Şike Operasyonu!

Önemli olan Yargıtay´ın onama kararı vermesi değil kanımca, iç hukuktaki kararın kesinleşmesini bekleyen UEFA´nın tavrı ve TFF´ye uygulayacağı baskı.

Eğer TFF, gözünü karartıp Fenerbahçe´yi korumaya devam eder de UEFA bu duruma göre yaptırım uygular da işin ucu bize dokunursa, o zaman ortalık yangın yerine döner. Mevcut TFF bana zerre güven vermiyor, onun için temkinli olmakta yarar görüyorum kendi adıma.
 
Ben zaten UEFA'nın topa girebileceğini düşündüğüm için seviniyorum. Aziz hapse girmiş, girmemiş; çok umrumda değil. Girse bile yine bir kanun değişikliği yapıp kurtarırlar. Mühim olan UEFA'nın tavrı... :)
 
UEFA şikeye karıştıkları gerekçesiyle Eskişehirspor'a ve Sivasspor'a disiplin soruşturması başlatmış. Avrupan men edilecekler yüksek ihtimal.

Birde şu kümeden düşmeler gerçekleşirse ortalık yıkılır.
 
Ben bu davadan ümidimi kestim artık. Öyle yalancı adamlar var ki karşımızda kendi taraftarını bile kandırabiliyor. Utanma denen şey sıfırın atında.
 
UEFA, FIFA bu işin bu şekilde geçiştirilmesine izin verirse yıllardır sürekli dile getirdikleri "sıfır tolerans" politikasını tamamen çöpe atmış olurlar ve dünyanın hiç bir yerinde bir daha bir şeye müdahale edemezler.
Ben ümitliyim. Tarihin en büyük şike skandalının üzeri "sahaya yansımadı" gibi kıt zeka ürünü yalanlarla örtülemez. Yani, bu safsatalar sadece ülkemizde iş yapar, Avrupalı güler geçer, hukuk ne diyorsa onu yapar diye düşünüyorum.
Etrafımdaki birçok Fenerli ve hatta Galatasaraylı arkadaşlarım bunları söylediğimde bana mahallenin delisi muamelesi yapsa da hala ümitliyim.
 
FB ceza alırsa FB'yi koruyan güçler bizim aleyhimize de operasyon yapabilir. Paranoid bir düşünce gibi görünse de şu şike skandalında yaşananları görünce akla geliyor.
 
Eskişehir ve Sivas savunmalarında TFF bize ceza vermedi demiş sanki diğer takımlara vermiş gibi :) Tam komedi UEFA iyice sıkıldı Türk takımlarından.

Hak ettikleri cezayı alırlar inşallah. Beter olsunlar.
 
Harika oldu harika. Mecnun odyakmaz sedat peker'in adamı sedat peker fenerin kongrelerinde aziz muhaliflerini dovduren adam. Bağlantılara bak.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 

Üst