Şike Operasyonu!

benim bildigim aynı yasa degistirmeden bida gelirse kabul etmek zorunda ama anayasa mahkemesine basvurup tekrar iptal edebilir ayriyeten akp çok sıcak bakmıyordu bu yasa kısa sürede bir daha göndeme gelmez

Akp'den bu yasaya karşı olan çok kişi var ,üstelik tabanda oyu , kendisine bağlı milletvekilleri olan bir cumhurbaşkanı var bu sefer. Ahmet Neclet Sezer ile arasında dağlar kadar fark var Abdullah Gül'ün o yüzden yasanın değişmeden yollanması, yada Anayasa mahkemesi gibi restleşmeler kolay kolay olmaz . Kaldki akp'nin en etkili 3 isminden ikisi(Abdullah Gül ve Bülent Arınç) bu yasaya karşı iken bunların olması imkansız gibidir.

Abdullah Gül , 4 partinin uzlaştığı bir yasayı, kamu vicdanını ön planda tutarak red etti ya gözümde gerçekten cumhurbaşkanı olduğu gündür bugün.

Çok ayıp oldu ya. Adam bari derbiden sonra veto ederdi. Şimdi çarşamba günü arenada 50.000 kişi bankasya birinci lig, birinci lig bankasya diye yıkacak ortalığı. Sonra süper yorumcumuz cin rıtvan çıkacak zırıl zırıl ağlıcak. Çok ayıp olacak valla...

Birçok oyuncu,yönetici,teknik adam satdyumlardan dava sonuçlanana kadar men edildi.Bunun içinde Sercan Yıldırım'da var.Sayın Gül'ün vetosuna şaşırmadım açıkçası iktidar partisinin bu yasaya karşı olduğu en azından içindeki kesimlerin basınada yansımıştı.Suçlular cezasını çeksin artık!! Aziz Yıldırım:Tüm Türkiye bu komediyi seyretsin demiş bu arada.İzliyoruz Büyük!!Başkan!! :)

Aziz Yıldırım dönemi artık kapanmıştır. Tarihte devirler kapanırken büyük sorunlar ve olaylar olur. Aziz devride kapanırken Fb nin küme düşmesiyle kapanacak. Bu günlerde Aziz'e destek veren fenerliler yaptığı pislikleri gördükçe ondan nefret etmeye başlayacak. Yeni yönetim yeni insanlar yeni beyinler ile FB düştüğü çukurdan çıkmaya çalışacak. Eninde sonunda çıkacaktır bu çukurdan ancak tarihte şike yapıp küme düşen takım olarak hep anılacak.
Aziz Yıldırım'a gelince uzun yıllar cezaevinde yatacak. Fb başkanlığı yapmadan önce zengin bir insanken Fb başkanlığı dönemi sonunda ultra zengin milyar dolarlık adam olmanın aç gözlü olmanın sonuçlarına katlanacak.

Bir de Sercanında varmış adı oynamaması gerekn maçta oynamış gençlerbirliği itiraz edecekmiş olayla ilgili . Bir de bizim içinde ayrı bir soruşturma açılacakmış 2006 ile ilgili bu durum nedir bilen birisi anlatacbbilir mi ?

Bir de Sercanında varmış adı oynamaması gerekn maçta oynamış gençlerbirliği itiraz edecekmiş olayla ilgili . Bir de bizim içinde ayrı bir soruşturma açılacakmış 2006 ile ilgili bu durum nedir bilen birisi anlatacbbilir mi ?

Bugün İBB'de Can Arat ilk 11'de çıkacakken oynayamadı.Lakin bunun nedeni talimatların bugün uygulamaya konmasıydı.Gençler'in itirazı gibi bir durum olursa saçmalıktan öteye gidemez zira bizim takıma dün akşam Sercan oynayamaz gibi bi talimat gelmedi.

2006 olayındaki konu ise Denizli-Fener maçında teşvik verdiğimiz söyleniyor Denizli'ye ama kuru gürültüden öteye gidemez o muhabbet.

