Şike Operasyonu!

Artık ne diyeceklerini şaşırdılar. Oraya buraya sallayıp duruyorlar. Yok federasyon dik durmadı yok bize karşı art niyetliler var istifa etsin yok basın bizi korumadı. Hey Allahım ya ulan basın seni niye korusun be adam !? Adam bir de inkarda edemiyor yaptıklarını tamamen kabullenmişler ben b.ka battım yanımda ne kadar kişi batarsa o kadar iyidir gözüyle bakıyor. Beter olun.

trabzonda yapsaydi bizde yapsaydik .yine şikayet etmezdim ama,fb liler gibi de ,baskanmiizi putlaştirmazdim.yapmişsak cezamizi cekelim derdim ama kalbim kan aglardi.ama adamlar bide yüzsüzlük yapip bizim 2006 daki şampiyonlugumuza dil uzattilar o yüzden bunlari şikayet etmiycezde kimi etcez??

Şu yaptığı şike olayları olmasa idi Aziz Yıldırım gibi bir başkan isterdim açıkçası. Sportif olarak hiç başarısı olmasa dahi klübünün ekonomisini avrupanın saygın ekonomi dergilerinin makalelerine konu olacak hale getirmesini her zaman takdir ederim. Belki de onlar da sırf bu sebepten destek çıkıyorlardır. Yoksa insan olarak sevilecek bir adam değil.

Dünkü toplantıdan benim anladığım kısa ve net; "Biz gidiyoruz ama yanımızda da birilerini götüreceğiz (en azından çalışıyoruz)"

1 saat konuştular, iç çekiştiler, evelediler, gevelediler... O kadar tezatlar var ki...

CAS 'a dava açmışsın, "Umarım Türkiye zarar görmez" diyorsun.

"Biz bize yeteriz" diye konuştunuz, şimdi "hepimiz aynı gemideyiz" diyorsunuz.

Lütfi Arıboğan, Galatasaray ' a idareci olacaktı, sonra federasyona girdi. Peki Aydınlar ne oldu? Geleceğin başkan adayı değil miydi? En büyük sponsorlarınızdan biri değil miydi? Bu nasıl olacak peki...

"Bizi düşürün" demişler ama federasyon oralı olmamış. Sözle olmaz, yazıp verin gereken yapılsın.

"Hergün takip ettiğiniz Fenerbahçeye yardım edin" diyor basın mensuplarına. Ne yapacak medya? "Fenerbahçenin hakkı yendi, şike mike yok, Aziz Yıldırım da zaten ceza evinde değil" diyecek galiba..

Daha birsürü şey var da yazmaya değmez..

Başsavcı tutukluluk hallerinin itarzı konusunda kesin bir dille ret cevabını verince son çırpınışlarını yapıyorlar harşeyin farkındalar ama şark kurnazlığı tff den bile geçmezken uefa yada cas danmı geçecek:) az kaldı azzzzz:)

Benim anlamadığım yasa değişçek olsa iddaanameninde değişmesi gerekirdi.İddaaname açıklanacaksa şike yasası da onaylanmayacak heralde.

Veto etmesi bir şeyi değiştirmez, eğer meclis bu kanunu geçirmek istiyorsa pekala geçirir. Cumhurbaşkanı en fazla 2 kez geri gönderebilir diye biliyorum, 3. de seve seve kabul eder. Daha önce çok gördük bu tür olayları.

Bkz: Ahmet Necdet Sezer. ; )