Şike Operasyonu!

Eğer sabah gazatesinde olan etik kurulu raporu dogru ise allah aşkına bu tff bu ligi niye baslattı , gerekeni yapıp fener düşürmesi gerekirdi aklınca fenere zaman kazandırmaya çalısan Mehmet Ali Aydınlar tam tersine fenerbahçenin 3 yılını yemis olacak .

Sabah Gazatesi Etik Kurulu raporunu ele geçirmiş. Malum hükümetle içli dışlı bir gazete oldukları için bir çok bilgiye ulaşabiliyorlar.
Sabah Gazetesinin haberine göre ; TFF Etik Kurulu'nun çok gizli raporunda Fenerbahçe toplam 14 maç yüzünden suçlanıyor. Dağılım şöyle: 5 maçta şike, 3 maçta şikeye teşebbüs yapıldı. 1 maçta teşvik verildi, 5 maçta ise teşvik girişiminde bulunuldu
Bu Etik Kurulunun resmi raporu sonuçlarını TFF bu raporu tarihin affetmeyeceği bir şekilde AĞUSTOS ayından beri gizliyor. Sonunda rapor sızdırıldı. Bir kaç güne kalmaz resmi olarak ta açıklanır.
Bu rapora göre Fenerbahçe Kümeye düşmüştür.
Zira dün MAA Telegol programında "Küme Düşürülme Yönetmeliğinin" (58. madde) asla değişmeyeceğini açıkladı.

Sabah Gazatesi Etik Kurulu raporunu ele geçirmiş. Malum hükümetle içli dışlı bir gazete oldukları için bir çok bilgiye ulaşabiliyorlar.
Sabah Gazetesinin haberine göre ; TFF Etik Kurulu'nun çok gizli raporunda Fenerbahçe toplam 14 maç yüzünden suçlanıyor. Dağılım şöyle: 5 maçta şike, 3 maçta şikeye teşebbüs yapıldı. 1 maçta teşvik verildi, 5 maçta ise teşvik girişiminde bulunuldu
Bu Etik Kurulunun resmi raporu sonuçlarını TFF bu raporu tarihin affetmeyeceği bir şekilde AĞUSTOS ayından beri gizliyor. Sonunda rapor sızdırıldı. Bir kaç güne kalmaz resmi olarak ta açıklanır.
Bu rapora göre Fenerbahçe Kümeye düşmüştür.
Zira dün MAA Telegol programında "Küme Düşürülme Yönetmeliğinin" (58. madde) asla değişmeyeceğini açıkladı.
Degismiyecekse süper.:)

Etik kurulu raporu doğruysa olay bitmiştir.Ancak 1 maç şike 1 alt lig anlamına geliyor.5 maç şikeden dolayı 5 alt lige düşürülmeleri gerekiyor şeref yoksunlarının ama nerdeee.

Savcının hazırlamış olduğu iddianame zaten bir anlamda etik kurulunun tasdiklenmiş hali değil mi?.neden bu bekleme peki?amaç ne,fb'yi daha fazla zarara uğratmamak mı?zaten bu açıdan fb 2 yıl kaybetmedi mi?veya halen daha neden MAA geçen sezonun şampiyonu olarak fb'yi savunur.yaptıkları tamamen birbirinin zıttı olan,1gün de play-off'u getiren MAA'ın "şikeden küme düşme cezası kaldırılmayacak" demesi hiç inandırıcı gelmiyor.1defa olsun sözünün arkasında durabileceğine inanmak istiyorum sayın "ivit"

Arkadaşlar o madde değişecek siz MAA a bakmayın nedeni şu o maddede şike ya da teşviğe teşebbüste bile küme düşürülür diyor yani bu 7 takımında küme düşmesi demek ki bu imkansız ve görülmemiş bir şey tek yapılabilecek hepsini düşürüp tahkimden bazılarının cezasını indirmesini bekleyecekler tıpkı İtalya'da olduğu gibi ve Fb bu lige dönemez .

UEFA ceza verimesiyle ilgileniyor ne ceza verileceğiyle değil. Yunanistan'daki duruma bakmayın. Orada şikeleri açık takımların bir de avrupa kupalarına katılımı vardı ve UEFA Yunan federasyonuyla bunun inatlaşmasını yaşadı. Ben hala iddia ediyorum kimse küme düşürülmeyecek. - puan cezaları verilecek ve fener aydınların heykelini dikecek. Trabzon ve Bjk'nin alacağı avrupadan men cezalarını göreceksiniz.

Nihat Özdemir sike yapanların küme düşme cezaları kaldırılsın 7 süper lig 1 bank asya takımı var demis. Adam nerdeyse kabul etmis bu tff acana hala neyi bekliyor

UEFA ceza verimesiyle ilgileniyor ne ceza verileceğiyle değil. Yunanistan'daki duruma bakmayın. Orada şikeleri açık takımların bir de avrupa kupalarına katılımı vardı ve UEFA Yunan federasyonuyla bunun inatlaşmasını yaşadı. Ben hala iddia ediyorum kimse küme düşürülmeyecek. - puan cezaları verilecek ve fener aydınların heykelini dikecek. Trabzon ve Bjk'nin alacağı avrupadan men cezalarını göreceksiniz.
Ben heykel mevzusuna katilmiyorum sahsen, cünkü FB TV´de yaptiklari yayinlardan sonra buna zor cesaret ederler.

unutmayın siyasette dün dündür bugün bugündür türü bir yaklaşım vardır. günü gelir aydınların heykelini bile dikerler. fener o tepkileri vererek aklı sıra "aydınların yaptıklarını onaylamıyoruz" ayağı yaptı. atılan her adım fener'in lehine oldu. geçen sezon şl'ye katılamadı fener neden zarar ettik diye feryat figan etmedi?

Arkadaslar, Telegol ü izliyebilenler teorilerini duyabildiler mi acaba? BJK sitesinden birisinde okudugum kadari ile

bu sezon sampiyon GS olacakmis, seneyede BJK ile FB eksi puanda baslayip, tekrar GS´nin sampiyon olacagini söylemisler.Sebebi bizim yöneticileri FB´nin küme düsürülmemesi icin ikna edimeye calisiyorlarmis.

Arkadaslar, Telegol ü izliyebilenler teorilerini duyabildiler mi acaba? BJK sitesinden birisinde okudugum kadari ile

bu sezon sampiyon GS olacakmis, seneyede BJK ile FB eksi puanda baslayip, tekrar GS´nin sampiyon olacagini söylemisler.Sebebi bizim yöneticileri FB´nin küme düsürülmemesi icin ikna edimeye calisiyorlarmis.

Hadi diyelim ki bizimkilerde destek verdi düşmediler(ki bu bütün formalarımızı yakıp bu takımı bırakmak için bile başlı başına bir sebep) bu adamlara güvenilir mi? O alacağımız şampiyonlukların garantisi var mı?