Serie A

Bana göre şöyle lig tarihine bakıldığında zirvede Fenerbahçe'yi görmek Galatasaray tarihine olası bir maç verme olayından daha çok leke sürmektedir.

Sühan Cem' Alıntı:
Alakası yok Selim.. Bir kere Lazio ile Roma arasındaki Husumet Sağ-Sol olayına dayanır. Lazio'lular Irkçıdır. Mesela Lazio tarihinde hiç siyahi oyuncu olmamıştır. Yani Lazio-Roma olayı taraftarlık ve spor dışında olan şeyler.. GS-FB olayı ise ne olursa olsun spordan kaynaklı. Zaten Yurtdışında GS-FB olayını bu yüzden merak ediyorlar ya. Din, Irk, siyaset gibi hiç bir ayrım yok iki takım taraftarları arasında. Her GS'lının içinde olan insan yapısı ayrıca FB'lilerin içinde de var. Yani Lazio'luları kabul etmesem de anlayabiliyorum..

lazio'nun ırkçılığa meyilli bir takım olduğu doğru ama tarihinde hiç zenci oynamadı demek yanlış. benim hemen aklıma liverani ve dabo geliyor.. son yıllarda bu kırıldı.. bu sezon da makinwa falan var..

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":t0nluriz] Alakası yok Selim.. Bir kere Lazio ile Roma arasındaki Husumet Sağ-Sol olayına dayanır. Lazio'lular Irkçıdır. Mesela Lazio tarihinde hiç siyahi oyuncu olmamıştır. Yani Lazio-Roma olayı taraftarlık ve spor dışında olan şeyler.. GS-FB olayı ise ne olursa olsun spordan kaynaklı. Zaten Yurtdışında GS-FB olayını bu yüzden merak ediyorlar ya. Din, Irk, siyaset gibi hiç bir ayrım yok iki takım taraftarları arasında. Her GS'lının içinde olan insan yapısı ayrıca FB'lilerin içinde de var. Yani Lazio'luları kabul etmesem de anlayabiliyorum..

lazio'nun ırkçılığa meyilli bir takım olduğu doğru ama tarihinde hiç zenci oynamadı demek yanlış. benim hemen aklıma liverani ve dabo geliyor.. son yıllarda bu kırıldı.. bu sezon da makinwa falan var..[/quote:t0nluriz]

Evet Emre öyleymiş. 99 da yada 2000 de UEFA Lazio'yu uyarmıştı. Hatta o zamanlar Lazio'da oynayan juan Sebastan Veron için bile Lazio'lular bölünmüştü Ondan sonra Zenci transferi başlamış meğersem. İtalyan ligi ile pek alakam yoktur ondan sebep bunu kaçırmışım. Şu andada kadroda 3 Sİyahi oyuncuları varmış. (tabi bu taraftarın olnalrı yuhalamadığı anlamına gelmiyor)..

İnter için de artık şampiyon diyebiliriz.İçerideki Chievo ve deplasmandaki Siena(aynı zamanda ligin son maçı) maçlarında puan kaybedeceğini zannetmiyorum.Roma kendi hayalini kendisi yıkmasaydı belki de bu sözler söylenmeyecekti.

Totti ayağı kırılmasına rağmen hiç ders almamış ..

Yıllar önce Alisami Yen'de attığı tekmenin bir benzerini attı az önce..

Totti futbolun katilidir !.

Not : Benzeri demiyelimde kasıt olarak benzeri diye düzeltelim ..

İtalya Kupasını İnter aldı.
Romalı oyuncular her pozisyonda öyle dalışlar yaptılarki nefret ettim Roma'dan.
İnter gol attığında Galatasaray Şampiyonlar liginde gol atmış kadar sevindim.

Hep söyledim,hep söyleyeceğim.Hayatımda gördüğüm en rezil,en çirkef,en yüzsüz takımdır Roma.Fenerbahçe'yle bile yarışabilir bu konuda.Bizim maçta olay çıkardılar.Her Lazio derbisinde olay.Böyle kupa maçlarında olay.Olay,olay,olay.Birşeyler Roma'nın isteğine göre hareket etmedimi hemen saldırı mekanizmasını devreye sokuyorlar.Beter ol Roma!

Tolga Kaplan' Alıntı:
Roma'yla bir derdim yok,biraz sempati bile duyarım fakat Totti tam bir cani ..

Ama unutulmaması gereken birşey var ki; Totti profesyonel bir futbolcudan çok fanatik bir taraftardır. Kariyeri boyunca doruk noktalara ulaşmasına rağmen Avrupa'nın zengin ve başarılı kulüplerine gitme telkininde dahi bulunmadı. Seviyorum,seviyoruz gerisi umrumda değil. Böyle tekme atan dünyada tek futbolcu değil. Fenerbahçe derbilerinde neler olduğunu ve neler olabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz aslında..

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":1ar1ulhn]Roma'yla bir derdim yok,biraz sempati bile duyarım fakat Totti tam bir cani ..

Ama unutulmaması gereken birşey var ki; Totti profesyonel bir futbolcudan çok fanatik bir taraftardır. Kariyeri boyunca doruk noktalara ulaşmasına rağmen Avrupa'nın zengin ve başarılı kulüplerine gitme telkininde dahi bulunmadı. Seviyorum,seviyoruz gerisi umrumda değil. Böyle tekme atan dünyada tek futbolcu değil. Fenerbahçe derbilerinde neler olduğunu ve neler olabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz aslında..[/quote:1ar1ulhn]

Boğaz boğaza kavga etmek başka,rakip oyuncunun kaval kemiğine,ayağı kırma maksatlı vurmak başka.. Hiçbir fb-gs maçında bu kadar aleni bişi olmamıştır,olmazda..Bu maçtan çok insanın kendi kişiliğiyle alakalı bişi..

