Serie A

Valla Roma'nın durumu beni çok sinir ediyor.. 12 golle ligin en fazla gol yiyen takımı Roma.. Olacak şey değil.. Bir zahmet toparlansa artık iyi olur..

Ya konuyla pek alakalı değil bu yüzden özür diliyorum ama birşey sormak istiyorum Emre Aşık'ın İtalyaya girememe durumu gerçek mi ? Gerçekse nedeni hakkında aydınlatabilir misiniz beni ? Şimdiden teşekkürler.

Emre Doğan' Alıntı:
Ya konuyla pek alakalı değil bu yüzden özür diliyorum ama birşey sormak istiyorum Emre Aşık'ın İtalyaya girememe durumu gerçek mi ? Gerçekse nedeni hakkında aydınlatabilir misiniz beni ? Şimdiden teşekkürler.
Roma maçında çıkan olaylar yüzünden hala girişi olmuyor benim bildiğim.O arbede de İtalyan polisini dövmüştü galiba.İtalya'ya girdiği anda tutuklanması lazım.

Saadet Unal' Alıntı:
Valla Roma'nın durumu beni çok sinir ediyor.. 12 golle ligin en fazla gol yiyen takımı Roma.. Olacak şey değil.. Bir zahmet toparlansa artık iyi olur..

Roma'dan ligde değil de Avrupa Ligi'nde başarı bekliyorum...

Umut Öncel' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":3jzu8z2n]Ya konuyla pek alakalı değil bu yüzden özür diliyorum ama birşey sormak istiyorum Emre Aşık'ın İtalyaya girememe durumu gerçek mi ? Gerçekse nedeni hakkında aydınlatabilir misiniz beni ? Şimdiden teşekkürler.
Roma maçında çıkan olaylar yüzünden hala girişi olmuyor benim bildiğim.O arbede de İtalyan polisini dövmüştü galiba.İtalya'ya girdiği anda tutuklanması lazım.[/quote:3jzu8z2n]

Sağolasın kardeşim cevabın için.

çocukluğumun efsanesi sampdoria uzun yıllar sonra zirvede.. elbet şampiyon olamayacak ama oralarda ne kadar dolaşsak kardır.. roberto mancini, gianluca vialli , attillo lombardo ve jugovicli o şampiyon takım, şampiyonlar liginde final oynayan takım gibi de olamazlar ama cassano, pazzini , palombo ve arkadaşları da bu takım için şimdiden unutulmazlar arasındalar.. forza sampdoria !!!

Milan tökezlemeye devam ediyor. Transfer yapılmadı deniyor, yapılmadı ama yine de Milan' ın kadrosu İnter, Juve ile yarışacak düzeydedir. Leonardo' nun koltuğu sallantıda haberleri var. En kuvvetli adayın ise Van Basten olduğu konuşuluyor.

Van Basten bence Milan'a gitmez.Hatta genel olarak Hollandalı teknik direktörler İtalya'ya genel olarak olmaz.Futbol anlayışları çok farklı her iki ülkeninde.

Milan hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Nesta' nın uzatma dakikasında bulduğu golle maçı kazananan Milan, dün akşam uzatma dakikalarına 2-0 önde girdiği Napoli maçında iki puan bıraktı. Futbol garip oyun.

-Ayrıca Roma' da Totti sağ dizinden yine ameliyat oldu. Bir ay futbol oynamayacağı belirtliyor.