Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Bir tarafta Avrupa takımları içinde en çok sevdiğim Arsenal, diğer tarafta da en sevdiğim 2. takım olan Barcelona vardı.. Güzel bir futbol ve sempati duyduğum takımları izlemek keyif verdi açıkçası.. Facebookta da paylaştığım gibi ;

Eğer Wenger'in ruhu ve Guardiola'nın karşı karşıya gelecekse, Guardiola'nın ruhu Wenger'in ruhunun önünde diz çöker, af diler..
 
Uykuyla karışık bir 2. yarı izledim ama müthişti..
Herhalde avrupanın en iyi pas yapan iki takımıdır.. Top müthiş dolaştı sahada..
Wenger farkı ortaya çıkardı bence değişiklikleriyle..
Tabii bir de İlker Yasin gerçeğimiz var.. 30 yıllık baş ağrımız..
Yine saçmaladı, yine isimleri karıştırdı..
İlker Yasin'den kurtulmak da yetmeyecek, Gökhan Telkenar gibi adamlar yetiştiriyor..
 
Barça bu futbolu ilk oynamaya başladığında inanılmaz keyif veriyorlardı her maç 5-6 5-6.Eto'o varken. Devreyi 5-0 önde kapattıkları maçlar hatırlıyorum biraz kassalar bi kaç maç çift haneleri görürlerdi Nou Camp'ta. Ertesi sene ufak bi düşüş maçları rölantide götürmeler falan ama hep kazanıyolardı.Sıkıcı hale gelmişti.Bu sene de vitesi biraz artırır gibi oldular 16 maç aldılar.Aslında keyifle izleniyor Barça ama sıktı artık ya.Tempo falan artmaz hiç bir maçlarında hep rakip yerleşmiş açmaya çalışırlar 90 dakika boyunca çok monoton artık benim için Barça maçları. Ronaldo'yu Madrid'i izlemek daha büyük keyif artık.Ya da Arsenal'i.
 
Yalnız bu Arsenal'daki çocuk Vilşayır müthiş yahu. :)

Geçen sene Emirates Cup'ta parladı ya da bir önceki sene.Maçı izlediğimde yok böyle bir yetenek dedim.Vazgeçilmez olacağı o kadar belliydi ki Wenger gibi bir adamın elinde.Fikrimin gerçekleşmesi o kadar mutlu etti ki beni dün.Makina gibi işleyen sistemi var Wenger'in.En önemli parçalarından biri olacaktır bu çocuk.2 sene sonra Real Madrid'le anılır adı :)
 
İyi futbol iyi futbol diye Barca'ya sempati duyuyordum ama sıkıldım artık, hep aynı futbol hep galibiyet. Küçükken çok sinir olduğum bik bik diye ötüp her seferinde tuzaklardan kurtulan ve hiç yenilmeyen çizgi film karakteri Road Runner'a benzetiyorum aynı. Road Runner'in yakalanacağı hayaliyle yıllar yılı o çizgi filmi seyrettik şimdide Barca yenilsin artık diye seyrediyorum maçları, o yüzden dün yenilmelerine sevindim. Tabi yenen takımın Arsenal olması bu olayı daha güzel kılıyor.
 
Tanıdığım herkes Road Runner'dan nefret ediyor ve kurtu tutuyor.. Kurttu herhalde o..
O çizgi film bence iyice iredelenmeli, çocuklara kötüden taraf olmayı aşıladığı için : ))
Hele o duvar mevzusu çıldırtırdı beni. Duvara yol resmi çizerdi Runner.. Kendi basıp giderdi, kurt duvara çarpardı.. O adaletsizlik duygusu beni çıldırtırdı, şu kurt şunu yakalasa da parçalasa derdim..

Barcelona kendi durmadıkça durdurulamaz durumda.. Arsenal sadece ilk maçı kazandı ve Camp Nau'dan çıkacaklarını gösteren hiç bir işaret yok bence.. En az üç tane atar bence Barcelona.. Ha benim için Fenerbahçeden sonra en az sevilecek takımdır Barcelona ama durum bu maalesef.
 
Tanıdığım herkes Road Runner'dan nefret ediyor ve kurtu tutuyor.. Kurttu herhalde o..

Bende tilki zannederdim ama çakalmış. Bu çizgi film bize çakal gibi bir hayvanı bile içten bir şekilde tutmayı, desteklemeyi öğretmiştir. O Road Runner da açık ara çizgi filmlerin en gıcık iyi karakteridir.
Ne diyorduk, evet Barca herzaman Road Runner olmasın, arada o çakal olsun(Coyote), Tom olsun, Bugs Bunny ve Dufy Duck'ı avlamaya çalışan avcı olsun, Sylvester olsun...
 
emre abi road runner'a da muhalefet oldun ya baska dıyecek bırşey bulamıyorum :D

antipatiğim dimi ozan : ))
yalnız kimse sevmiyor onu, istersen bir anket başlatalım..
haksızlığa sinir oluyoruz.. adam 10 metreden kayayı bırakıyor road runner'ın üzerine, kaya düşmüyor kendisi altına geçince düşüyor.. olmaz abi böyle şey . ))

bu arada şampiyonlar ligini de real madrid kazanır..
 
antipatiğim dimi ozan : ))
yalnız kimse sevmiyor onu, istersen bir anket başlatalım..
haksızlığa sinir oluyoruz.. adam 10 metreden kayayı bırakıyor road runner'ın üzerine, kaya düşmüyor kendisi altına geçince düşüyor.. olmaz abi böyle şey . ))

bu arada şampiyonlar ligini de real madrid kazanır..

bende hiç sevmem bu arada :) o bing bing yapacan garip kusu ... hem ayrıca ben tom ve jerryde sevmezdım ondada tom'a haksızlık yapıldıgını duşunurdum.
 
Hepimiz Cyote'yiz, ben küçüklüğümden beri Cyote'yi hep çok sevmişimdir. Daha çok demiyorum çünkü Road Runner'dan nefret ederdim hep. Benim için bi Tazmanya Canavarı birde Cyote, başkası yalan :) .

Cyote Road Runner'ın ... :)
 
Al birde burdan yak :) Sırf sinir olmamak için bakmadım.Bi muhabbette duyarım zaten dedim.

Bu maçı yayınlamıcaksan Milan-Spurs maçını yayınlamıcaksan ne diye yayın hakkını alırsın.Star bu maçları yayınlamaz.

TRT,Ruhr derbisinin günlerce reklamını yapar maç günü maçı açarsın meclisi görürsün.Yazık vallahi ya.Vermiceksen şu maçları alma yayın hakkını arkadaş.
 

Üst