Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Beklenen oldu, sürpriz çıkmadı. İlk maçın avantajıyla turu geçmeyi başardık. Hedef açısından en baba 2 kupayı alabilmek için ligin artık bittiğini düşünürsek sadece Manu kaldı. Finali beklemekteyiz...

Dip not : Hoşgeldin Abidal
 
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/3/13970.jpg

bi Xavi yi tanıyabildim bıyık yakışmış yanındakide lisandro lopes gibime geldi

Resim harika :)


Madrid’e karşı 3 kupadan yalnızca 2 sinde başarılı olabilen Barcelona, bu büyük hezimetin ardından önümüzdeki yıl yeni yapılanmaya gidecek. Tüm çalışmalar tamamlandı ve fotoğraftaki futbolcuların tamamı ile anlaşıldı. Sadece Xavi’nin mevkisine transfer yapılmayacak. Yeni bir çehre ile sezona başlamak isteyen Barcelona yönetimi Xavi’ye bıyık bırakmasını tavsiye etti. Xavi ise Katalan takımında kalmak için bu isteği reddemeyeceğini açıkladı.
 
Barcelona tribününde terör örgütü PKK'nın bayrağı açıldı. Şampiyonlar Ligi'nde dün gece El Clasico heyecanı vardı. Barcelona'nın Real Madrid'le 1-1 berabere kalarak finale adını yazdırdığı maçta Barca tribünlerinden yansıyan bir görüntü dikkat çekti.

Marcelo'nun attığı gol sırasında kameralara takılan görüntüde kale arkasındaki tribünde terör örgütü PKK'nın bayrağının açıldığı görüldü.
 
barcelona_real_madrid_macinda_pkk_bayragi.jpg


http://www.mefeedia.com/watch/39765097
 
Yenilgiyi kabullenmek bu kadar mı zor!Her maç hakemler, her maç hakemler...Yendik işte, eledik işte kabul edin artık sizden daha iyiyiz...
 
Galatasaray tribününde olsa dahi terör örgütüne ait bayrağın açılmasını kabullenmek mümkün değil.

Eskiden Avrupa´da oynadığımız maçlarda bu tür bayraklar açılırdı sık sık ve toplum olarak sert tepkiler verirdik. Oysa şimdi İstanbul´un göbeğinde polislerin cirit attığı bir meydanda açılıyor bu bayraklar. Ne bir vatandaş tepki veriyor, ne de Cumhuriyetimin bekçisi olması gereken polisler.

Bu nedenle konuyu El Clasico rekabetine indirgemek sığ bir bakış açısı olur.
 
O bayrağı alıp o tutan mahlukatın... Neyse boşverin gerisini.
 
Mourinho'nun UEFA tarafından 7 ile 12 maç arası ceza alması bekleniyormuş.Fazla değil 1-2 sene içinde bunlara da kapağı takıcaktır.
 
UEFA, ırkçı hareket ile suçlanan Barcelonalı Busquets'i suçsuz buldu ve bu oyuncu Şampiyonlar Ligi finalinde oynayabilecek.

Busquets, Barcelona'nın Real Madrid'e karşı oynadığı Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, rakip takımdan Marcelo'ya maymun manasına gelen "mono" diye hakaret etmekle suçlanıyordu.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Amacım ortamı germek değil bu haberlerle ama UEFA'nın kurallarının kimlere nasıl işlediğini çok iyi görüyoruz..
 
Mourinho'nun cezası komik olmuş. Turgay Demirel futbola el atmış resmen o ne yahu konuşmayacak mı adam ?
 

Üst