Bunun savunulacak birşeyi yok bence .. Saha dışında melektir belki bilemem ama saha içinde Totti karekterli bir oyuncu değil ..

tekme atan sadece totti değil ama.. roma'lı futbolcular gerçekten kendilerinden nefret ettirdiler dün akşam.. totti ve özellikle de taddei.. kasıtlı olarak balotelli ve motta'ya tekmeler, yumruklar havada uçuştu.. milito da nasibini aldı..
şu şampiyonluk yarışında "roma olsun" diyordum ama dün gece vazgeçtim.. inter olsun. roma'dan da nefret ettim.. özellikle de 2.yarı.. inter olsun, maurinho konuşmaya devam etsin.. bu kasaplardan iyidir..

Tugay seviyosun abicim eyvallah ama, o Totti denen insan müsvettesine en az 10 maç ceza verilmeli. Ayıp ya adam kasten kırmaya vuruyor. Hele bir pozisyonda sert bi faul yapıyor hakem çalmayınca şaşırıyor sonra koşa koşa tekme atmaya gidiyor, nedir kardeşim ağızları açılsa bütün sporcu kimliklerini bırakıp siyasetçi edası ile solculuktan, içlerindeki insan sevgisinden hümanistlikten bahsederler. Bumudur yani.

Vicdansızlık resmen, bizim bir oyuncumuz böyle birşey yapsa ısrarla, eminim ben Samiyen de 24.000 kişi ıslıklar.

her yerde var böyle yorumlar..
sırf bu bizim tugay'a özel değil : )
adam balotelli için totti'ye laf söylemem demiş bir blogda..
söylemesin.. milito'ya, balotelli'ye ve tiago'ya özellikle 2. yarı boyunca kasti tekmeler atıldı..
şamil'in dediği gibi konuşmaya kalkınca roma mangalda kül bırakmıyor..
eşitlik, kardeşlik, adil paylaşım v.b.
bu mudur ?
bence roma tribünü totti'yi ıslıklayacak kadar delikanlı olabilseydi herşey farklı olurdu..
biz arda'yı protesto ettik diye ne olaylar oldu..
tribün illa kendi takımını, topçusunu destekler diye bir şey yok..
dün akşam karşıyaka seyirci, banvit i ayakta alkışladı maçtan sonra..
bence totti değil roma tribünü kaybetti..

Ben hakemin, maçın ağırlığını kaldıramadığını düşünüyorum. İlk yarı nexes'in kesin kırmızı kart görmesi gerekiyordu. Hakem sarı kart verdi(ki bu daha büyük ayıp) kart vermese en azından pozisyonugörmedi derdik. Resmen böbrklerine yumruk attı Materazzi'nin.. İknci yarı perrotta atsana beni diye yalvardıhakeme. Maçın son saniyesi bile hala kırmızı kartlık hreketler yapıyordu. Perrotta jhakemden kart lalmadığı için görüntülerle en azından 3maç ceza alır. Ama maçda en azından 4 kırmızı kartı var. Totti'yr hrlal olsun 45 dakika içinde 5 kırmızı kartlık hareket yaparak bir rekor kırdı. Totti'ye kızmaya gerek yok. Böyle hakem bulrusan baktın hakem hiç kart vermiyor. Sahada rakibi bıçaklarsın hatta. Keşke Roma ilkyarı 3 tane uyduruk adamı da maça alsaydı Her biri birer İnter'liyi sahada bıçaklard sarı kartını alır, 2. yarı yerlerine esas youncular girerdi..

Maç için yorum yapmaya böylelikle gerek yok. Demekki neymiş sadece bizde olmuyormuş..İntere sempatim arttı artık..

Emre Yuksel' Alıntı:
şu şampiyonluk yarışında "roma olsun" diyordum ama dün gece vazgeçtim.. inter olsun. roma'dan da nefret ettim.. özellikle de 2.yarı..

Aynen bunları düşünüyor(d)um. Kakà'dan dolayı Milan'ı tutardım ama O gidince ibre Roma'dan yana dönmüştü, Inter'i ise sevmezdim Mourinho gelene kadar. Fakat bu maçtan sonra fikirlerimde %100'lük bir dönüş oldu. Nefret ettim Roma`dan da Totti`den de.. Hele Burdisso.. Yahu bir adam eski takım arkadaşlarına böyle dalar mı? Nasıl bir karakterdir bu, nasıl bir çirkefliktir? Beter olasın Roma.

Totti'nin hiç bir şekilde savunulacak bir yanı yok.Kaldi ki bu Totti'nin ilk olayıda değil.Saha dışında çok saf,cana yakın biri olduğunu biliyorum ama saha içindeki holiganizmide hoş karşılayamam.

Sabri'nin fb maçında Emre'ye yaptıklarına reklam deniliyorsa Totti'ninki nedir acaba?

Totti'nin yaptığı insanlık dışı bir hareketti. Barış Özbek 4 maç ceza aldıysa Totti'nin en az 7 maç ceza alması lazım.
İnter ilk kupasını aldı 2 kupa daha alacaklar.