Sazliksozluk.Org

Re: Sözlük İçin Domain Önerileriniz

Uzun düşüncelerden sonra 3 tane domain bulduk ama hangisini kullanacağımıza karar veremedik, bunda yardımcı olursanız sevinirim..

Karar kıldıklarımız;

enteresan.org

lafoloji.org

uzunlafinkisasi.org

------------

İlk mesaja anket eklenmiştir..

Lafoloji ya da uzunlafinkisasi.org. Sözlük olduğu için uzunlafinkisasi daha iyi sanki; Barış. Bu benim düşüncem tabii ki.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Lafoloji ya da uzunlafinkisasi.org. Sözlük olduğu için uzunlafinkisasi daha iyi sanki; Barış. Bu benim düşüncem tabii ki.

katılıyorum :)

Açılmamıza çok az kaldı, yakında sözlük projemizle karşınızdayız.. ;)

Proje fikir aşamasında iken birebir iletişimde yanımda olan ve sözlüğün scirptini bulan ayrıca çalıştırmak için bütün gece uğraşan Uğur Güven kardeşime bir kezde buradan teşekkür etmek istiyorum.

Kaç gündür ne zaman rahatsız etsem hiç bir zaman geri çevirmedi, tekrardan teşekkür ederim Uğur.

arkadaşlar son anda yeni bir isim bulduk.

sazliksozluk.org

bunda karar kıldık sayılır.
Şimdi sıra bu isme uygun bir slogan bulmakta,katkılarınızı beklemekteyiz.

Hayırlı olsun o zaman. Çok beğendim, hoş olmuş. Merakla bekliyoruz. Zaten işin içinde Uğur varsa; başarılı olacağı kesin.

O isin sakası Volkancım. Ugur benim 2 blogumun da temalarını halleden insan. Diger blogumun domain'ini de o aldı. Ayrıca bir cok site ile ilgilendigi icin yetismesi zor oluyor sadece. Benim bildigim 6, 7 site en az..

Nilay KIZILOK' Alıntı:
O isin sakası Volkancım. Ugur benim 2 blogumun da temalarını halleden insan. Diger blogumun domain'ini de o aldı. Ayrıca bir cok site ile ilgilendigi icin yetismesi zor oluyor sadece. Benim bildigim 6, 7 site en az..
Şakasına demiştim zaten Nilay Ablacığım :)

Sanıyorum bu hafta içinde açacağız sözlüğümüzü, şu anda butonlar ve tema gibi görünümler yapılıyor..

Büyük ihtimal bugün domainde tescillenmiş olacak, bekleyin az kaldı. :)

Ben oyumu uzunlafınkısası'ndan yana kullanmıştım. Ancak biraz uzun kaçıyordu.

sazliksozluk.org da gayet iyi olmuş. Hayırlı olsun...