Sazliksozluk.Org

Re: Sözlük İçin Domain Önerileriniz

Barış hayırlı olsun da Galatasaray logosu olmasa daha iyi olur sanki. Genele göre bir faaliyet diye biliyorum sonuçta değil mi? :)

Sağolun arkadaşlar..

Evet Kerem genele yönelik ama Uğur elindekini koydu, "şimdilik kimse görmez zaten" dedi ve tam açılışı yapana kadar hali hazırdakini yapıştırdı.. :)

Öncelik buranın olduğu için kimseye söylemeden adresi koydum, artık herkes sık kullanılanlara ekler.. :)

Barış Şişman' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar..

Evet Kerem genele yönelik ama Uğur elindekini koydu, "şimdilik kimse görmez zaten" dedi ve tam açılışı yapana kadar hali hazırdakini yapıştırdı.. :)

Öncelik buranın olduğu için kimseye söylemeden adresi koydum, artık herkes sık kullanılanlara ekler.. :)
Giriş sayfam yaptım :) :)

Şaka bir yana gerçekten merakla bekliyorum !

Hayırlı Olsun hepimize

Hayırlı olsun, Barış. Bol bol kullanacağız inşallah sözlüğü. Sazımızla, sözümüzle geliyoruz. :)

Teşekkürler Erdal ve Yiğit.

Güzel bir sözlük olacak inşallah, ekşiye benzememek adına butonlar ve bazı özellikleri değiştiriyoruz ya da eksiltiyoruz. Burası öyle bir yer olmalı ki, sadece bize özgü ve sadece kendi formatımıza uygun bir yer olmalı.. Bugün açma niyetindeydik ancak dün beklemediğimiz bir sorun çıktı, Uğur hastalandı ve açıkcası o haliyle bende üstüne gitmek istemedim..

Sağolsun kuruluş çalışmalarında baştan beri hep yanımdaydı, tabii bir de Esra var.. O'da sağolsun kaç gündür bizimle uğraşıyor, bu iki arkadaşıma can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.. En büyük paylar onlara, ve tabii açıldıktan sonra sizlerde olacak..

Ufak birde dipnot ekleyeyim, şu anda index'te yazan sloganı kullanıp kullanmamaya karar veremedim ancak büyüh ihtimal başka bir slogan kullanacağız, yine onu da Esra buldu.. Sözlük açıldığında o slogan yazacak büyük ihtimal, neyse inşallah yeni transfer açıklandığında ilk yorumları sözlükte girersiniz.. :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Sizi mi bekleyeceğiz kardeşim? :)
Kerem haklısınız ama elde olmayan sebeplerden ötürü gecikiyor..

Ablam yarın nişanlanıyor ve evde bir telaş var, misafirlerdi, hazırlıklardı derken bir türlü ilgilenemiyorum. Uğur'da ben olmadan açmak istemedi, ayrıca onun da işleri var anladığım kadarı ile. İşte bütün bunlar birleşince bir haftalık gibi bir geçikme ortaya çıktı, sanırım pazartesi açabileceğiz..

Bu arada burada bir çok kişinin sevdiği bir insanda sözlükle birlikte tekrardan sahalara dönecek, onun müjdesini şimdiden vereyim. Hepinizle birlikte beklememize deyecektir.. ;)

Tartışmaya yol açıcak imalı mesajlar silinmiştir.Sözlük zaten bitmiş halde birkaç eksiği kaldı Barışın işleri ve benim işlerimden dolayı biraz gecikti.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Kerem ben demistim bu Ugur varken. :ehue

[quote="Kerem SEÇER":2h40bcap]Sizi mi bekleyeceğiz kardeşim? :)
[/quote:2h40bcap]

Yine satış yine satış :)

Kerem Seçer beyde ortalıklarda görünmüyor neden acaba? :)
Kendinize başka sitemi açtınız Kerem Bey :p

Gidip gelirim ben arada :)

Şaka bir yana sözlüğü bekliyoruz cidden.