Şampiyonlar Ligi 2010-2011

Bu korku size yeter Pepe o aptal kırmızı kartı görmeseydi o zaman görürdüm ben sizi devamını da göreceğiz, size kalsa zaten 4 maçta 20 gol de atıyodu Barça. Neyse benden bu kadar. Fİnal'e Madrid kalamaz artık Manchester liyiz yaşısın "Anti Barça".
 
Hakem korkudan Diarrayı atamadı..Bence de eyyamcı..Ayrıca ikinci maç tecavüz olur..Barca 5 ler ikinci maç..Mourinho azcık top oynatsa takımına zaten her maç fark olur Barca lehine
 
pedro ve buskes denen 2 zavallıya acil tiyatro sertifikalarını versinler tiyatro şehrinde..

8 yıl aradan sonra gelen yarı final güzel , hakem yüzünden elenmek kötü , seneye kupayı alırız sıkıntı olmaz..

9 > 3 HALA MADRID!
 
İlker Yasin demişken aklıma geldi, adama sinirim geçmiyor..
Bu adam öyle iş bilmez, futboldan anlamaz, sahadaki adamdan haberi olmayan bir spikerdir ki, yıllardır anasına sövdürmüş, yine kurtulamamışız..

Uefa kupası grup maçı.. fenerbahçe: 2 - e.frankfurt: 2
Bu maça Türk futbol tarihinin en önemli maçı demiş bir adam..
Hem gol, hem penaltı (ki futbolda böyle bir şey yok ) demiş bir adam..

30 senedir maç anlatır, hep yanlış hep yanlış..
Çıldırttı beni resmen..

Ulan Mehmet Baturalp, Turgay Demirel, İlker Yasin..
Hepsini bir çuvala doldurup, uçurumdan aşağı atmak lazım..
Baş belaları.
 
Hakem yine suçlu bulunmuş. Bi dahaki maçı Perez yönetsin bize uyar. Ama sonra ya bahane kalmazsa ?
 
RT @ftw1905 Damarımı kesseniz kırmızı-beyaz akar, saldır Manu :)

Yalnız uğursuzluk ben de sanırım, tutmayabilirim bu sefer hiç kimseyi. Kimi desteklesem yeniliyor arkadaş...
 
O sertifikayı ilk başta Messi'ye versinler Levent abi öyle hareketler falan tam ailemizin çocuğu tadında ama çirkeflik diz boyu. Pepe'nin aptal bi yrde yaptığı salakça harekete sarı vermesi gerekirken kırmızı kart gösterip Lass'ın bal gibi ikinci sarıdan atılması gerekirken gösteremedi Eyyam ki ne Eyyam. Pepe tamam iyi oyuncusun ama Beyin yok kardeşim sende.
 
Şamil, sakin. Gazanfer uyardı, ben de giriş sayfalarını yapan arkadaşa :) söyledim, çirkefliklerini bir bir sergileyen bir giriş sayfası hazırlayacak. Dünyanın en sempatik takımı Barcelona, biri yere yatar, biri dirsek atar, her faul de 11'i birden ağlar, 11'e 11'de hep takla atar. Bunları öne çıkaralım :)
 
Hakem korkudan Diarrayı atamadı..Bence de eyyamcı..Ayrıca ikinci maç tecavüz olur..Barca 5 ler ikinci maç..Mourinho azcık top oynatsa takımına zaten her maç fark olur Barca lehine

Hakem değil Barca kendisi oynamadı. piqe-mascherano,mascherano-pique-valdes... böyle kırk tane pas yaparsan uyutursun. Her pozisyon böyle yere atlamalar, kırmızı almaya çalışmalar, topluca hakeme saldrmalar. Gerçekten Barca'ya yakışmadı.
 
