Bana göre şöyle lig tarihine bakıldığında zirvede Fenerbahçe'yi görmek Galatasaray tarihine olası bir maç verme olayından daha çok leke sürmektedir.
Sühan Cem' Alıntı:Alakası yok Selim.. Bir kere Lazio ile Roma arasındaki Husumet Sağ-Sol olayına dayanır. Lazio'lular Irkçıdır. Mesela Lazio tarihinde hiç siyahi oyuncu olmamıştır. Yani Lazio-Roma olayı taraftarlık ve spor dışında olan şeyler.. GS-FB olayı ise ne olursa olsun spordan kaynaklı. Zaten Yurtdışında GS-FB olayını bu yüzden merak ediyorlar ya. Din, Irk, siyaset gibi hiç bir ayrım yok iki takım taraftarları arasında. Her GS'lının içinde olan insan yapısı ayrıca FB'lilerin içinde de var. Yani Lazio'luları kabul etmesem de anlayabiliyorum..
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Sühan Cem":t0nluriz] Alakası yok Selim.. Bir kere Lazio ile Roma arasındaki Husumet Sağ-Sol olayına dayanır. Lazio'lular Irkçıdır. Mesela Lazio tarihinde hiç siyahi oyuncu olmamıştır. Yani Lazio-Roma olayı taraftarlık ve spor dışında olan şeyler.. GS-FB olayı ise ne olursa olsun spordan kaynaklı. Zaten Yurtdışında GS-FB olayını bu yüzden merak ediyorlar ya. Din, Irk, siyaset gibi hiç bir ayrım yok iki takım taraftarları arasında. Her GS'lının içinde olan insan yapısı ayrıca FB'lilerin içinde de var. Yani Lazio'luları kabul etmesem de anlayabiliyorum..
Tolga Kaplan' Alıntı:Roma'yla bir derdim yok,biraz sempati bile duyarım fakat Totti tam bir cani ..
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Tolga Kaplan":1ar1ulhn]Roma'yla bir derdim yok,biraz sempati bile duyarım fakat Totti tam bir cani ..
Emre Yuksel' Alıntı:şu şampiyonluk yarışında "roma olsun" diyordum ama dün gece vazgeçtim.. inter olsun. roma'dan da nefret ettim.. özellikle de 2.yarı..