V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Nefret tohumları ekilmiş yine Fener dışında herkes başarılı olur inşallah Avrupa'da. Bursa 2. torbadan Madrid çekerse kötü olur onlara. SEtin ne budun ne 2. torbaddaki Madrid'i istiyorsun
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Vallahi Ankaragücü tribünleri ile beraber bize yapmadıkları kalmıyor. Bursa'ya ne zaman gitsek otobüslerimiz taşlanıyor, Kardeşlerinin geçen sezon sokakta yaptıklarını ben hatırlıyorum şahsen. Anti Bizans pankartları falan da cabası. Veya nebileyim Alpaslan abi ile ilgli Başınız sağolsun bilmem ne çocukları tezahüratlarını unutmadım.
O yüzden Bursa'yı sevmiyorum. Ha özellikle desteklemiyorum diyemem ama tabiki Fener gibi özellikle yenilmesini istemiyorum, veya illede yensin, şu gelsin bu gelsin diye umursamıyorum şahsen. Hatta en güçlüleri gelsinde bizde daha yakından izleyelim bu takımları. Mesela 2. kategoriden Real gelse kötü mü olur.
Kerem SEÇER' Alıntı:Herşeyi biliyoruz emin olun da, holiganizmin manası yok ama. İsteyen destekler isteyen desteklemez yahu. PAOK'u da destekliyorum ben. Onlar da Yunan takımı.
Sühan Cem' Alıntı:Ben yalan yok BJK'ın başarılı olmsını istiyorum. Çünkü bu ülkede 2 büyüğün beşiktaşın olduğu an sürecin farklı işleyeceğini biliyorum. Hatta keşke onlarda avrupa kupası alsa. Ondan sonra hadi bakalım gazeteler kime nasıl pay verecekler sayfalarında. FB elensin BJK GS TS turu geçsin. Sabah akşam onların ağlamalarını dinleyeyim bana en güzel melodidir.
Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Salih Coskun":227g6q4k]Bi Volkan Sen yüzünden Bursa'ya düsman olacagima, Ertugrul Saglam gibi adam gibi bir adam icin Bursa'li olurum. Fener disinda da her takimi desteklerim Avrupa'da.
Young Boy maçına katılıyorum ama Zenit maçına katılmıyorum Alison. Zenit maçta hep üstündü hep atak olan taraftı ama şans işte. Auxerre 3 defa geldi 2 tanesi gol oldu. Zenit'in başında da Spaletti gibi ayakları yere basan bir antrenör var. City gibi yapmayıp eksikleri olan mevkiye oyuncular aldılar.Alison Sudol' Alıntı:Young Boys kıvılcımı ateşe dönüşemedi hatta kıvılcımın üstüne sudan başka şeyler döküldü İngiltere'de 4-0'lık net bir skorla.
Auxerre ise City'nin Arap patronlarının bir alt sınıfına sahip olan Rus patronların para ile saadet olmayacağını Zenit'e ve saçtıkları paralara çok güzel bir şekilde gösterdi 2-0'lık skorla.
Tugay Aktepe' Alıntı:Bayern Münih
Panathinaikos
Rangers
Bursaspor
Tahmini grup...
Tugay Aktepe' Alıntı:Bayern Münih
Panathinaikos
Rangers
Bursaspor
Tahmini grup...