Sazliksozluk.Org

Arkadaşlar, yeni bir sözlük açma fikrim var ama bir türlü domain bulamıyorum.. El elden üstündür misali sizlerin önerilerinizi almak istiyoruz.

Güzel, özgün ve orjinal bir isim olursa iyi olur.. :)

-----------------

Uzun düşüncelerden sonra 3 tane domain bulduk ama hangisini kullanacağımıza karar veremedik, bunda yardımcı olursanız sevinirim..

Karar kıldıklarımız;

enteresan.org

lafoloji.org

uzunlafinkisasi.org

Re: Sözlük İçin Domain Önerileriniz

Uğur Güven ile iletişeme geçebilirsin o sana yardımcı olabilir Barış.

Zaten onunla bu işe başladım Arda, foruma aç daha fazla öneri gelir dedi ve öyle açtım..

Hosting, domain işlerini falan sağolsun halledecek.. :)

Uğur Güven isimli kardeşimiz bu işleri mi yapıyor acaba ? benimde ciddi bir projem var. Galatasaraylı bir kardeşimle çalışmak isterim.

Barış kardeşim, arada kaynattık ama kusura bakma. Umarım muvaffak olursun.

Günde 100 entry girerim kardeşim :)

Evet Kaan, Uğur bulabileceğimiz en iyi webmasterlar'dan biri galiba.. :)

Bu arada eyvallah, umarım ikimizin projeleride gerçekleşir ve güzel projeler ortaya çıkar.. ;)

Benim arkadaşlarımdan bir tane öneri geldi. Yapay Sözlük..

Sizce nasıl?

Ayrıca isim bulmada biraz aciz kaldım yardımlarınızı bekliyorum.. :)

Konuşan sözlük olabilir. Bi ara gazeteler veriyordu hatta. Yapaydan daha güzel bence. Hem sözlüğün amacıyla alakalı olur.

Barış, artık sözlük projelerinde farklı şeyler yapmak gerek. ama yaparsan çok güzel gelecek var. açılmadan twitter'dan falan saldırırız hep beraber. güzel olur.

Uğur, bana ulaşırsan sevinirim.

Arda Öztürk' Alıntı:
Bu Uğur'da hiç bir işten anlamıyor arkadaş :)

İlla buraya yazmam için gaza getiriliyor.Arda Öztürk doğru söylüyor hiç anlamam webmasterlıktan Arda Öztürk basketboldan ne kadar anlıyorsa o kadar anlıyorum :p

Kaan Can Garip' Alıntı:
Barış, artık sözlük projelerinde farklı şeyler yapmak gerek. ama yaparsan çok güzel gelecek var. açılmadan tweeter'dan falan saldırırız hep beraber. güzel olur.

Pm attım msne eklersin.Nette bi problem var pek giremiyorum bu ara çözeyim 24 saat burdayım :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
Barış, artık sözlük projelerinde farklı şeyler yapmak gerek. ama yaparsan çok güzel gelecek var. açılmadan twitter'dan falan saldırırız hep beraber. güzel olur.

Kaan, internet ortamında tutabilecek en iyi format şu anda sözlük gibi gözüküyor.. Genel forum devri bitti, zaten üzerinde çalıştığım ve 2-3 senedir yayında olan bir forum vardı ama birde sözlük işini deneyelim dedim.. :)

İsim netleşsin reklam ve tanıtım yaparız her türlü.. Tabii sizlerin yardımıyla bu konuda daha iyi olabiliriz..

Öneri içinde teşekkürler Deniz, Uğur'la görüşeceğiz bütün bunları.. :)

Bence de Uğur bu işlerden hiç anlamıyor demek isterdim ama benim siteyle ilgili yapılacak işler var. : )

Onur Yavuz' Alıntı:
Bence de Uğur bu işlerden hiç anlamıyor demek isterdim ama benim siteyle ilgili yapılacak işler var. : )

Onur Yavuz ve Arda Öztürk istifa başlığına yazmamın zamanı geldi demekki :p

Bence Ugura güvenerek bu işe girmeyin :)