Şampiyonlar Ligi 2010-2011

FR, Schuster, Bosque, Aragones'in futbolu bilmediğini açık açık söyleyen Toroğlu, Hıncal, rıdvan Çakar gibi adamalrın yorumcu, FM/CM'de şampiyonlar ligi şampiyonu olup kendilerini futbol uzmanı sanan taraftarların olduğu bir ülkede bunlar iyi günlerimiz.
 
Skor 6-1

Tersi 16. Bursanın plakası.

Bu plakalar başlarına bela açmaya devam ediyor. En son Trabzona 2-0 yenildikleri maçta önce A.gücü sonra Bursa diye bağırmaya hazırlanırken 5 ve 15. dakikalarda gol yemişlerdi. Keza Fenerden de 16. dakikada gol yediler yanlış hatırlamıyorsam. :)
 
Tarihi gol geldi!
Bursaspor'un, Şampiyonlar Ligi tarihindeki ilk golü İspanya deplasmanında geldi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Bursaspor, Devler Ligi tarihindeki ilk golünü Valencia deplasmanında attı. Yeşil-beyazlı ekibimizin ilk golü 69. dakikada Arjantinli oyuncu Batalla'dan geldi. Ancak bu golün yenilen 5 golden sonra gelmesi, sevinmemize engel oldu.
Sporx mansetten duyurmus golü :)
 
Bugün de 16'da yediler ilk golü :) amunt los ches diyorum zevkle bir maç izledim :p Ertuğrul Sağlam'ın da ŞL kariyeri pek parlak. Bunlarla birlikte 30 gol yeyip 5 gol atmış oldu toplamda :)
 
Türk Futbolunun adı kirleniyor yahu bu ne.32 takım içinde tek gol atamayan takımlardı, dün Allah'tan attılar bi' tane.Yok böyle bir rezalet.
 
Şampiyonlar Ligi'nde her maç jeneriklik golleri kalesinde gören Bursaspor, UEFA ile yayın gelirleri konusunda yeni bir anlaşmaya varmak üzere...
 
Ajax Real Madrid maçında olanlardan sonra bir kaç kalem etmesini bekleriz REAL madridlerin.

Gerçekten bu takımın ne olduğunu gösteren mourinho ya ve oyunculara çok teşekkür ederim.
 
Katalanlara milliyetçi denmesine rağmen, Real Madrid'lilerin, Nazi armalı sopalarla yaptıkları deplasman seyahati de hiç rağbet görmedi forumda:)
 
Madrid'in yaptığını da açıklamak güç. Rezillik. Kurallara göre falan haklı olabilirler belki ama her şey kural demek değil. Etik değil, ahlaki değil...
Ajax'ta Suarez'in yaptığı hayvanlığın sadece lig için hayvanlık olduğunu düşünümüş herhalde. 2 maç ceza vermişlermiş. Sevsinler duyarlılığınızı.
 
Valenci 6-1 Bursaspor...6dan 1 çıkar 5..Ertuğrul Sağlam Liverpooldan kaç yedi 8..8*5=40...MHP'nin 40.yıl dönümü kutlu olsun... :) :p ;)

Siyasi içerikli kesinlikle değildir,amacım nükte yapmak...
 
Bence Real'in yaptığı kötü bir şey değil. Kimseye sert girmediler bir şey yapmadılar. O an grup bitmiş zaten onlar için zaten 1. çıkıyorlar... Bence bir terbiyesizlik yok adamlar elemelere kayıpsız devam etmek istiyorlar ki haklılar da . Kurallara aykırı bir durum yok , açılan soruşturma ise saçmalık. Bunları yazan ise barcalıdır haberiniz olsun :)
 
Öyle bir gol kacirdiki Sercan, atsa Sampiyonlar Ligi'nin bu sezonki en güzel 3 golünden biri olurdu, hazirlanis itibariyle.
 

Üst