Şu Tothenham'daki sol bek Bale nasıl bir oyuncudur Allah aşkına.
Adamda nasıl bir ciğer var çözemedim.
Adamda nasıl bir ciğer var çözemedim.
Kesinlikle. En dandik kulüpler bile aldi bugüne kadar 2-3 puan ve daha fazlasini. (Fener haric ) Ne takimlar gördük, Cluj'lar, Urziceni'ler, Thun'lar vs. vs. o liglerin takimlari basariyorsa Türk Sampiyonu rahatlikla basarabilmeli.Onur Yavuz' Alıntı:Ben onu bunu bilmem, Bursa son iki maçın birinden puan almalı. Evet, önemli olan ilkleri başarmaktır ama...
İnzaghiyse kesin ofsayttır Sühan Abi ya bu Milana ne forvetler geliyor hala golleri baston değneğiyle İnzaghi atıyor.Sühan Cem' Alıntı:Milan'da 0-1 geriden gelip inzaghi'nin attığı iki golle 2-1 öne geçti kendi sahasında Real Madrid'e karşı. İkinci gol bence biraz ofsayt kokuyordu
Tarihe geçemediler: 0-7
Devler Ligi F Grubu 4. maçında Marsilya deplasmanda Zilina'yı 7-0 yenerek haftanın en çarpıcı sonucuna imza attı.
Şampiyonlar Ligi F Grubu 4. maçında Fransa'nın Marsilya ekibi, konuk olduğu Slovakya'nın Zilina takımını 7-0 yendi. Devler Ligi tarihinde bir takımın deplasmanda attığı en fazla gol rekorunu eline geçiren Gignac ve arkadaşları, organizasyon tarihinin en farklı sonucu olan 2007'deki 8-0'lık Liverpool - Beşiktaş maçında kırılan rekorun yeni sahibi olma şansını ise kaçırdılar.
Marsilya'ya bu farklı galibiyeti getiren goller, 12, 21 ve 54. dakikalarda Andre Gignac, 52 ve 63. dakikalarda Lucho Gonzalez, 24. dakikada Gabriel Heinze ve 36. dakikada Loic Remy'den geldi.
Bu sonuçla Marsilya 6 puana yükselip, Chelsea deplasmanından puansız ayrılan Spartak Moskova ile puanları eşitlerken 4 maçta 1 gol atıp 15 gol yiyen Zilina ise son sırada kaldı.
İnzaghiyse kesin ofsayttır Sühan Abi ya bu Milana ne forvetler geliyor hala golleri baston değneğiyle İnzaghi atıyor. [/quote:3a0scotm]Yiğit Çelebi' Alıntı:[quote="Sühan Cem":3a0scotm]Milan'da 0-1 geriden gelip inzaghi'nin attığı iki golle 2-1 öne geçti kendi sahasında Real Madrid'e karşı. İkinci gol bence biraz ofsayt kokuyordu
Salih Coskun' Alıntı:Valencia 4 - 0 Bursaspor
Dakika 41.