:) hakkaten ya birde 11 i birden nasılda çullanıyolar bir de deplasmandalar Nou Camp'ta ikinci perdeyi de görelim orada nasıl bi tiyatro sergileyecekler merakla bekliyoruz bu sefer yedekleride bekliyoruz sahaya sahada fazladan 3 5 melek göz çıkarmaz.
 
11'e 11de takla atar filan abi siz kendi bilgisayarınızdaki fm saveleriyle filan karıştırıyorsunuz galiba gerçek hayattakileri... Gerçi siz de haklısınız bu ara az gol attığımız gibi bir gerçek var. Biz kabul ediyoruz bunu... Bir sonraki turda Manu'yu tutacaklara tavsiyem şimdiden Porto'yu da tutmaya başlamaları. Malum yılı onlarla yapacağımız süper kupa maçıyla açacağız :)
 
Yalnız maçın hakemi ben olsaydım ben Pepe'ye kırmızı vermezdim o pozisyonda. Kırmızı ile sarıyı ayıran fark birinde bilinç olmasıdır. Pepe o pozisyonda topa müdahale etmeye çalışıyor ama yaptığı kartlık hareket, kırmızı kartlık değildi. Pedro'ya sarı kart vermeliydi Lass'ı oyundan atmalıydı. Ben sonuç olarak bugün iki takımı da beğenmedim. Jose'yi sevmeme sebebim budur zaten. Futbolun katilidir. Makyevelist yaklaşır (ki bunda garip bir durum yok aslında) Real Madrid gibi bir takıma bu oynattığı oyun yakışmıyor. 7 savunma 3 forvetle çıkıyorsun maça ama golcün yok. Düşünün ki bu kendi sahandaki bir maç. Ben şahsen GS'ın kendi sahasını geçtim deplasmanda bile bu tarz sahaya çıkmasını istemem.

İkinci maç böyle kolay olmayacaktır. Millet 5-6 hayalleri kuruyor ama o kadar da değil. Real motivasyonunu kaybetmiş olarak çıkacaktır sahaya. Barca ise maçı tutmak ve finale tam kadro çıkma telaşında olacaktır. Bu arada bugün gelen ortalardan birini Valdez'in çıkıp alışı var bittim. Adama kaleci değil diyoruz ama o pozisyonda çıkıp topu alan kalecimiz en azından 5 senedir yok.

NOT: Barcelona'yı tutanlara yapılan hakaretler hoş değil. Kewell Realliymiş kralmış gibi laflar hoş ama Işıl Alben de Barcelona'lı mesela :)
 
Tiyatrodan fırlamış barcelonalı oyuncular çok iğrenç davrandılar maç boyunca, arada bir ayakta kalmayı deneseler hiç fena olmazdı.

Pepe'nin salaklığı yüzünden kaybettik maçı, 11-11 iken görüyorduk barca'nın ne oynadığını, sağlık olsun böyle olacakmış.

'Hala Madrid' sloganı ile müthiş beyinleri sayesinde Türkçeye çevirip dalga geçenlere kelimeler az vallahi, ne zeka ama.

Hakem eyyamın babasını yaptı, ikinci maçta devamını göreceğiz elbette bundan hiç kuşkum yok.
 
Çok samimi söylüyorum, hiçbir şey yazmayı düşünmüyordum ama hakemin üzerine bu kadar gidilmesi kararımdan döndürdü beni.

Maç Barnebau´da ama Real Madrid´in oyun anlayışına bakarsanız karşılaşma Nou Camp´ta. Ezeli rakibinle evinde Şampiyonlar Ligi yarı final maçına çıkıyorsun, bu denli defansif oynamanın anlamı ney? Sonra çıkılsın Pepe kırmızı gördü diye -bana göre de kırmızı ağırdı- hakem eleştirilsin. Her maçta Madridliler kırmızı kart görüyorsa bence oturup düşünsünler, suçu hakemlere atmak yerine.

Hatırlatayım, iki İspanyol takımının rekabetinde kalp kırmaya gerek yok hiç.
 

Üst