Sazliksozluk.Org

Re: Sözlük İçin Domain Önerileriniz

o tarz yazılara takılma eger yayılmasını istiyorsunuz istanbulda ozellikle unide olanlar okan bayulgen'in programına gitsin o sozlukleri seviyor ve mutlaka soyler adınızı.

Eveeet, yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ve sonunda da açılışı an itibari ile yapıyoruz.. Herkese hayırlı olması dileklerimizle..

Not: Bütün herkesin yazarlıkları anında onaylanacak ve belli bir süre üye alımları yazar olarak yapılacaktır, üye sistemini oturttuğumuzda ise sistem çaylak olarak devam edecektir..

www.sazliksozluk.org, hepinizi bekler.. ;)

Barış tekrar üye olayım dedim de bu sefer şifremizi kendimiz giriyoruz. Değiştirdiniz sanırım o bölümü :)

Düzeltme: Maili yanlış mı yazdım diye bakıyordum aslında. Doğru yazmışım. Sistemde kayıtlı.

Yok Kerem birşey değişmedi, senin üyeliğini ben onayladım.. Sana onay maili gelmedi mi?

Eğer giriş yapamıyorsan sana kafadan bir şifre gireyim panelden sonra giriş yaptıktan sonra değiştirirsin..

Barış ilk üye olurken şifreyi kendimiz girmiyorduk. İkinci kez denediğimde şifreyi kendimiz giriyorduk.

Yok Veysel, 18 yaşının altındakilerde üye olabiliyor ama scirpt doğum tarihlerini 87'den başlatıyor.. 18 yaşın altındakiler, direk 87 diye girin daha sonra düzelteceğiz hepsini..

Fazla bekletmeme adına bazı şeyleri es geçtik, sistem şu anda stabil şeklinde.. Kayıtlarda, "bende" butonuna basarak oluyor.

Arkadaşlar şuan hızlı birşekilde yayına soktuk.Bazı eksikleri var ama onlarıda düzeltmeye çalışıyoruz sizde görüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.Şuan için bu scripti(şablon,tasarım) kullanıyoruz ama 2-3 hafta içinde yeni bir sisteme geçebiliriz.Herkese iyi sözlükler.

Uğur'un da dediği gibi bazı eksiklerimiz var öncelikle onları mazur görmenizi diliyorum, onun haricinde yakın zamanda o aksaklıkları da halledeceğiz.

Mesela bugün ya da yarın asıl ana tema ve logo koyulacak, bir iki gün aksadı o işler. Bunların haricinde bazı şeylerde var düzeltilmesi gereken, eğer sizinde gözünüze eksik/gedik çarparsa ve bize bildirirseniz seviniriz. Bugün güzel bir başlangıç yaptık, hepinizin katkılarıyla daha da iyi olacağız, bundan eminim.

Şimdiden gelecek bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum, hepimize hayırlı olsun.

Sazlık sözlükle yeni bir şeyler yapalım. En azından ''entry'' demeyelim, giriş kelimesini kullanalım. Zaten entry girmem derken, ''giriş girmem'' gibi anlamsız bir şey söylemiş oluyoruz. :)