Serie A

Bologna'yı evimizde 2-1 yenerek 3 puan aldık...

İnter ise deplasmanda Livorno'yu 2-0 yendi ve en yakın takipçisi ie puan farkını 7'ye çıkardı.

Başın öne eğilmesin Kaptan..

163.jpg

Roma deplasmanda 1-0 öne geçtiği maçta Inter ile 1-1 berabere kalarak zirvede taşların az da olsa yerinden oynamasını sağladı. Golümüz Mirko Vucinic'ten geldi. Keşke bu beraberlik zirve yarışı açısından Roma'nın da işine yarasaydı... :(

Kaptan muhteşem bir dönüş yaptı.

Dönüşünün ilk maçında Bari'ye acımadan 3 gol attı ve 3 puanı sayesinde aldık...

Inter : 1 - 0 : Fiorentina

Inter en yakın takipçisine 8 puan fark attı...

Cagliari : 2 - 0 : Juventus

Atalanta : 1 - 2 : ROMA

1-0 geriye düştüğümüz maçta Vucinic ve Perrotta'nın golleri ile kazanmasını bildik...

Milan naptı Tugay ?
Tugay bu Romalılar bize saldırdı Roma Olimpiyat Stadında sen bu lavukları mı destekliyorsun ? :roll: :p Dipnot: Hala Emre Aşık İtalya'ya giremiyor...

Totti' nin geçen haftaki golünü izlemeyen varsa izlemeli. Güzel gol çok gördük, ama bu golün estetik değeri bana göre çok fazla.

Milan iyice uzatmaların takımı oldu. 90+2 ve 90+4.dakikalarda buldukları golle yanılmıyorsam ikinci sıraya yükseldiler.

Seria A'da haftanın en önemli mücadelesinde Juventus, Torino'da konuk ettiği Inter'i 2-1 mağlup ederek son dönemdeki kötü gidişine son vermeyi başardı.. Juve'ye galibiyeti getiren golleri; 20. dakikada Felipe Melo ve 58. dakikada Claudio Marchisio kaydetti. Inter'in tek golü ise 26. dakikada Samuel Eto'o dan geldi.. Bu arada maçın 22. dakikasında Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho, Juventus'un ilk golüne itirazlarından dolayı kırmızı kart gördü. Juventus'lu Felipe Melo ise 86. dakikada takımını 10 kişi bıraktı..

Bu sonuçla Juventus puanını 30'a çıkartırken, Inter ise 35 puanda kaldı..

Maçta 85. dakikada Şekil A'daki gibi bir meydan muharebeside yaşandı..
61675F62635F6361616A5161636B62686B6563AA61888896.jpg

JUVENTUS: Buffon; Caceres, Chiellini, Cannavaro, Grosso; Marchisio (Poulsen 80'), Melo, Sissoko, Diego (Grygera 90'); Del Piero (Camoranesi 70'), Amauri.
Yedekler: Manninger, Grygera, Legrottaglie, Poulsen, Camoranesi , Giovinco, Trezeguet.

INTER: Julio Cesar; Zanetti, Lucio, Samuel (Materazzi 89'), Chivu; Cambiasso (Mancini 78'), Motta, Stankovic, Muntari (Balotelli 60'); Milito, Eto?o.
Yedekler: Toldo, Cordoba, Materazzi, Vieira, Khrin, Mancini, Balotelli.

Maçı izledim. Oynanan oyunu kesinlikle beğenmediğimi söylemem lazım. Serie A' nın kalitesinin artık düştüğü de bir gerçek. Yaşanan şike olayının ardından zaten prestijini kaybetmişti.

Melo kırmızı gördü, ama bunda başrolü Balotelli oynadı. Balotelli, hakemi iyi kandırdı. Melo' nun dirseği yüzüne gelmemesine rağmen, yüzünü tutup yerde kıvrandı. Maçın son dakikalarında takımına penaltı kazandırmak için kendini yere attı. Futbol dışı her şeyi yaptı anlayacağınız.