Aziz Yıldırım dönemi artık kapanmıştır. Tarihte devirler kapanırken büyük sorunlar ve olaylar olur. Aziz devride kapanırken Fb nin küme düşmesiyle kapanacak. Bu günlerde Aziz'e destek veren fenerliler yaptığı pislikleri gördükçe ondan nefret etmeye başlayacak. Yeni yönetim yeni insanlar yeni beyinler ile FB düştüğü çukurdan çıkmaya çalışacak. Eninde sonunda çıkacaktır bu çukurdan ancak tarihte şike yapıp küme düşen takım olarak hep anılacak.
Aziz Yıldırım'a gelince uzun yıllar cezaevinde yatacak. Fb başkanlığı yapmadan önce zengin bir insanken Fb başkanlığı dönemi sonunda ultra zengin milyar dolarlık adam olmanın aç gözlü olmanın sonuçlarına katlanacak.
Aykut abi, inan FB´nin düsmesini cani gönülden cok isterim, ancak düsürmiyecekler sanirim. :(

Şamil Tayyar: Böyle ahlaksız adamların NTV ailesi içinde yer almamalı. ( rıdvan'ı kast ediyor )

AKP Milltevekili Şamil Tayyar, TV 8'de Erkan Tan'nın programına konuk oldu. Rıdvan Dilmen'in NTV ekranından Aziz Yıldrım ve şike iddianamesiyle ilgili yaptığı açıklamaya sert tepki gösteren Tayyar, "ne Dilmen ne de bir başkası bizi ekrandan tehdit edemez, etse bile ne yapacağımızı bilirler" diyerek yeni bir tartışmanın kapılarını araladı.

Muhalifgazete.com'un haberine göre "Yarın öbür gün şahsımızı hedef alan saldırı olursa bunun müsebiblerinden birisi Rıdvan Dilmen'dir" iddiasında bulunan Tayyar canlı yayında şunları söyledi; "Rıdvan Dilmen eğer bir çetenin içerisindeyse ya da aidiyet bağı varsa gitsin ve yargıya hesabını versin. Bizim bunu kabul etmemiz mümkün değil. Hiç bir spor yorumcusu, ekrandan bir siyasetçiyi, futbolcuyu ya da hakemi tehdit edemez; vururlar diye. Yarın Allah korusun bizim başımıza bir şey gelse Rıdvan Dilmen bunun hesabını nasıl verecek? Bunun sorumlu Rıdvan Dilmen'dir. Açık söylüyorum eğer yarın öbür gün şahsımızı hedef alan saldırı olursa bunun müsebiblerinden birisi Rıdvan Dilmen'dir. Dilmen bunun hesabını veremez.

Rıdvan Dilmen'in sabıkası bozuk olan bir adamdır. Sen karını Tanju gibi en sevdiğim bir arkadışını dinletmiş bir adamsın. Bundan dolayı gözaltına alınmış bir adamsın. Ben NTV gibi bir kanalın da böyle bir adama prim vermeye çalışmasını anlayabilmiş değilim. Kimse kusura bakmasın bizi bir yerde tehdit edemez. Tehdit etmeye kalkarlarsada ne yapacağımızı bilirler."

Yazık gerçekten yazık...
Bi ağlamadığı kaldı TV'de Rıdvan'ın. Biliyor Ahmet Çakar bir konuşsa, Rasim Ozan bir konuşsa paramparça edecekler, adamları konuşturmamak için yalvardı resmen. Yarım saat geveledi, söylediklerinden de hiçbirşey anlamadım şahsen.
Korkudan öyle bir konuştu ki kendi de anlamamıştır kendini.

Gerçekten ibret-i alem olarak izlenmelidir, herkese de izlettirilmelidir.
Zaten telefonu da vitesi "R" ye takarak kapattı.

Utan kendinden Rıdvan utan... Tarafsızlık, adamlık sıfatlarının altına sığınıp kamuoyunu istediğin gibi yönlendirirken iyi oluyordu değil mi..

İnşallah bir gün herkes senin gerçek yüzünü görecek.

Rıdavn Dilmen'in gerçek yüzünü beyaz tv derin futbol programında herkes bir kez daha görümüşür. Başbakan'ın evinde kaldım diyerek sallamış sıkışıncada yok ben öyle demedim dedi kaçtı. Ahmet Çakar ispat ederim tanık var felan deyince iyice kıvırdı. Lan nerden nereye Şeytan Rıdvan bir anda rezil Rıdvan oluverdi.
Bundan sonra uzun süre bu konulara girmeyecektir çünkü çok büyük yara aldı.