Artık La liga'da hatasız olmalıyız..

Burak Barut' Alıntı:
Öf boş demogojilerden sıkılmadınız mı ya ? Yani birşeyler değil kalp kırmak da istemiyorum da yok dünyaymış yok souness miş yok bilmem neymiş...

Souness'i ortaya otan Kerem Abi, yaşın müsait çok iyi bilirsin ; o maçtan önce Ali Şen'in Souness le ilgili laflar attığı ve Souness'de bunu gazına gelerek hayatı boyunca ilk kez böyle birşey yaptığını söylemişti.

Mourinho bunu ilk kez mi yapıyor? Kına gönderdim Milano'ya tüm takım yakarlar bir yerlerine.

Forever Anadolu'nun katı savunması. . . Bu günler aklınıza gelir belki.

FOREVER ANTİ FUTBOL. . . .

Kimin ne yaptığı belli Burak. Hiçbir farkı yok Mourinho ile Souness arasında.

Kalp kırmaya alışıksın ayrıca. Düşünüp yazmıyorsun hiç yada zevk alıyorsun bundan.

Burak kalp kırmaya, kötü konuşmaya gerek mi var ?

Barcelona turları atlarken, benzerini bu akşam izlediğimiz geçen yıl Chelsea'yi elediğinde kalp mi kırıldı, kötü söz mü söylendi ?

Gerek yok zaten sonuç belli...

Kerem SEÇER' Alıntı:

Kalp kırmaya alışıksın ayrıca. Düşünüp yazmıyorsun hiç yada zevk alıyorsun bundan.

Hiç bir fark yok mu ? Sonuca bakarsan evet yok ancak nedene bakarsan çok fark bence.
Evet İnter teknik heyetini ve oyuncularını kırdığım için özür dilerim kendilerinden ben ö.m yollayacam hepsine.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1pdkz812]

Hiç bir fark yok mu ? Sonuca bakarsan evet yok ancak nedene bakarsan çok fark bence.
Evet İnter teknik heyetini ve oyuncularını kırdığım için özür dilerim kendilerinden ben ö.m yollayacam hepsine.[/quote:1pdkz812]

Sen kalp kıracağım derken Interli oyunculardan ve Mourinho'dan bahsettiysen yanlış anlamışız kusura bakma...

Haydi Münih,Sana kupa yakışır :)

bayern%5B1%5D.jpg

Of of.Neler konuşuluyor,neler tartışılıyor.

"Hücum yapmak maçı,savunma yapmak kupaları,şampiyonlukları kazandırır." sözü kime ait bilmiyorum fakat bu sözün çok doğru bir söz olduğu aşikar.

Finale çıkmayı hakeden İnter'i ve GERÇEK destekçilerini tebrik ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...