Şike Operasyonu!

3 gündür ufaktan ufaktan hazırlıyorlardı zaten şu ortamı. Maa nın kabaeti yemedi ne yazıkki :) Eğer mahkemeden aksi yöndeki bir karar çıkarsa Fenerin 2 senesi çöpe gidecek ama daha da kötüsü Avrupadan 5 sene men edilmemiz olacaktır . Ki bu en çok bizi vuracak zaten !

TFF´ye gönderilen 20 küsür klasörün içinde ne var acaba çok merak ediyorum ?
Emniyet bu dosyaların içine heralde bulmaca, sudoku filan koyamayacağına göre...

Belgeler onca insanı tutuklu yargılamaya yeterli ama federasyonun yaptırım uygulamsı için yetersiz :)
bir gazetecide çıkıp madem öyle süper kupa finalini niye ertelediniz diye soramadı madem belgeler yetersiz o kadar insanı nasıl pfdk ya sevk ediyosunuz diyemedi

Yalniz bu olay ustunden bizim yonetime sallamasin kimse , mantik disidir bu eylem.

MAA'in biyeri yemedi, bakan destek veriyor karara sorumluluk tff ve siyasi iradeden mahkemeye atiliyorki bu beklenen bir gelismeydi. İddanamayi beklerlerse fbnin 2 , mahkemeyi beklerlerse 3 yili cope gidecekki yazik ediyorlar 100 kusur yillik camiaya. Ayrica mahkeme suresinden sonra gerekli yaptirim gerceklesirse uefa bizi ulke olarak men etmez avrupadan bu durumda madur olmayiz biz o konuda bir endisem yok.

Bu PFDK´ya sevkedilenler ise tamamiyle şu anda göz boyamadır.
Neymiş efendim bu kararları verirken hiçbir baskı altında kalmamışlar da bilmem ne...

Gömleğinin altında forman gözüküyor Mehmet Ali Aydınlar !

'' Şüphesi olan Avrupa'ya gitmesin '' lafı ve Kemal Belgin'in sorularına verdiği yarım yamalak cevaplar damga vurdu özellikle MAA'nın.. Karar zaten %90 çoğunluğun tahmin ettiği gibi oldu, erteleyebildikleri kadar ertelemeye çalışıyorlar. Düşürüp düşürmeyeceklerini açıklamayacaklardı madem, niye ligi ertelediler.. Yazıklar olsun gerçekten

Madem gizlilik nedeniyle savunma alamayacaktınız, bunu bilmiyor muydunuz ki etik kurul vb. numaraları çıkardınız. Başta Bursa, Buca, Kasımpaşa gibi kulüpler olmak üzere bazı kulüplerin federasyon aleyhine dava açması gerekir. Fenerbahçe değil ama federasyon küme düştü. Zaten rezil bir ligimiz var, daha da rezil hale getirdiler. (rezil sözcüğünü kullanılması yasak başka bir kelime yerine kullandım) :)
işin ilginç tarafı, polise ve savcıya 'siz dedektifçilik oynadınız' dercesine alınan bu karardan sonra, stadlarda polisten nasıl bir destek bekleyecekler şaşıyorum.

İçerideki adama hak mahrumiyeti versen n´olur, vermesen n´olur?

Tutuklu bir kulüp başkanının takımının maçı olduğu zaman özel izinle dışarı çıkma hakkı var da biz mi bilmiyoruz?

M.A.A: ııııı hık mık ıııııı gak guk ııııı...

Anlıyoruz anlıyoruz da aynı şeyleri bir ay önce de söylemişti niye bir ay daha bekledik ki? Etik kurulu, kozmik oda, bilmem kaç dosya diye uzatmanın anlamı yoktu.

TFF, Türk futbolunu yöneten ve bu yetkisini hukuktan alan bir kurumdur. 5894 sayılı Türkiye Futbol Federasyonunun Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun'un 3. maddesi uyarınca, TFF Türkiye'de futbolla ilgili her türlü kararı almaya yetkili ve görevlidir.
Tff yönettiği daha doğrusu yönetemediği şu süreçte gitsin stada, geçsin ekran karşısına Türk futbolunu kendi kendine izlesin. Avrupa'ya gönderdiği takımların maçlarını heyecanla takip etsin, galibiyetlerinde göğsü kabarsın, gurur duysun.

