Yani kesin olarak düsmüyor digil mi?
Bu soru forum sakinlerini aşar Hakan abi,cevabı burada yok.Yani kesin olarak düsmüyor digil mi?
Degismiyecekse süper.Sabah Gazatesi Etik Kurulu raporunu ele geçirmiş. Malum hükümetle içli dışlı bir gazete oldukları için bir çok bilgiye ulaşabiliyorlar.
Sabah Gazetesinin haberine göre ; TFF Etik Kurulu'nun çok gizli raporunda Fenerbahçe toplam 14 maç yüzünden suçlanıyor. Dağılım şöyle: 5 maçta şike, 3 maçta şikeye teşebbüs yapıldı. 1 maçta teşvik verildi, 5 maçta ise teşvik girişiminde bulunuldu
Bu Etik Kurulunun resmi raporu sonuçlarını TFF bu raporu tarihin affetmeyeceği bir şekilde AĞUSTOS ayından beri gizliyor. Sonunda rapor sızdırıldı. Bir kaç güne kalmaz resmi olarak ta açıklanır.
Bu rapora göre Fenerbahçe Kümeye düşmüştür.
Zira dün MAA Telegol programında "Küme Düşürülme Yönetmeliğinin" (58. madde) asla değişmeyeceğini açıkladı.
Ben heykel mevzusuna katilmiyorum sahsen, cünkü FB TV´de yaptiklari yayinlardan sonra buna zor cesaret ederler.UEFA ceza verimesiyle ilgileniyor ne ceza verileceğiyle değil. Yunanistan'daki duruma bakmayın. Orada şikeleri açık takımların bir de avrupa kupalarına katılımı vardı ve UEFA Yunan federasyonuyla bunun inatlaşmasını yaşadı. Ben hala iddia ediyorum kimse küme düşürülmeyecek. - puan cezaları verilecek ve fener aydınların heykelini dikecek. Trabzon ve Bjk'nin alacağı avrupadan men cezalarını göreceksiniz.
Arkadaslar, Telegol ü izliyebilenler teorilerini duyabildiler mi acaba? BJK sitesinden birisinde okudugum kadari ile
bu sezon sampiyon GS olacakmis, seneyede BJK ile FB eksi puanda baslayip, tekrar GS´nin sampiyon olacagini söylemisler.Sebebi bizim yöneticileri FB´nin küme düsürülmemesi icin ikna edimeye calisiyorlarmis.
Yok tabiki ama merak ettim iste.Hadi diyelim ki bizimkilerde destek verdi düşmediler(ki bu bütün formalarımızı yakıp bu takımı bırakmak için bile başlı başına bir sebep) bu adamlara güvenilir mi? O alacağımız şampiyonlukların garantisi var mı?