Şike Operasyonu!

Bir yandan diyorum kapanır konunun üstü bir şekilde,bir yandan diyorum bunca insanı durup duruken almazlar kanıtlar yada kesin bilgiler olmasa.Suçlu olanların en büyük cezaları alması dileğiyle...
 
Arkadaşlar Hürriyet gazetesini okumayın İnternet sitesini okumayın diyemem size ama oradan buraya link taşımayın lütfen, çok okunası bi haberse link koymaktan ziyade haberi kopyala yapıştır yöntemi ile buraya koyarsanız mutlu olurum.
 
illaki bir kaç tane kelle alınacak.bu kadar kapsamlı ve detaylı bir soruşturmadan sonra polis çıkıp bir hata olmuş yanlış anlaşılma var herkes temizdir demez..yalnız isimlere bakarmısın hani bu olaylardan önce kimler şike yapabilir deseler bu ligde Rıza Çalımbay demezsin Bülent Uygun dersin.İbrahim yazıcı dersin Aziz yıldırım dersin..Ümit karan Mehmet yıldız...

Taraftarlığı bir tarafa bırakırsak sırf şu lig kirli ellerden kurtulsun bu ve bu tip adamlardan arınsın artık..Ulan nijeryada adam yerine konmayan kıçıkırık emenike bile bu ligde bi haltlar yiyorsa harbi suyu çıkmış bu ligin..

Bu durumu temizlemek zorundalar.yoksa bu sene seneye ve sonraki senelerde her maçta zaten bu spekülasyonlara açık olan Türkiyede bu durum sürekli ve daha ayrıntılı şekilde karşımıza çıkacak..Ben şahsen Galatasaraya karşı asılıp puan koparan ve bir sonraki hafta 5 yiyen her takıma şikeci gözüyle bakacam
 
yazmayayım diyordum ama dayanamadım. şu olayların içinde baş aktör olarak yer alan Cemil Turan FB'nin amatör şubeler koordinatörü. Soruşturma futbolun dışına çıkarsa daha çok şampiyonluk gider.
 
Arkadaslar, konu ile ilgisi yok ama FB ile ilgisi oldugu icin buraya yaziyim dedim,

merak ettigim bir konu var.Bizim Turksatta (uzun süredir) FB TV yok, dünde arama yaptim cikmadi, ayrica internet yayinlarindada ses ermiyor, ne olmus olabilir acaba, bilginiz var mi? :(
 
Çıkan resimlere ve konuşmalara göre bu işden paçayı sıyırma şansı yok fenerin. Adli makamlar cezayı verip federasyonda kendie düşen kısmı yapıp Fenerbahçe'nin küme düşürüldüğünü şampiyonluk parasını vs. geri vermesi gerektiğine hükmedecek. Yabancıların çoğu yok pahasına satılacak ama ben Türk oyuncuların kalacağını düşünüyorum. Yoksa bu durumda giden bir daha Türkiye'ye zor döner. Özellikle Volkan G. Gönül gibi taraftarın çok sevdiği isimler. Borsada zaten taban yapmış durumdalar, dahada kötü olacak diyorlar borsa için. Birde yapılan sponsorluklar vadesi gelecek borçlar var. Bunlar hakkında geniş bilgi Aziz Yıldırım ve çevresinde olduğu için, bu olayların koordinasyonunda da büyük sıkıntı olacak.
Ses kayıtlarını duyamasakta fotoğraflar herşeyi anlatıyor. Geçmiş olsun onlara.
 
İnşallah burnunuzdan gelir yaptığınız bütün şerefsizlikler kümedekalfb. Bi adamın avukatı bile artiz olur mu ya gazeticelerle bile tartışıyorlar alayı böyle bunların önyargı filan hikaye bunların yapısı böyle.

Ha ayrıca diyelim ki; suçsuz olduğu bi şekilde ispatlandı bu saatten sonra emniyetin dolayısıyla devletin bu kaybı tazminat olarak geri ödemesi veya o paranın bunlara bi şekilde geri dönüşü mümkün mü ?
 
ilk önce sunu söyliyim her fenerli eziktir gözümde ama üzülüyorum yaa arkadaş
çevremde hayatını sadece fenerbahçe ye bağlamış bi çok insan var ayağındaki ayakkabı yırtık ama her maça bilet alır adam ne suçu günahı var bu adamın şimdi vallahi yazık..
 
Hep merak edilir neye göre fenerlisin neye göre Galatasaraylısın..

Geçtiğimiz sezonlarda patlak veren Cemal Nalga olayında Fenerbahçe ve Başkanı Galatasaray küme düşürülsün diye ellerinden geleni yaptılar
Ve bu sezon Fenerbahçe şike yapıyor..Ve Galatasaray başkanı Ünal Aysal basın açıklamasında anlattıkları ve anlatmak istedikleri..

İşte biz bu yüzden Galatasaraylıyız..
 
ilk önce sunu söyliyim her fenerli eziktir gözümde ama üzülüyorum yaa arkadaş
çevremde hayatını sadece fenerbahçe ye bağlamış bi çok insan var ayağındaki ayakkabı yırtık ama her maça bilet alır adam ne suçu günahı var bu adamın şimdi vallahi yazık..

Evet ama o adamlar Aziz Yıldırım'a tapıyorlar hala.Gözümüzde dahada yükselecek diyorlar.Gram acımam onlara gram.O kadar kandırıldılar,strese,heyecana girdiler ama onlar hala net göremiyorlar olayları,objektif bakamıyorlar daha doğrusu bakmıyorlar.
 
Acaba Fener CL'den silinirse yerine Türkiye'den mi bir takım alırlar biz o görevi layığıyla yerine getirebiliriz burdan UEFA yetkililerine sesleniyorum, görün bizi. : )
 
Arkadaşlar ülkemizin ultra süper yorumcusu Rıdvan Dilmen bu konuda ne yorum yaptı acaba... Ben mi denk gelmedim yoksa arkadaşın dili mi tutuldu. Şampiyonluktan hapse tam dönüş hareketini bi yorumlasaydı kare kare...
 

Üst