En güzelide bir gazetecinin kalkıp '' Mahkeme tarafından tutuklanmış 31 kişi var bunlar BELİRLİ DELİLLER NETİCESİNde tutuklanmıştır bunu biliyoruz peki o delilleri federasyona vermedi mi adliye '' dediğinde MAA '' Mahkemenin tutuklamak için aldığı deliller farklı biz karar ALMAK İÇİN SOMUT deliller göremedik demesi '' bana çok şeyi anlattı iddaaname açıklansa ne olacak sonuç değişmeyecek adamlar deliller yeterli değil diyor kamera fotoğraf olmaz diyor saçmalığa bakar mısın çıkıp meydanda anons ile vermek lazım demek . Ben şunu anladım bundan böyle şike ve teşfik primi serbesttir kim ne derse desin . 14000 dosyada bir şey bulunmuyorsa bu adamlar neden içerde geç bunları Mehmet geççççç !! Ama iyi oldu keşke ilk maçımız Fenerbahçeyle olsa öyle bir hırslandım ki düşmesin şu adamlar ligdeyken koyup şampiyon olalım .

İdaaname açıklandımı sonuç seve seve olmazsada zorla değişicek.Şikeyle ilgili bütün görüntüler,ses kayıtları medyaya yansıdımı Fenerle birlikte TFF'yi de düşürecek UEFA.

Hürriyet gazetesini takip edenler zaten 1 haftadır bu sonucun çıkacağını biliyordu. Kamuoyu hazırlanmıştı.. Bizim kadar salak bir zümre ve Hürriyet gazetesi kadar iğrenç bir medya organı daha olmadığı için, Nazan Öncel'den tüm sevenlerine gelsin "Normal, normal, normaaal."

Medya 1 ay yayın yapsa bizim Amerikan mandası olmamız iyi olur diye, 1 ay sonra burası artık Amerikan toprağı dense , onu bile kims egarip karşılamaz.. Öyle aşılıyorlar milleti..

Şehir tiyatroları bu sene sezonu zor bitirir.. Bedava tiyatro var nasıl olsa, kim kalkıp salona gidecek.

"Kendini şüpheli gören varsa gitmesin". Federasyon başkanının Avrupa kupaları ile ilgili yorumu. Ünal AYSAL, sen de bu rezaletin bir destekleyenisin.. Koşa koşa oy verdiğin adamla övün.. Biz oy vermesek de bu basiretsiz seçilirdi ama bizim içimiz rahat olurdu..

Lafa bak. Ben şüpheliyim galiba, en iyisi Avrupa kupalarına katılmayayım. Bunu mu diyecek biri. Nerede bir ipten kazıktan kopmuş , kenarda köşede kalmış fenerli varsa başımıza tac ettik, sonuç ortada..

Ünal Aysal, gerçekten bu pislikten rahatsızlık duyuyorsa bir an önce federasyonu değiştirme amaçlı çalışmalara, lobi faaliyetlerine başlamalıdır.. Çok sevdiğim Galatasaraylılar, Lütfi Arıboğan ve Cüneyt Tanman da benim için artık bitmiştir.. Bu kararın çıkmasına engel olamıyorsan istifa et, ortak olma çamura.. Ha sen de onlar gibi düşünüyorsan üzülmemize de gerek yok sizi kaybettiğimize.

O kadar saçma sapan bir karar ( karar mı onu da bilmiyorum ) alındıki.

Savunma hakkı olmadan ceza verilemeyeceği yeni mi çıktı? 25 gün önce yokmuydu böyle bir hak? O zaman ne diye deliller istendi ve çalışma yapıyolıyor dendi? Kişisel meraklarını mı giderdi federasyon görevlileri?

Özel izinle belgeler alındı madem, yine özel izinle bu adamların savunması alınamazmıydı. Bu adamların bir buçuk aydır içeride kalmasına yetecek delil var da, TFF 'nin karar vermesine yetecek delil yok mu?

Mehmet Ali Aydınlar değilmiydi bu soruşturma ile ilgili kararlar verildikten sonra lig başlayacak diyen. Ne oldu bu söyledikleri? (Gerçi her ağzını açtığında söylediklerinin bir sonraki konuşmasında inkar edildiğini de biliyoruz)