Şampiyonlar Ligi 2009-2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forum ahalisini şaşkınlıkla okudum.
maçı izlemişsiniz, anlamışsınız, yorumlamışsınız..
bu ilker yasin'in olduğu maçı nasıl izlediğinize şaşırdım..
kendisi, 1971 Dünya Saçmalama Şampiyonudur..
2-2 biten Fenerbahçe-Frankfurt ,Uefa grup maçına " Türk futbol tarihinin en önemli maçı " dediği ve aynı maçta " hem gol, hem penaltı " dediği için double kick yapmış ve bu ünvanı almıştı.. Hala da İsmail Dümbüllü'nün kavuğu gibi saklamaktadır.. Kavuğunu Emre Tilev veya Ertem Şener'e verecektir..
Dün de Xavi'ye , yedeklerde bile olmayan Inıesta dedi 15 dakika boyunca..
Bir 3-4 dakika da Toure'ye o ülkede bile olmayan Viera dedi..
Bir de utanmadan " Vıera, eski Vıera değil " dedi..
Elden iptal olan gole de el yok demeyi başardı.
İstesem de maçı izleyemiyorumki bu saçmalamalara maruz kalmaktan.
Gerçi şaşmamak lazım, Ercan Saatçi gibilerin gazate spor servisi yönettiği grupta , İlker Yasin gibiler de tv spor müdürü olur..
Normaldir.. Kaliteleri bu kadar..

Bu arada Eser'in dediği dikkatten kaçmasın. Mourinho'nun gittiği tribün Inter tribünüdür.. Barcelona taraftarını direk kastettiğini sanmıyorum. Ama onlara da kenardan gönderme oldu tabii..Yüzünde müthiş bir hırs var adamın.. Kazanan ata bahane bulunmaz. Adam haklı..

Konuyla alakasız dip not.: Kavacık'ta İlker Yasin Apartmanı diye bir apartman var ne alakaysa. Önünden her geçtiğimde içimden sayıyorum İlker Yasin'e.. Gerçi soyadı da küfür etmek için çok tehlikeli. Ağzımız burnumuz yamulacak.

Dün akşam güzel bir maç izlemek umuduyla geçtim TV başına ama bunca beklenti boşunaymış. Ben kendimi bildim bileli zaten izliyorum böyle maçları Türkiye´de.

Galatasaray yenilince/elenince dahi can sıkıntısı yarım saat sürer, Barça elenince 10 sn sürdü ya da sürmedi. Çok samimi söylüyorum, keşke dün Real Madrid ile oynanıyor olsaydı maç ve Nou Camp´ta Ronaldo Kaka ikilisi bir futbol resitali sunup Madrid 3-4 tane atsaydı Barça´ya.

Evet Inter oyunun büyük bölümünü 10 kişi oynadı ama 11 kişi oynadığı anlara da şahit olduk dün gece. Elbette kimse Inter´in deli danalar gibi saldırmasını beklemedi, tıpkı 60´lı dakikalarda rakip yarı alanın ortasından kazanılan serbest vuruşu laf olsun diye vuracak kadar da anti futbol beklemediği gibi ŞL´de yarı finale çıkan takımdan.

Inter´in katı savunma anlayışını övenler, hakem son dakikadaki elle kontrolü es geçip golü verseydi yine bu anlayışı savunur muydu merak ediyorum...

1331.jpg

Mourinho bu fotoğrafta ne yapıyor sizce ? :)

İnteri tebrik etmekle birlikte bir barçalı olarakdeğil futbolsever olarakta allah belasını versin diyorum :)

Tamam savunma yapta bari bir iki organizasyon yap.. Etoo maç boyu sol bek oynadı nerdeyse orta sahayı geçmedi şınayder(yazılışını bilmiyorum :) ) tüm maç alan kapattı milito keza öyle.. İnter korner kazandı ki oda auttu ceza sahasında bir samuel bir de etoo var korneri kullananda milito???

Neyse nede olsa karşılarındaki dünyanın en büyük takımı onlarda haklı deyip kapatayım..

NOT: Neden forumdaki tüm madridliler bir anda kırk yıllık İnterli oldu :)
NOT2: Madridlilere bir hatırlatma biz bari yarı finalde elendik siz???
NOT3: Sürekli 62 dakika 10 kişi oynadı diyorsunuz inter yazmayın bu 62yi aklıma tavşan geliyor neden acaba :)

Veysel Kaya' Alıntı:
İnteri tebrik etmekle birlikte bir barçalı olarakdeğil futbolsever olarakta allah belasını versin diyorum :)

Tamam savunma yapta bari bir iki organizasyon yap.. Etoo maç boyu sol bek oynadı nerdeyse orta sahayı geçmedi şınayder(yazılışını bilmiyorum :) ) tüm maç alan kapattı milito keza öyle.. İnter korner kazandı ki oda auttu ceza sahasında bir samuel bir de etoo var korneri kullananda milito???

