Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Juventus bu sene şampiyon olamasa bile önümüzdeki 1-2 sezon içerisinde şampiyon olur.
Berk Tuna Tertipli' Alıntı:Juventus izlettiriyor kendini. Diego ile Melo renk katmışlar takıma. Ama geçen ay İtalya'dan hediye gelen Totti şapkası uğruna Roma'yı destekliyorum bende.
Şamil futbola ilişkin "futbol sadece futbol değildir" sözünü çok beğenirim.Şamil Turançiftçi' Alıntı:Geçen Livorno maçını izledim kendi sahasında oynuyordu tribün sıfırdı resmen bumudur yani öve öve bitirilemeyen taraftar topluluğu bizim numaralı daha etkili yemin ederim adamlar tiyatro izlemeye gelmişler stada sanki.
Tribün benim için çok önemlidir ve tribünü bu kadar berbat bi takımın sırf siyasi düşüncelerinden dolayı bu kadar ilgi görmesine anlam veremiyorum açıkçası. Ha ben River Plate hastasıyım nedir yani zengin insanlara olan ilgimdenmi hayır adamlar mükemmel tribün yapıyorlar bu da benim çok hoşuma gidiyor aksi durum gerçekten garibime gidiyor bu livorno sevgisini biraz insanların sırf fakirlerin desteklediği bi takım diye Boca'yı sevmesine benzetiyorum saçma bence.
Kerem SEÇER' Alıntı:Onur abi mesela ben Anti Barcelonacı olduğumdan Real Madrid'i destekliyorum.
Burak Barut' Alıntı:Kimi desteklesen yeniliyor zaten : )
İtalya Liginde ciddi şekilde Fiorentina'ya hep bir sempatim olmuştur Batitusta'dan dolayı, onun dışında da Lazio'yı hep sevmişimdir.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Geçen Livorno maçını izledim kendi sahasında oynuyordu tribün sıfırdı resmen bumudur yani öve öve bitirilemeyen taraftar topluluğu bizim numaralı daha etkili yemin ederim adamlar tiyatro izlemeye gelmişler stada sanki.
Tribün benim için çok önemlidir ve tribünü bu kadar berbat bi takımın sırf siyasi düşüncelerinden dolayı bu kadar ilgi görmesine anlam veremiyorum açıkçası..