Ergic-İnsua-Hüseyin çok yetersiz orta sahada.Olmaz böyle.Üçüde çok ağır,üçüde koşmuyor.
Gazanfer Tosun' Alıntı:İçimin yağları eridi.
Kerem Seçer' Alıntı:Tecrübe farkı vardır evet ama kalite farkı kesinlikle yoktur. Mehmet Topal'ın, Aduriz'in, bize geleceği zaman beğenmediğimiz Ricardo Costa'nın oynadığı bir takımla Bursaspor ile 4 kat kalite farkı olamaz. Bursaspor bugün tecrübesizdi ve berbat oynadı. Önümüzdeki maçlar kesinlikle böyle olmayacak.
"Frank Rijkaard Frank Rijkaard oley oley oleyyyy."Kerem Seçer' Alıntı:Ancak keyifle izlersiniz keza biz hiçbir yerde yokuz.
Kerem Seçer' Alıntı:Ancak keyifle izlersiniz keza biz hiçbir yerde yokuz.
Kerem Seçer' Alıntı:Erdem kafa kafaya oynamadı ki aslında. Evet Ertuğrul Sağlam'ın hatasıydı katılıyorum ama kadro onun hatasıydı. Maçın başında rakip üzerinde baskı kurabilseydi skor farklı olurdu. İnsua'ya nasıl tahammül etti bilmiyorum. Batalla oynasa kesinlikle daha iyi olurdu. Ben bu yüzden diyorum Bursapor ile Valencia arasında kalite farkı yok diye. Bu maç teknik direktör hatasından ve tecrübesizlikten bu noktaya geldi. Arada kalite farkı varsa bizim ligimiz Avrupa'da sonlarda falan olması lazım çünkü Bursaspor bu ligi süpürüyor resmen.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Kerem Seçer":31i33nhd]Ancak keyifle izlersiniz keza biz hiçbir yerde yokuz.
Selim Aktepe' Alıntı:Biz Ukrayna'nın "KÖY" takımına elenmiş bir vaziyetteyken Bursa maçında keyif yapmak ne denli akıl işidir tartışılır.