Neyse nede olsa karşılarındaki dünyanın en büyük takımı onlarda haklı deyip kapatayım..

NOT: Neden forumdaki tüm madridliler bir anda kırk yıllık İnterli oldu :)
NOT2: Madridlilere bir hatırlatma biz bari yarı finalde elendik siz???
NOT3: Sürekli 62 dakika 10 kişi oynadı diyorsunuz inter yazmayın bu 62yi aklıma tavşan geliyor neden acaba :)

Tabii Inter savunma yapsın, organizasyon da yapsın başka bir isteğiniz var mıydı ? Şöyle üstüne sos falan da ister misiniz ?
Barcelona ne yaptı ? Kuyruğunu sıkıştırıp Mourinho'nun elini öptü ve evine döndü. Pardon orası zaten eviydi, hani şu Inter'in çıkamayacağı Nou Camp..

Kimsenin kırk yıllık Interli olduğu falan yok. Madrid elendiğinde Barcelonalılar kırk yıllık Lyonlu muydu ?

Neyse kimse keyfimi kaçıramaz, adios Barselona. Haha. :)

Hatırlatmaya devam edeceğim ama böyle giderse biri mutlaka patlayacaktır size. Hep aynı olayla geliyorsunuz hep bir açıklama geliyor ama hep aynı hep aynı. Burada çoğu kimse dedi ki biz Madrid'li değiliz, Barcelona'yı sevmiyoruz. Hala niye Madrid'i karıştırıyorsunuz anlamıyorum.

İkinci olaya gelirsek İnter 3 tane kardeşim size ilk maçta. Sanırsınız 0-0 0-0 ile çıktı da korkak, Anadolu takımı falan diyorsunuz hala. İlk maçı hatırlatmakta fayda var. Lütfen ya. Genl skor İnter 3 - Barcelona 2

Üçüncü olay da taraftarıyla sevinç yaşayan Mourinho'yu saydırıp Volkan'nın kopyası Valdes'e methiyeler düzenleri hayretle okuyorum. Fanatizm içinize işlemiş. Doğruları göremiyorsunuz.

Ayrıca El Clasico'da kimsenin sesi çıkmadı, herkes mağlubiyeti kabullendi ama Barcelonalıların kabullenmemesi aklıma hep aynı şeyleri getiriyor ya neyse ;)

Tamam Kerem Abi Tugay Abi kızmayın yahu takılıyoruz işte :)

Zaten Madridli değilseniz sorun yok ama burda Madridlilereydi lafım tabi varsa :)

Neyse ilk mesajdada dediğim gibi tebrikler inter :)

Öyle tartışmalar yaşanıyor ki sanki GS-FB derbisi yaşandı.. :)

İnter ilk maçta istediği skoru alınca haliyle tamamen kapandı, açıkcası İnter'in bu şekilde oynayacağını ama Barça'nın finale yükseleceğini düşünmüştüm ama ikincisi tutmadı. İkinci yarı Barça tamamen tek kale oynadı, ha belki onlarca çok net pozisyonu yoktu ama pas trafiği ve rakip yarı sahada oynaması ile tek kaleye döndürdü maçı. İnter öyle böyle bir savunma yapmadı, bir an bu ne biçim bir takım diye de düşündüm ama dedim ya İnter'in tutupta açılacağını düşünmüyordum.

Ancak insan daha başka bekliyor bu tür maçları, mesela İnter "Çanakkale Geçilmez'i" oynamasa, iki takımda açık fubol ile gönülleri mest etse çok güzel olurdu ama olmadı. Futbolsever olarak İnter'e kızsamda normal düşününce İnter'e kızamıyorsun, çünkü adam zaten ilk maçta 3-1 gibi net bir skor elde etmiş.. Barça'nın ilk maçta yapacağı tek şey şuydu, skoru hep 1 farklı şekilde korumak. Bu olmayıncada haliyle bu sonuç ortaya çıktı, İnter'i destekleyen arkadaşları tebrik ederiz..

Bir paragrafta Mourinho'ya açmak gerek.

Bu adam bir çok insanı sinir etsede, egosu tavan yapsa da harbiden iyi hoca. Porto'da ve Chelsea'de yaptıkları ortada. Artık bu saatten sonrada yolu Madrid'e düşecektir, bundanda eminim.

O değilde ben hem Madrid'i desteklerim hem de Barselonadan nefret ederim, bu maçta da izleyememe rağmen İnter'in turu geçmesini gönülden istedim ne olacak yani bundan daha doğal ne varki. Yok Real'liler 40 yıllık İnter'li olmuşta bilmem neymiş te sırf laf.

Dünyanın her yerinde bir takımı desteklersin ezeli rakibini de herkesin yenmesini istersin bu her yerde hep böyle olmuştur, saçma sapan iletiler atmanın ne anlamı var ki.