Maçı anlatan kişi Balotelli için Arsenal'in 30 milyon Euro' yu gözden çıkardığını söyledi. Değerli bir oyuncu, ama o kadar etmez. Mourinho'nun oyuncu ile anlaşamadığı için bu transfere onay verdiği de konuşuluyor.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Maçı izledim. Oynanan oyunu kesinlikle beğenmediğimi söylemem lazım. Serie A' nın kalitesinin artık düştüğü de bir gerçek. Yaşanan şike olayının ardından zaten prestijini kaybetmişti.

Melo kırmızı gördü, ama bunda başrolü Balotelli oynadı. Balotelli, hakemi iyi kandırdı. Melo' nun dirseği yüzüne gelmemesine rağmen, yüzünü tutup yerde kıvrandı. Maçın son dakikalarında takımına penaltı kazandırmak için kendini yere attı. Futbol dışı her şeyi yaptı anlayacağınız.

Maçı anlatan kişi Balotelli için Arsenal'in 30 milyon Euro' yu gözden çıkardığını söyledi. Değerli bir oyuncu, ama o kadar etmez. Mourinho'nun oyuncu ile anlaşamadığı için bu transfere onay verdiği de konuşuluyor.

futbol olarak balotelli o parayı hakkeder bence. 18 yaşında ayrıca. ama ruhen durumu hiç iyi değil. geçen sene milan maçında yaptıkları akıllarda. üstelik şimdi de milan taraftarıyım diyen biri. Hiç kimse parasını belirsizliğe yatırmak istemez.İnter'de mi sorun var anlamadım adriano balotelli gelen deliriyor:)

34 dakikalık resital!
Ronaldinho 34 dakika sahada kaldı ve Milan 3-0 kazandı! İtalya Ligi Serie A'da 15. hafta maçında Milan kendi sahasında Sampdoria'yı ağırladı. Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ilk yarıda bulduğu gollerle ev sahibi Milan 3-0 kazandı.
MEAZZA'DA SAMBA RÜZGARI!

Karşılaşmanın 2. dakikasında Ronaldinho'nun ceza sahasına yaptığı ortaya Marco Borriello iyi yükselerek kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Milan oyunu ilk yarıda tamamiyle rakip sahaya yıktı. Ronaldinho'nun harika oyunu ve ona eşlik eden Brezilyalı forvet Pato, Sampdoria savunmasına çok zor anlar yaşattılar.

RONALDİNHO ŞOV SÜRÜYOR!

İlk golün asistini yapan Brezilyalı orta saha oyuncusu maçın 21. dakikasında sol kanattan kale sahasına girerek pasını boş durumda Seedorf'a çıkardı. Seedorf ceza sahası içinde topa gelişine çok sert vurdu ve skoru 2-0 yaptı. Bu golden üç dakika sonra Zambrotta'nın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortayı Borriello kafayla Pato'nun önüne indirdi. Pato'nun altıpas içinden vuruşu kaleci ilk pozisyonda kurtardı ama seken topu Pato tamamlayarak skoru 3-0'a taşıdı.

Tugay Aktepe' Alıntı:
AS Roma : 1 - 0 : Lazio

Derbide gülen taraf biz olduk. Golümüzü oyuna sonradan giren Marco Cassetti kaydetti.

İTalya'da roma ispanyada valencia ingiltere ve almanyadaki takımını öğrenebilirmiyim arkadaşım. gerçekten merak ettim:)

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":31an1vd7]AS Roma : 1 - 0 : Lazio

Derbide gülen taraf biz olduk. Golümüzü oyuna sonradan giren Marco Cassetti kaydetti.

İTalya'da roma ispanyada valencia ingiltere ve almanyadaki takımını öğrenebilirmiyim arkadaşım. gerçekten merak ettim:)[/quote:31an1vd7]

Bilen bilir aslında ama siz aramıza yeni katılan bir arkadaşımız olduğunuz için bilmiyorsunuz. :)

İngiltere => Arsenal

Almanya => Dortmund

Ben ortadirek takımların taraftarıyım. Parayla, pulla, yıldız oyuncularla işim olmaz pek. =)

Avrupa da takım tutma konusunu en çok abartan üye benim sanırım :) Artık Hollanda ve İskoçya da takım tutmuyorum duyurulur :) Ayrıca galibiyet golümüzü atan Cassetti'ye teşekkür eder tüm takımı kutlarım :)