Ayrıca İnter'e insanlar niye kızyor ki varsayalım 11 e 11 devam etsin maç gene kapanırsın ki hele de rakip Barselona iken, birde deplasmanda. Baselona ilk maçta atsaydı o gollerini gayet açık oynayan bir İnter vardı karşılarında ve belki de daha farklı bile yenebilirdi o gün inter.

Neyse sonuç olarak uzay takımının elinde bir tek La Liga kaldı, orada da Sevilla ya güveniyorum ben şahsen, inşallah sıfır kupa ile kapatacaklar sezonu. Bu da benim yeni söylediğim bir laf değildi Barselona gümbür gümbür her yerde giderken de söylüyordum bunu.

Ben üzülüyorum Barça'nın elenmesine çünkü; Barça'nın ana sponsoru Türk Hava Yolları. Senelik 9 m ? para veriyordu reklam karşılığı olarak Thy fakat; Barça'nın başarılarından dolayı bu parayı fazlasıyla çıkartıyordu...

Ayrıca futbol olarak çok üstün bir takım 400 bilmem kaç isabetli pası var Barça'nın, İnter ise; 100'e bile ulaşamamıştır.

Barça final oynamayı bıraktım, şampiyonluğu bile hak ediyordu.

İnter-B.Münih maçı İnter'in, İnter bu dakikadan sonra bağlasan durmaz.

Erdal asıl iyi olmayan Barcelona'ya olan nefret değil Galatasaray forumunda Galatasaray'dan çok Barcelona için birşeyler paylaşılması, Barcelona'nın haklarının sorgulanması, Barcelona sevgisinin en üst düzeye çıkması, Galatasaray futbolcusuyla, basketbolcusuyla dalga geçip de Barcelona'ya laf söyletilmemesi. İşte bu yüzden daha da nefret ediyorum. Nefret etmek için sebep çok. Sevmek içinse yok.

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Gazanfer,
sende Madrid'li misin İnter'li misin anlayamadık gitti.
Tamam elendi Barca ama sanki Madrid elemiş gibi konuşuyorsun.Bu kadar nefret iyi değil.Gs-fb maç topiginde bile fb bu kadar sallamadın

Erdal şöyle söyleyeyim. Ne kadar koyu Real Madrid'li olduğumu biliyorsun. Aynı şekilde Barcelona'yı ne kadar sevmediğimi de biliyosun.

Bunun üstüne İtalya'da desteklediğim takım olan İnter de Barca'yı eleyince tadından yenmiyor. Ama esas konu, burada yok Barca 12 tane atar, yok çok rahat turu geçenlerin gerçeklerle yüz yüze kalmaları :)

Fenere nefretimi maçlarda yeterince gösteriyorum zaten. Hem orada feneri savunanlar olmadığı için tabiki böyle uzamıyor konu ama İnter sizi elemiş, attığınız her top İnter duvarından geri dönmüş, fazla konuşmanın gereği yok sanırım. Mourinho dünyadan uzaya sevgilerini gönderdi maçtan sonraki şovuyla.

Kısaca Anti-Barca diyoruz her zaman.

Burak senin üstü kapalı yazdıgın sözü defalarca yazdım yazdım sildim.
Ayıp olur diye ancak yapılan şey o.
Galatasaray sitesinde hele ki bu basket formatlı bir Galatasaray sitesinde Barca-Madrid-İnter gibi tartışmaların olması çok saçma geliyor afedersiniz ama siz birbirinizi kırarken onların poposu duymuyor.

bende Barca sempatizyanıyım ama hiç bir zaman abartılacak şekilde bunu yansıtmadım,yansıtmam da elin İspanya takımı için
Buralarda başka takımların yenilgileriyle üzülüp maglubiyetleriyle sevinecegimize Galatasaray'a nasıl faydamız dokunabilir diye tartışmamız lazım BENCE.

Hemen bir taraf olma,bir taraf siyah ise beyazı tutma kavga ederek birbirimize düşüncelerimizi benimsetme gibi cabalarımız var,yazık

Kimse yazmamış garibime gitti.88 civarı gibi hakem Bojan Krkic'in elle alakası olmayan pozisyona el dedi ve Barcelona'nın golünü yedi.

Dünkü maç İnter adına tamamıyla futbol katliamıdır.Geri çekilmeninde bi adabı vardır.Geri çekilirsin kontra atak denersin o bile yok.10 kişi 5 er 5 er set kurmuş 18'in önüne kaptıkları topu şişiyorlar.Barcelona maç boyu kalecisiz oynadı neredeyse.Benim için(!) geçtikleri turun zerre değeri yok.

Leeds United ile İngiltere'de oynadığımız maça 2-0 avantajı ile girmiştik.Ama hiçte tüm takım halinde geri çekilmemiştik,eurooğlunun atılmasına rağmen.Aslanlar gibi çıkıp takır takır elemiştik.İnter'den de bunu beklerdim goya büyük takım ya.

Umarım darma duman eder Bayern Munih...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...